سئو داخلی

سئو داخلی چیست؟

سئوی داخلی (On page SEO)

 روش تبلیغاتی سئو به‌ عنوان یکی از بروزترین و مؤثرترین روش‌های تبلیغات اینترنتی است که امروزه بسیار پرکاربرد و پرطرفدار می باشد. این روش تبلیغاتی، هم در بین صاحبان کسب‌ و کارهای مختلف، جهت تبلیغات نام برند و نوع محصولات و خدمات و هم در بین بسیاری از افراد، جهت آموزش سئو و کسب درآمدهای عالی پرطرفدار است. آموزش سئو به عنوان شغل و منبع درآمد نیازمند یادگیری کامل تکنیک‌ های آن می‌ باشد. تکنیک های سئو و یا بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو را می توان به طور کلی در سه دسته بندی اصلی قرار داد. این سه دسته بندی اصلی شامل سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال می شود. در ادامه به تشریح کامل و جامع تکنیک های سئو داخلی می پردازیم و در مقالات آتی بطور کامل سئو خارجی و سئو تکنیکال را بررسی خواهیم نمود.

سئوی داخلی چیست؟

بطور کلی سئو داخلی (On page SEO) به هر عملیات و فعالیتی که داخل سایت در جهت افزایش رتبه آن در گوگل  انجام شود گفته می‌شود. به عبارتی دیگر سئوی داخلی بهینه‌ سازی خود وب‌ سایت برای موتورهای جستجو همچون گوگل می باشد.

از همین روی برای افزایش رتبه سایت مورد نظر در گوگل، نیاز به شناخت کامل تکنیک‌ های سئو داخلی و جنبه‌ های فنی آن خواهید داشت. سئو داخلی شامل نکات اولیه و مهم برای افزایش رتبه سایت در گوگل است.

درواقع همانطور که گفته شد دو بخش سئو داخلی و سئو خارجی را می توان بخش‌های اساسی سئو دانست که پایه و اساس ساختار کلی سئو وابسته به سئو داخلی سایت است. یعنی در صورت هر گونه ایرادی در این مرحله از سئو حتی با هزینه‌ ها و زمانی‌ که برای انجام مراحل دیگر آن صرف می کنید تمامی زحمات شما بی‌ نتیجه خواهد ماند.

پس شناخت کامل این مرحله از سئو و رعایت تمامی نکات آن در سایت بسیار مهم و الزامی است.

تکنیک های سئو داخلی

تکنیک های سئو داخلی

از جمله مهم‌ ترین نکات داخلی (On page SEO) می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تحقیق کلمات کلیدی

جهت رسیدن به موفقیت در سئو داخلی، پیدا کردن کلمات کلیدی پرسرچ با استفاده از ابزار های متعدد و رایگان در دسترس جهت تولید و سئو محتوا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای نوشتن یک محتوای مناسب و سئو شده لازم است از بین کلمات مورد تحقیق مناسب ترین کلمه را به عنوان کلمه کلیدی اصلی در نظر گرفته و مابقی کلمات را به عنوان کلمات مترادف، LSI و long tail به کار ببرید.

بهتر است برای هر صفحه از وب سایت خود یک کلمه کلیدی اصلی منحصر به فرد داشته باشید که تنها متعلق به همان صفحه بوده و محتوای دیگری برای آن کلمه کلیدی در وب سایت وجود نداشته باشد.

  • تولید محتوا منحصر به فرد با تعداد کلمات مناسب

استفاده از محتوا کپی را می توان دشمن سئو داخلی دانست. برای وب سایت خود یک استراتژی تولید محتوا داشته باشید. از محتوای یونیک و با کیفیت استفاده کنید. ساده بنویسید به گونه ای که محتوای شما برای هر مخاطب با هر میزان دانش و اطلاعات در حوزه کاری شما به سادگی قابل فهم باشد.

محتوای خیلی کوتاه نمی تواند جایگاه خوبی در نتیاج جستوجو گوگل کسب کند. توجه داشته باشید که محتوای هر صفحه میانگین بین 800 الی 1200 کلمه داشته باشد.

و در پایان محتوا را برای کاربر تولید کنید نه موتور های جستجو، زیرا رتبه گرفتن از گوکل در گرو کسب رضایت کاربر است.

  • عنوان صفحه (Page Title)

عنوان صفحه را در سئو داخلی می توان یکی از مهم ترین نکات سئو دانست. هر صفحه شما حتماً باید یک عنوان داشته باشد نکته مهم در نوشتن عنوان هر صفحه، قرار دادن کلمات کلیدی شما در آن است.

برای مثال، برای عنوان صفحه‌ ای که در رابطه با آموزش سئو داخلی است می‌توان از عبارتی مثل “نکات مهم و کلیدی سئو داخلی” استفاده کرد. دراین‌ صورت هر کاربری که کلمه سئو داخلی را در گوگل جستجو کند صفحه شما توسط کاربران با این عنوان دیده خواهد شد.

  • تگ ‌های بدنه (تگ های H1 تا H6)

رعایت این تکنیک در سئو داخلی به نظم در خوانایی محتوا توسط خواننده‌ ی آن کمک بسیار زیادی خواهد کرد. این نکته همچنین تأثیر بسیار مثبتی بر سئو سایت و بهینه‌ سازی آن خواهد داشت. برای این کار باید از یک بخش‌ بندی مناسب برای محتوا استفاده نمود.

درسئو داخلی برای بخش‌ بندی مطالب از تگ‌های عنوان H1 تا  H6 استفاده می‌شود.

به این صورت که برای عنوان اصلی از تگ  H1 استفاده می‌شود. نکته‌ مهم و قابل‌ توجه در این قسمت این است که لازم است هر صفحه حتماً و قطعاً تگH1  را داشته باشد و هر صفحه حتماً و قطعاً باید تنها و تنها یک تگ H1 داشته باشد به عبارتی دیگر، از این تگ فقط یک‌ بار می‌توان در هر صفحه استفاده کرد. برای تگ عناوین نامبرده در متن از تگ H2 و برای زیر عنوان‌ ها از تگ H3 استفاده می‌ شود. استفاده از این 2 تگ برخلاف تگ  H1 هیچ محدودیتی ندارد و به هر تعدادی می‌ توان از این 2 تگ استفاده کرد.

  • ساختاربندی URL

ساختار صحیح url در سئو داخلی

ساختارهای بهینه‌ شده برای صفحه بسیار مهم و الزامی است، زیرا این نکته مورد بررسی موتورهای جستجو قرار می‌ گیرد. در واقع هرچه آدرس صفحه کوتاه تر باشد در نتایج جستجوی گوگل می‌ تواند رتبه بهتری را کسب نماید.

به‌ عبارتی عامل بهینه شدن آدرس صفحه به کار بردن کلمات کلیدی در آن است. به همین منظور حداقل یک‌ بار باید از کلمه کلیدی مرتبط استفاده شود.

در زبان فارسی به علت تبدیل نمودن حروف الفبای فارسی به کاراکتر های قابل خواندن برای گوگل معمولاً آدرس های url بسیار طولانی خواهند شد، در نتیجه توصیه می شود برای نوشتن ساختار url وب سایت خود از کلمات انگلیسی بهره ببرید.

  • تگ توضیحات (Meta Description)

توضیح و تشریح صریح این مورد در سئوی داخلی را می‌ توان این‌ گونه بیان کرد:

این تگ که در الگوریتم‌ های جدید گوگل توجه ویژه ای به آن شده‌ است، درواقع بهترین و مناسب‌ ترین مکانی است که شما به‌ آسانی می‌ توانید کلمات کلیدی مهم مربوط به کسب ‌و کار خود را در آن به کار ببرید، زیرا در مرحله اول نمایش وب سایت شما در نتایج جستوجو گوگل، اولین چیزی که توسط مخاطب دیده می شود توضیحات نوشته شده در دیسکریپشن در زیر url و عنوان وب سایت شماست. در واقع با بررسی دیسکریپشن یک وب سایت است که مخاطب تصمیم می گیرد روی وب سایت شما کلیک نموده و وارد آن شود و یا خیر.

در تگ توضیحات، گوگل این امکان را به شما می‌ دهد تا تنها در حدود ۱۵۰ کاراکتر به‌ طور واضح مشخص کنید که صفحه مورد نظر چه چیزی را بیان می‌ کند. اما اگر نکات این تگ رعایت نشود و گوگل ارتباط تگ و محتوای داخلی را پیدا نکند سایت شما را جریمه خواهد کرد.

  • چگالی کلمات کلیدی

چگالی کلمات کلیدی صفحه که در سئو داخلی اهمیت ویژه ای دارد استفاده به اندازه از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط در متن می‌ باشد. در واقع اگر از کلید واژه‌ های مناسب استفاده کنید گوگل به‌ آسانی متوجه موضوع سایت شما می‌ شود و در نتایج موتورهای جستجو، به کاربران نمایش می‌ دهد. قبل‌از به‌ کارگیری الگوریتم‌ های جدید گوگل، ملاک گوگل برای نمایش سایت در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل استفاده از کلمات کلیدی به تعداد بسیار بالا در متن بود. اما در الگوریتم‌های جدید گوگل، کاملاً عکس آن عمل می‌ شود و گوگل در صورت استفاده بیش‌ از اندازه مشخصی از کلمات کلیدی سایت را جریمه می‌کند و در موتورهای جستجو نشان نمی‌دهد.

به‌ طور کلی بهتر است از کلمات کلیدی با چگالی مناسب و در ابتدای متن و همچنین انتهای متن استفاده شود.

  • لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی سایت در سئو on page

لینک سازی داخلی یا به‌ عبارتی ارتباط بین صفحات سایت به کمک لینک از مهم‌ ترین فاکتورها در بهبود سئو داخلی سایت است.

استفاده از لینک‌ ها باعث می‌شوند که هم کاربر به‌ آسانی به تمامی صفحات شما دسترسی داشته باشد و هم موتورهای جستجو ارتباط بین تمامی صفحات را متوجه شوند. در واقع شما با ایجاد این لینک‌ها و برقراری دائمی ارتباط بین صفحات سایت، به بهینه کردن سئو کل صفحات سایت خود کمک خواهید کرد. در مقابل اگر به صفحه‌ ای هیچ لینکی ندهید صفحه شما بعد از مدتی به عنوان یک orphan page شناخته شده و از رده نتایج گوگل خارج می‌شود.

  • لینک سازی خارجی

برای درک بهتر محتوای وب سایت شما توسط گوگل، بهتر است به سایت های مرتبط با وب سایت خود که دارای رتبه الکسای خوبی هستند لینک خارجی بدهید. این لینک هم به کاربر و هم به موتور جستجو برای درک هرچه عمیق تر محتوا کمک خواهد کرد. بهتر است این امکان را فراهم کنید که لینک های خارجی موجود در محتوای سایت در یک تب جدید باز شوند، به گونه ای که با کلیک بر روی این لینک ها حتی بطور موقت هم کاربر از سایت شما خارج نشود.

  • بهینه‌ سازی تصاویر

بهینه سازی تصاویر در سئو داخلی

استفاده از عکس در متن مسلماً برای کاربران جذاب خواهد بود اما بهتر است که برای استفاده از عکس آن‌ها را از نظر سئو بهینه کنید. برای بهینه کردن عکس مورد نظر و نمایش آن در جستجوهای مربوط به تصاویر گوگل، باید از دو ویژگی Alt و Title در عکس استفاده شود. دلیل استفاده از این دو ویژگی در عکس این است که اگر عکس‌ها به هر دلیلی بارگذاری نشوند یک متن به‌ جای آن ها نشان داده می‌شود. در سئوی داخلی تصاویر، باید از کلمات کلیدی در این دو ویژگی استفاده کرد تا در جستجوی عکس گوگل نمایش داده شوند.

کاهش حجم تصاویر بارگزاری شده در وب سایت نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با کم کردن حجم تصاویر و یا ویدیو های بارگزاری شده با حفظ کیفیت آن ها در وب سایت از خطر کند شدن سرعت سایت به علت تلاش برای لود نمودن فایل های با حجم بالا جلوگیری به عمل خواهد آمد.

  • استفاده از Schema Markup

داده های ساختار یافته که با نام Schema Markup شناخته می شوند، در واقع میکرودیتا هایی هستن که با هدف ساده سازی تجزیه و تحلیل وب سایت برای موتور های جستجو در قسمت های مختلف آن قرار داده می شوند. این کد های نشانه گذاری سبب می شوند ربات های گوگل درک بهتری از وب سایت شما به دست آورده و بتوانند با جستجوی کاربر مرتبط ترین نتیجه ممکن را به او نمایش دهند. استفاده صحیح و به جای از این کد ها بر روی سئو وب سایت تأثیر گذار خواهد بود.

با رعایت تمامی نکات گفته می شود این اطمینان به شما داده خواهد شد که تا حدود بسیار زیادی بتوانید در سئو داخلی وب سایت خود موفق عمل نموده و آماده پیاده سازی سایر تکنیک های سئو بر روی وب سایت خود شوید.

دپارتمان سئو آژانس تبلغیاتی فامین ادز با برخورداری از زبده ترین کارشناسان و متخصصان سئو در کشور و به ثمر رساندن بیش از ده ها پروژه موفق سئو آماده ارائه خدمات سئو و بهینه سازی سایت به شما عزیزان می باشد.

جهت دریافت مشاوره سئو سایت و استعلام قیمت سئو سایت از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

3 Comments

  • سلام
    ممنون از اطلاعات خوبتون
    ممنون میشم لینک سازی داخلی در سئو رو بیشتر توضیح بدید.
    سپاس

  • سلام وقتتون بخیر
    برای بیزینسی نوپا، بهتره سئو انجام بشه یا تبلیغات گوگل؟
    ممنون

    • با سلام، اگر می خواهید در کوتاه مدت بازخورد بگیرید گوگل ادز بهترین راهکاره، اما اگر هدفتون برای موفقیت در بلند مدت هست بهترین انتخاب اینه که همزمان که دارید روی سئو سایتتون کار می کنید از تبلیغات گوگل هم استفاده کنید. با این کار می تونید تا زمانیکه سئو سایتتون به نتیجه برسه از طریق تبلیغات گوگل سود دهی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *