انواع روش های تبلیغ در گوگل در راستای توسعه برند

توسعه برند با تبلیغات گوگل

وقتی از تبلیغات گوگل ادز صحبت می شود، بیشتر افراد فقط به تبلیغات سرچ گوگل فکر می کنند. در صورتیکه تبلیغات در صفحه اول گوگل فقط یکی از انواع تبلیغات گوگل ادز است و این سیستم تبلیغاتی روش های تبلیغاتی دیگری هم دارد. پیش تر و در مقاله ای جدا، به تاثیر تبلیغات گوگل در برند سازی پرداخته ایم. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع روش های توسعه برند با تبلیغات گوگل بپردازیم. پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

توسعه برند با تبلیغات گوگل

روش های متفاوتی جهت توسعه برند با تبلیغات گوگل وجود دارد، از جمله:

  1. تبلیغات سرچ گوگل

متداول ترین و پرطرفدار ترین روش تبلیغاتی در گوگل ادز همان تبلیغات در لیست نتایج جستجو است که از آن به عنوان تبلیغات کلیکی هم یاد می شود. عملکرد این تبلیغات به این شکل است که در ازای سرچ کلمات کلیدی مربوط به کسب و کار شما، وب سایت شما به کاربر نمایش داده می شود و اگر کاربر به آن علاقه مند شده و روی وب سایت شما کلیک کند، یک هزینه از بودجه تبلیغاتی شما کسر می شود. به همین دلیل است که برخی از افراد به این نوع تبلیغات، با نام تبلیغات کلیکی یاد می کنند.

  1. تبلیغات در شبکه نمایش یا Display

گوگل یک شبکه نمایش متشکل از میلیون ها سایت دارد که طرف قرارداد با این شرکت هستند. یکی از روش های تبلیغات در گوگل، تبلیغات در این شبکه نمایش بزرگ می باشد که تبلیغات دیسپلی نام دارد.

در این روش، یک بنر گرافیکی حاوی اطلاعات تبلیغات شما در اختیار گوگل قرار می گیرد و گوگل بنر تبلیغاتی شما را در وب سایت های طرف قرارداد خود به نمایش می گذارد. گوگل، سایت های نمایش دهنده تبلیغات شما را بر اساس محتوای تبلیغ، جامعه هدف و سایر موارد دیگر انتخاب می کند. تبلیغات دیسپلی در برند سازی شما بسیار مهم و تأثیر گذار است. هزینه این تبلیغات به ازای هر هزار بار نمایش بنر شما محاسبه می شود. به همین دلیل این تبلیغات به نسبت نمایش خوبی که دارد هزینه بسیار کمی برای شما خواهد داشت.

  1. تبلیغات در یوتیوب

یکی دیگر از روش های تبلیغات در گوگل که می تواند در شناساندن برند شما به افراد مختلف بسیار تأثیرگذار باشد، تبلیغ کانال یوتیوب است. یوتیوب پرمخاطب ترین شبکه ویدئویی جهان است و شما می توانید به راحتی و با کمترین هزینه، مخاطبان خود را در این فضا نیز، جذب کنید.  برای تبلیغات در این فضای پرمخاطب کافیست یک چنل یوتیوب داشته باشید و تعدادی از ویدئو های خود را در آن آپلود کنید.

بدون شک تا به حال تجربه این موضوع را داشته اید که هنگام مشاهده یک ویدئو در یوتیوب، تبلیغاتی در حین و یا ابتدای ویدئو برای شما به نمایش در می آید. این تبلیغات دقیقاً همان تبلیغات  ویدئویی گوگل ادز یا همان تبلیغات یوتیوب هستند. شما هم می توانید به راحتی و تنها با ساخت یک تیزر تبلیغاتی یا موشن گرافیک کوتاه برند خود را تبلیغ کرده و ویدئوی تبلیغاتی خود را به کاربران مختلف در یوتیوب نمایش دهید.

هزینه تبلیغات در یوتیوب به ازای هر ویو محاسبه می شود. هزینه این نوع تبلیغات به دلیل کم رقابت بودن در ایران بسیار مقرون به صرفه می باشد و شما می توانید با پرداخت هزینه بسیار کمی، تعداد مخاطبان بالایی را با برند خود آشنا کنید.

  1. تبلیغات نصب اپلیکیشن

یکی دیگر از شکل های تبلیغات در گوگل، تبلیغات مربوط به اپلیکیشن ها می باشد. بدون شک اگر صاحب یک اپلیکیشن باشید، دغدغه افزایش نصب اپلیکیشن خود و شناساندن آن به کاربران مختلف را دارید. همانطور که ممکن است بدانید طراحی اپلیکیشن پیچیده و پر هزینه می باشد و زمانی یک اپلیکیشن به سود دهی مناسب می رسد که توسط تعداد زیادی از کاربران نصب و استفاده شود. بهترین روش برای شناساندن اپلیکیشن خود به کاربران استفاده از تبلیغات نصب اپلیکیشن گوگل ادز می باشد.

با این روش، اپلیکیشن شما هنگام جستجوی اپلیکیشن های مشابه و یا کلمات کلیدی خاصی در گوگل پلی و اپ استور به کاربران مختلف نمایش داده می شود و می توانید از این طریق تعداد نصب های اپلیکیشن خود را بالا ببرید. هزینه این نوع تبلیغات نیز به خصوص در ایران به علت کم رقابت بودن بسیار مقرون به صرفه است. هزینه نصب اپلیکیشن در سیستم گوگل ادز به ازای هر نصب کسر می شود.

  1. تبلیغات خرید یا Shopping

تبلیغات Shopping یکی دیگر از روش های تبلیغات در گوگل و مختص فروشگاه هایی است که فروش آنلاین دارند. این روش تبلیغاتی محصولات شما به همراه جزئیات دیگری شامل نام محصول، قیمت، عکس و سایر مشخصات دریک فضای مناسب در  بالای صفحه نتایج جستجو گوگل قرار می گیرد.

در این نوع تبلیغات کاربران می توانند اطلاعات مناسبی را در همان ابتدا و با یک نگاه به تبلیغات شما به دست آورند و پس از آن در صورت علاقه مندی به محصولات شما وارد وب سایت شما شوند. البته لازم به ذکر است که تبلیغات Shopping در حال حاضر در ایران قابل استفاده نیست.

  1. تبلیغات Gmail

این نوع تبلیغات که در بالای صفحات اجتماعی قرار می گیرند، همانند یک فرم جیمیل بوده که شامل نام فرستنده و همچنین موضوع تبلیغات است. تبلیغات جیمیل شاید برای همه کسب و کارها مناسب نباشد، اما قطعاً کسب و کارهایی هستند که مخاطبان خود را از طریق بازاریابی ایمیلی جذب می کنند که تبلیغات Gmail می تواند برای آن های بسیار مفید باشد.

  1. تبلیغات جستجوی محلی

زمانی که شخصی به دنبال خدمات و یا محصولی در نزدیکی محلی خاص جستجو کند، تبلیغات جستجوی محلی نمایان می شود. این تبلیغات مناسب افراد و کسب و کارهایی است که می خواهند مشتریانی که در نزدیکی لوکیشن خود هستند را جذب کنند، همانند رستوران ها، مکانیکی ها و… .

هرچند امکان ثبت لوکیشن برای کسب و کارهای مختلف در داخل ایران وجود دارد، اما تبلیغات مربوط به جستجوی محلی هم جز آن دسته تبلیغاتی است که برای کاربران ایرانی قابل استفاده نیست.

مناسب ترین روش تبلیغات در گوگل برای برند سازی

برای یافتن پاسخ این سوال باید فاکتور های متعددی را در نظر بگیرید، اینکه بودجه تبلیغاتی شما چقدر است، رقبای شما بیشتر از کدام روش های تبلیغات در گوگل استفاده می کنند، اهداف تجاری تبلیغات شما چیست و مهم تر از همه اینکه باید مخاطبان خود را به درستی بشناسید. باید بدانید مخاطبان شما بیشتر در کدام فضا ها هستند؟ آیا مخاطبان شما بیشتر گیمرهایی هستند که در گوگل پلی به دنبال نصب اپلیکیشن های بازی هستند؟ یا در فضای یوتیوب مشغول تماشای ویدئو های مختلف هستند؟ مخاطبان شما افرادی هستند که در برای یافتن پاسخ سوال خود در گوگل جستجو می کنند و یا افرادی هستند که بیشتر از طریق ایمیل تعامل دارند؟ بازه سنی مخاطبان شما چیست؟ در چه ساعاتی بیشترین فعالیت را در فضای گوگل دارند؟ علایق آن ها چیست؟ آگاهی از این اطلاعات می تواند به شما در استفاده از بهترین روش تبلیغات در گوگل کمک بسیاری کند.

همانطور که مشاهده کردید تبلیغات در گوگل به شکل های مختلفی انجام می شود. شناخت درست مخاطبان شما می تواند در یافتن بهترین روش و یا روش های تبلیغاتی نقش بسیار مهمی را ایفا کند. تبلیغاتی که می تواند در توسعه برند شما بسیار موثر باشد.

اگر از روش های متفاوت توسعه برند با تبلیغات گوگل استفاده کرده اید، از تجربه خود برای ما و دیگر خوانندگان ما در قسمت نظرات بنویسید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *