keyword insertion در تبلیغات گوگل

keyword insertion

هنگام ساخت کمپین گوگل ادز و پس از ایجاد کردن ادگروپ، باید یک آگهی تبلغاتی برای ادگروپ مورد نظر بنویسید. اگر تجربه راه اندازی یک کمپین تبلیغات گوگل را داشته اید بدون شک می دانید که در هنگام نوشتن ادز برای ادگروپ های مختلف، امکان استفاده از تمام کلمات کلیدی در هدلاین ها وجود ندارد.

در سال های گذشته که ایجاد ادز ها فقط به ادزهای گسترده منتهی می شد، تنها امکان نوشتن سه هدلاین وجود داشت، اما بعد از پایان کار تبلیغات متنی گسترده، این امکان ایجاد شد که در تبلیغات ریسپانسیو گوگل ادز  بتوان 15 هدلاین مختلف نوشت. اما باز هم ممکن است امکان نگارش تمام کلمات کلیدی در این هدلاین ها وجود نداشته باشد. چرا که از نظر تکنیکال بهتر است محتوای هدلاین های تبلیغات گوگل مشابه نباشد. بنابراین امکان استفاده از تمام کلمات کلیدی یک ادگروپ در یک ادز عملاً ممکن نیست. اما برای این موضوع یک راه حل وجود دارد و آن keyword insertion در تبلیغات گوگل است.

این قابلیت گوگل ادز به شما این امکان را می دهد که به طور خودکار، آگهی تبلیغاتی خود را با سایر کلمات کلیدی موجود در ادگروپ که باعث نمایش تبلیغات شما شده است، به روز کنید. این موضوع تبلیغات شما برای افرادی که در جستجوی محصولات و خدمات شما هستند، مرتبط تر می کند.

 در این مقاله نحوه کار keyword insertion در تبلیغات گوگل را توضیح می دهیم.

نحوه عملکرد keyword insertion

تصور کنید شما یک کمپین تبلیغات گوگل در مورد فروش شکلات راه اندازی کرده اید و کلمه شکلات را به صورت keyword insertion قرار داده اید {شکلاتkeyword:}. فرض کنید کلمات کلیدی این ادگروپ هم شامل کلمات، شکلات تلخ، شکلات بدون شکر، شکلات شیری و… هستند. حال اگر کاربر هرکدام از کلمات کلیدی شما را جستجو کند، متن آگهی تبلیغاتی می تواند به شکل خودکار به یکی از دیگر از کیورد های موجود در ادگروپ مربوطه که به جستجوی کاربر نزدیک تر است، تغییر کند. در مواقعی هم ممکن است گوگل نتواند متن آگهی را تغییر دهد، در این صورت عبارتی که در keyword insertion قرار گرفته را نمایش می دهد.

برای مثال اگر کاربر کلمه شکلات شیری را جستجو کند، هدلاین مورد نظر به شکل خودکار به شکلات شیری تغییر پیدا می کند. اگر هم این تغییر اتفاق نیفتد، کلمه “شکلات” بدون تغییر در متن تبلیغات نمایش داده می شود.

مزایای استفاده از keyword insertion در گوگل ادز

استفاده از keyword insertion به بهبود ارتباط تبلیغات شما با مشتریان بالقوه از طریق به روز رسانی خودکار تبلیغات شما کمک می کند. این به روز رسانی از طریق تغییر متن آگهی تبلیغاتی با کلمات موجود در گروه های تبلیغاتی شما انجام می گیرد. این موضوع می تواند ضمن افزایش نرخ کلیک، باعث بهبود امتیاز کیفی و در مجموع وضعیت کلی تبلیغات شما شود.

نحوه استفاده از keyword insertion در گوگل ادوردز

در قسمت هدلاین ادز مورد نظر علامت آکلاد را تایپ کرده { سپس از بین گزینه هایی که ظاهر می شود keyword insertion را انتخاب کنید. کلمه کلیدی مورد نظر را داخل قسمت Default text وارد کنید.

نحوه استفاده از keyword insertionدر این بخش چند گزینه در خصوص نگارش کلمات کلیدی وجود دارد. (مخصوص زبان انگلیسی) که با استفاده از آن می توانید انتخاب کنید که چگونه می خواهید کلمات کلیدی خود را با حروف بزرگ بنویسید.

نحوه استفاده از keyword insertion

  • با انتخاب گزینه title case، حرف اول تمام کلمات کلیدی با حرف بزرگ نمایش داده می شوند. برای مثال Dark Chocolate
  • با انتخاب گزینه Sentence case فقط حرف اول اولین کلمه کلیدی با حروف بزرگ آغاز می شود، برای مثال Dark chocolate
  • با انتخاب گزینه lower case هیج کلمه ای با حرف بزرگ نوشته نمی شود، برای مثال dark chocolate

نکته: برای تبلیغات به زبان فارسی می توانید این بخش را تغییر ندهید و این تنظیمات را بر روی گزینه پیش فرض، یعنی همان Sentence case قرار دهید.

همچنین می توانید این کار را به شکل دستی انجام دهید. برای این کار، کلمه کلیدی مورد نظر را با فرمت {keyword: text} در هدلاین مورد نظر وارد کرده و در نهایت بر روی گزینه Apply کلیک کنید.

نحوه استفاده از keyword insertionدقت کنید که کلمه کلیدی مورد نظر به اندازه تعداد کارکتر مجاز در هدلاین های گوگل باشد.

سخن آخر

keyword insertion همانند کیورد پلنر گوگل، یکی از قابلیت های دست کم گرفته شده در تبلیغات گوگل می باشد. ممکن است بسیاری با این ویژگی تبلیغات گوگل آشنا نباشند و از آن استفاده نکنند. در صورتی که استفاده از همین قابلیت ساده اما هوشمندانه می تواند وضعیت تبلیغات شما را بهبود ببخشد.

اگر تجربه استفاده از keyword insertion در تبلیغات گوگل را دارید برای ما و دیگر خوانندگان ما در قسمت نظرات همین صفحه بنویسید و در تکمیل این مطلب راهنمای ما باشید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *