تغییر برچسب تبلیغات گوگل از Ad به Sponsored برای جستوجوی تلفن همراه

بروزرسانی برچسب ad به sponsored

گوگل در حال بروزرسانی برچسب “Ad” به “Sponsored” برای جستجوی تلفن همراه است. اگر با تبلیغات گوگل ادز آشنایی داشته باشید، می دانید که نشان این تبلیغات یک برچسب “Ad” است که در کنار آدرس وب سایت شما نمایش داده می شود. اما در حال حاضر گوگل در حال تغییر این نشان می باشد و شاهد این هستیم که وب سایت هایی که از گوگل ادوردز استفاده می کنند با برچسب “Sponsored” نمایش داده می شوند. در ادامه مقاله نگاه دقیق تری به این موضوع خواهیم داشت.

تشخیص راحت تر آگهی های تبلیغات گوگل از سایت های ارگانیک

جدا کردن تبلیغات گوگل از نتایج جستجوی ارگانیک همواره یکی از اهداف گوگل بوده است. تا پیش از این، تشخیص سایت هایی که از گوگل ادز استفاده کرده بودند از سایت های ارگانیک، برای کاربران عادی کمی دشوار بود. زمانی که کاربر موضوعی را در گوگل جستجو می کرد، تنها وجه تمایز سایت هایی که با سئو در نتایج جستجو بودند از سایت هایی که از گوگل ادز استفاده می کردند تنها یک برچسب کوچک “Ad” بود که به راحتی قابل تشخیص نبود.

اما این غول جستجو امروز با بروزرسانی برچسب Ad به sponsored در کنار تبلیغات ظاهر شده در نتایج جستجو، تغییر جدیدی در آن ایجاد کرده است. این شرکت همچنین به جای نشان دادن این برچسب در کنار URL، برچسب را به بالای URL سایت در یک خط جداگانه منتقل کرده است.

تغییر ad به sponsoredدر حال حاضر، گوگل به آرامی این به ‌روزرسانی را در تلفن های همراه اجرا کرده است و اعلام کرده است که آزمایش این تغییرات را روی دسکتاپ بدون تعیین تاریخ، آغاز می‌کند.

این تغییرات جدید ممکن است هنوزم برای بسیاری از کاربران کافی نباشد و کاربران نتوانند تبلیغات و نتایج جستجوی ارگانیک را به وضوح از یکدیگر جدا کنند. اگر در حال خواندن این مطلب هستید، متوجه تفاوت بین «Ad» و « Sponsored» از سایت های ارگانیک خواهید شد. اما طول روز و در هنگام جستجو از بین هزاران سایت مختلف، ممکن است این تغییرات را در ذهن نداشته باشید.

تاریخچه ظاهر آگهی های گوگل ادز

تاریخچه ظاهر آگهی های گوگل ادزدر سال 2007، گوگل پس ‌زمینه سایه ‌دار طولانی ‌مدت را که بخش تبلیغات صفحه را نشان می‌داد از آبی به زرد تغییر داد. در سال 2008، پس از آن برای مدت کوتاهی پس ‌زمینه سبز را امتحان کرد و سپس به رنگ زرد بازگشت. گوگل به آزمایش انواع رنگ های پس زمینه از جمله آبی روشن و بنفش روشن ادامه داد. در سال 2010، بنفش رسماً جایگزین رنگ زرد شد، اما تنها حدود یک سال دوام آورد تا اینکه رنگ زرد در سال 2011 ظاهر شد. در سال 2013، گوگل رنگ زرد را به رنگ زرد کمرنگ تر تغییر داد، که دوران سایه ‌زنی پس ‌زمینه را به پایان می ‌رساند.

در پایان سال 2013، گوگل سایه پس زمینه را حذف کرد و شروع به آزمایش یک برچسب تبلیغاتی زرد در کنار هر تبلیغ متنی کرد. برچسب زرد رنگ “تبلیغ” در سال 2014 در ابعادی بسیار کوچکتر از اولین بار در آزمایش اولیه ظاهر شد. در سال 2016، یک برچسب سبز جدید برای اولین بار با رنگ یک عنصر در تبلیغات و لیست های ارگانیک مطابقت داشت. یک سال بعد، گوگل رنگ سبز را حفظ کرد، اما روش ‌ها را معکوس کرد به طوری که فونت سبز با حاشیه سبز نازک روی پس‌زمینه سفید بود. به ‌روزرسانی سال گذشته برای برچسب سیاه مرز را کاملاً از بین برده است، علاوه بر این، URL نمایشگر اکنون سیاه است تا با برچسب «تبلیغ» مطابقت داشته باشد.

گوگل در بیانیه‌ ای اعلام کرده «این برچسب جدید و جایگاه برجسته‌ اش همچنان با استانداردهای بالای ما برای متمایز شدن از نتایج ارگانیک مطابقت دارد و در راستای تلاش‌های موجود ما برای شفاف کردن اطلاعات مربوط به رتبه های پولی (تبلیغات گوگل ادز) می باشد.»

نمایش نام وب سایت ها در تبلیغات

همراه با تغییر برچسب های گوگل ادز، گوگل نام سایت ها را نیز در نتایج جستجو نمایش می دهد. تا پیش از این، شما فقط می ‌توانستید URL ها را در نتایج جستجو ببینید که این موضوع شناسایی برخی سایت ‌ها را گیج‌ کننده می ‌کرد. همچنین گوگل فوی آیکون های وب سایت ها را نیز برجسته تر کرده است، تا کاربران بتوانند به راحتی آرم های سایت های آشنا را تشخیص دهند. گوگل اعلام کرده است که این تغییرات را به گوگل ادز هم تعمیم خواهد داد تا شفافیت را برای کاربران افزایش دهد.

در مقاله شفافیت بیشتر در گوگل ادز، می توانید اطلاعات بیشتری را در خصوص تبلیغات دهنده مشاهده کنید.

در آخرین به روز رسانی که گوگل در 14 اکتبر انجام داد، گوگل در یک بیانیه تأکید کرد که تغییرات در ظاهر آگهی های تبلیغات گوگل پس از آزمایش این موضوع به مدت بیش از یک سال بوده است.

«تغییرات در ظاهر آگهی ‌های جستجو و برچسب ‌گذاری آگهی ‌ها نتیجه آزمایش‌های دقیق کاربر در ابعاد و روش‌های مختلف، از جمله درک و پاسخ کاربر، کیفیت و اثربخشی تبلیغ‌ کننده و تأثیر کلی تجربه جستجو است. ما بیش از یک سال است که این آزمایش ‌ها را انجام داده ‌ایم تا اطمینان حاصل کنیم که کاربران می ‌توانند منبع تبلیغات جستجوی خود و جایی که می ‌آیند را شناسایی کنند. همچنین محتوای پولی به وضوح برچسب‌گذاری شده و از نتایج جستجو قابل تشخیص است، زیرا جستجوی Google همچنان در حال تکامل است. “

نتیجه گیری

تبلیغات گوگل ادز، منبع اصلی کسب درآمد این کمپانی بزرگ است. به طوری که این شرکت در سه ماهه دوم سال 2022 چیزی حدود 56.3 میلیارد دلار درآمد از طریق این پلتفرم تبلیغاتی به دست آورد. بنابراین برای این غول جستجو بسیار مهم است که بتواند به شکل های مخالف از این طریق کسب درآمد کند. با توجه به موقعیتی که گوگل در فضای تبلیغات دارد، بسیاری از ناظران به دنبال بررسی تجارت تبلیغات این شرکت هستند. یکی از مهم ترین اهداف خود گوگل هم راحتی کار برای تبلیغ دهندگان و همچنین تجربه کاربری مناسب برای استفاده کنندگان از این پلتفرم می باشد و گوگل همواره آپدیت ها و تغییرات جدیدی را در این راستا ارائه می دهد. بروزرسانی برچسب Ad به sponsored نیز یکی از همین تغییرات جدید است.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *