چرا و چگونه اپلیکیشن خود را تبلیغ کنیم ؟

بهترین روش تبلیغات اپلیکیشن

اپلیکیشن هم مانند هر محصول دیگری برای عرضه و ارائه به مخاطبان نیاز به معرفی و تبلیغات دارد.

طراحی و ساخت اپلیکیشن کار سخت و پر هزینه ‌ای است که به دقت و تخصص بالایی نیاز دارد.

پس اتمام کار ساخت اپلیکیشن، چالش بعدی شما این است که هیچ مخاطبی ندارید! ولی اصلا جای نگرانی نیست، چرا که شما می ‌توانید با شناخت بهترین روش تبلیغات اپلیکیشن و استفاده از آن، اپلیکیشن خود را به هزاران مخاطب بالقوه و مشتاق حوزه کاری خود معرفی نموده و در مدت زمان کوتاهی تعداد بالایی نصب بگیرید.

در این مقاله تلاش شده است که از صفر تا صد تبلیغات اپلیکیشن را تشریح کرده تا بتوانید آگاهانه و با دید باز بهترین روش تبلیغات اپلیکیشن خود را انتخاب کرده و شروع کنید.

بهترین روش ‌تبلیغات اپلیکیشن

بهترین روش ‌تبلیغات اپلیکیشن

شما برای تبلیغ و معرفی اپلیکیشن خود روش‌ های مختلف و متنوعی پیش رو دارید که با توجه به نوع اپلیکیشن و همچنین نوع مخاطب هدف خود می ‌توانید تعیین کنید که کدام روش برایتان به صرفه و مؤثر است تا از هدر رفت بودجه تبلیغاتی خود جلوگیری نمایید.

  • تبلیغ در گوگل پلی و اپ استور

برای تبلیغات در گوگل پلی و اپ استور که بزرگترین طیف مخاطبین اپلیکیشن ها را در خود جای داده اند، ابتدا باید اپلیکیشن خود را در آن‌ ها به ثبت و تأیید برسانید و پس از آن اقدام به تبلیغات اپلیکیشن خود نمایید. تبلیغات در این دو پلتفرم از بالاترین کیفیت نصب در بین تمام پلتفرم‌ های موجود برخوردار می ‌باشد چرا که تمام کسانی که از این دو استفاده می ‌کنند در جست و جوی اپلیکیشن بوده و این یعنی شما 50 درصد راه را رفته ‌اید و دایره مخاطبان مد نظر شما هدفمند تر است.

  • تبلیغات درون اپلیکیشنی

احتمالاً در هنگام استفاده از اپلیکیشن‌ های مختلف با تبلیغات مختلفی روبرو شده باشید که بعضی از آن ها برایتان آزار دهنده نیز بوده اند، ولی شاید برایتان جالب باشد که بدانید تبلیغات درون اپلیکیشنی بازدهی شگفت انگیزی در افزایش تعداد نصب را داراست. تنوع نوع تبلیغات در این روش از ویژگی‌ های جذاب آن است که در اینجا به انواع آن اشاره می‌کنیم:

  1. تبلیغات ویدیویی:

در تبلیغات ویدیویی در ابتدا یا حین استفاده از اپلیکیشن ها به یکباره ویدیوی تبلیغاتی شما به نمایش در می‌ آید و این ویدیو هر چه جذاب‌ تر باشد بیشتر مخاطب را به سمت خود جلب می‌ نماید. دقت داشته باشید که ویدیو شما باید در همان چند ثانیه اول تأثیر خود را گذاشته و فرد را کنجکاو به نصب اپلیکیشن شما نماید.

  1. تبلیغات پاپ آپ:

تبلیغات pop ups بصورت یک تصویر ثابت یا متحرک به صورت ناگهانی به کاربر نمایش داده می ‌شود که در لحظه اول امکان بستن آن وجود نخواهد داشت و مخاطب را مجبور می ‌کند تا چند ثانیه روی تبلیغ شما مکس کند و پس از آن گزینه بستن تبلیغ فعال می ‌شود.

  1. تبلیغات بنری:

تبلیغات بنری درون اپلیکشینی تبلیغاتی هستند که بصورت بنر در قسمتی از اپلیکیشن به نمایش در آمده و تمام صفحه را اشغال نمیر‌کنند.

  • تبلیغات ویدیویی

این نوع تبلیغات به صورت یک ویدیو در پلتفرم‌ های مختلفی چون یوتیوب، آپارات و همین طور که پیش از این اشاره شد، درون اپلیکیشن ‌های مختلف نمایش داده می‌ شود. تبلیغات ویدیویی ممکن است در ابتدا، اتنها و یا حین تماشای یک ویدیو یا استفاده از یک اپلیکیشن برای کاربر نمایش داده شود.

تبلیغات ویدیویی به 3 بخش کلی تقسیم بندی می‌ شوند:

  1. تبلیغات ویدیویی همسان:

تبلیغات همسان تبلیغاتی هستند که محل نمایش آن ها ارتباط نزدیکی با موضوع اپلیکیشن شما دارند، حال این محل می‌ تواند یک ویدیو یا یک اپلیکیشن مرتبط با موضوع فعالیت اپلیکیشن شما باشد.

  1. تبلیغات ویدیویی به همراه پاداش:

کاربر در ازای تماشای مدت مشخصی از ویدیوی تبلیغاتی اپلیکیشن شما پاداشی همچون باز شدن آیتمی خاص در یک بازی را دریافت خواهد کرد.

  1. تبلیغات ویدیویی ساده:

فقط ویدیوی تبلیغات اپلیکیشن قبل و یا بین نمایش یک ویدیو در یوتیوب و یا درون اپلیکیشن نمایش داده شده و هیچ پاداشی در کار نخواهد بود.

  • تبلیغ در نتایج جست و جوی اپلیکیشن‌ ها

هنگامی که کاربران اپلیکیشنی را جست و جو می‌کنند، بالاتر از نتایج جست و جو، تبلیغات اپلیکیشن‌ های مرتبط با سرچ خود را مشاهده می‌ کنند و این یعنی یک فرصت عالی برای بدست آوردن هزاران نصب با کیفیت در کمترین زمان و با بهینه‌ ترین هزینه برای شما.

برای مثال اپلیکیشن شما در زمینه موسیقی خدمات ارائه می ‌کند و کاربری که رادیو جوان را سرچ کرده بالاتر از اپلیکیشن رادیو جوان تبلیغ اپلیکیشن شما را دیده، کنجکاو شده و روی آن کلیک می‌ کند. به این ترتیب شما با هزینه کمی مخاطب اپلیکیشن رقیب خود را جذب کرده ‌اید.

شبکه‌ های تبلیغات نصب اپلیکیشن

با شناخت انواع روش ‌های تبلیغات اپلیکیشن، می ‌رسیم به کانال‌ ها و شبکه ‌هایی که در چهارچوب آن ها می توانید کمپین‌ های تبلیغات اپلیکیشن خود را راه‌اندازی کنید. برای این منظور هم می ‌توانید از شبکه‌ های تبلیغات داخلی مانند کافه بازار و سیبچه و غیره و هم از شبکه ‌های تبلیغاتی خارجی که قدرتمند ترین آن ها تبلیغات گوگل ادوردز است استفاده کنید.

ما در اینجا به بزرگترین و بهترین روش نصب اپلیکشن یعنی تبلیغات نصب اپلیکیشن گوگل (UAC) اشاره خواهیم کرد:

تبلیغات نصب اپلیکیشن گوگل (UAC)

گوگل یک بخش جداگانه جهت ایجاد کمپین تبلیغات اپلیکیشن در پلتفرم گوگل ادز در اختیار شما قرار داده که تنظیمات جذاب و همچنین هوشمندی این نوع از تبلیغات باعث شده تا طرفداران بسیاری پیدا کند. اهمیت تیبلیغات اپلیکیشن گوگل از آنجا مشخص می‌ شود که بدانید گوگل صاحب پلتفرم گوگل پلی که فروشگاه رسمی اپلیکیشن‌ های گوشی‌ های اندرویدی و همچنین طرف قرارداد بیشترین و بزرگترین وب‌ سایت ‌های فضای آنلاین که شبکه گسترده امپراطوری گوگل در فضای وب م ی‌باشد، است. این یعنی شما با تبلیغ اپلیکیشن خود در گوگل ادز وسیع‌ ترین طیف مخاطبانی را خواهید داشت که هیچ پلتفرم تبلیغات دیگری توانایی رقابت با آن را ندارد.

تنظیمات پیشرفته در کمپین ‌های تبلیغات اپلیکیشن گوگل این امکان را برای شما فراهم می ‌سازد تا کمپین خود را به بهینه ‌ترین حالت از نظر هزینه تنظیم کنید. همچنین با گوگل ادز خیالتان راحت است که با ایجاد یک کمپین اصولی و مطابق با هدف اپلیکیشن خود نصب با کیفیت خواهید داشت و از هدر رفتن هزینه برای نصب های هرز براحتی جلوگیری می‌ کنید.

گوگل تبلیغات اپلیکیشن شما را بصورت هوشمند در بهترین و مناسب ‌ترین جایگاه‌ ها نمایش می ‌دهد تا تبلیغات شما بهترین بهره ‌وری را برایتان به ارمغان آورد.

هزینه تبلیغات اپلیکیشن

هزینه تبلیغات اپلیکیشن

شما می‌توانید به 3 روش هزینه تبلیغات اپلیکیشن خود را پرداخت کنید که میزان مصرف شارژ در هر روش با توجه به متفاوت بودن استراتژی نمایش متفاوت می ‌باشد.

  • پرداخت به ازای اقدام کاربر (Cost Per Action)

بید استراتژی CPA  به این معنی است که در ازای انجام یک عمل توسط کاربر مقدار هزینه‌ ای که از قبل تعیین کرده ‌اید از شارژ شما کم خواهد شد. بطور مثال تبلیغات شما به گونه ‌ای است که می ‌خواهید کاربر پیش نمایش اپلیکیشن شما را اسکرول کرده و ببینید یا ایمیل خود را وارد کرده و شما بابت هر بار انجام این عمل هزینه ‌ای که به دلخواه خود تعیین کرده‌ اید را پرداخت می ‌کنید.

  • پرداخت به ازای هر نصب (Cost Per Install)

CPI متداولترین روش در تبلیغات اپلیکیشن است، به این دلیل که هدف اکثر ناشران اپلیکیشن‌ از تبلیغات افزایش تعداد نصب می باشد و در این روش نیز به ازای هر نصب هزینه ای از شارژ شما کسر می ‌شود، یعنی هزینه مصرفی از روی میزان نصب تعیین می‌ شود.

  • پرداخت به ازای کلیک (Cost Per Click)

در این روش به ازای هرکلیکی که کاربر روی تبلیغ شما انجام می دهد هزینه پرداخت می‌ کنید که به اختصار به آن CPC گفته می‌ شود.

به طور کلی بهینه‌ ترین روش پرداخت در تبلیغات اپلیکیشن، پرداخت به ازای نصب (CPI) می ‌باشد به این دلیل که هدف نهایی انتشار هر اپلیکیشن به دست آوردن نصب بیشتر است.

در پایان با توجه به تمام مواردی که در این مقاله بیان شد، در نهایت این شما هستید که با توجه به هدف خود از تبلیغات می ‌توانید بهترین روش تبلیغات اپلیکشن و استراتژی تبلیغاتی خود را انتخاب کنید. اگر نیاز به کمک در ساخت و شارژ اکانت و همچین اجرا و مدیریت کمپین ‌های تبلیغات نصب اپلیکیشن دارید، تنها کافیست صفر تا صد تبلیغات خود را به متخصصان فامین ادز بسپارید تا تبلیغاتی اصولی و با مناسب ‌ترین استراتژی را برای شما راه‌ اندازی و مدیریت کنند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *