دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز

دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز

مسدود و یا ساسپند شدن اکانت گوگل ادز می تواند کابوس هر کسب و کاری که از این سرویس تبلیغاتی استفاده می کند باشد. اقدامی  که گوگل برای ایجاد یک محیط امن برای تبلیغات کسب و کارهای مختلف انجام می دهد، اما گاهی نیز به اشتباه ممکن است گریبان گیر اکانت های تبلیغات گوگلی شود که کاملا در راستای قوانین گوگل عمل می کرده اند. در این مقاله به بررسی دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز خواهیم پرداخت پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

چرا گوگل برخی از اکانت های گوگل ادز را ساسپند می کند؟

همانند هر سازمان و شرکت دیگری، شرکت گوگل نیز برای افراد و کسب و کارهایی که اقدام به تبلیغ در این پلتفرم می کنند قوانین خاصی را در نظر گرفته است. چرا که شرکتی با عظمت و بزرگی گوگل در صورت نداشتن قوانین مشخص می تواند به فضای بسیار بی نظم و غیر قابل کنترلی تبدیل شود که هرشخصی می تواند هر محتوایی را تبلیغ کند. دقیقا به همین دلیل نیز گوگل برای افراد و کسب و کارهایی که از تبلیغات گوگل استفاده می کنند قوانین و خط قرمزهای خاصی را در نظر گرفته است تا بتواند یک محیط امن و برابر برای تبلیغات کسب و کارهای مختلف به وجود بیاورد و میزان تخلفات در این فضا را تا حد بسیار زیادی کنترل کرده و به حداقل برساند.

به این منظور گوگل قوانین و خط مشی هایی را برای انجام یک تبلیغات سالم ایجاد کرده است. از طرفی گوگل به طور رسمی نیز مواردی را اعلام کرده است که انجام این موارد می تواند در نهایت منجر به ساسپند شدن اکانت گوگل ادز شود که در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

مواردی که از نظر گوگل تبلیغات برای آن ها ممنوع می باشد:

تخطی از قوانین گوگل ادز می تواند منجر به ساسپند یا معلق شدن اکانت گوگل ادز شما شود. بنابراین برای جلوگیری از این اتفاق باید از قوانین گوگل آگاهی کاملی داشته باشید. در ادامه مقاله نگاهی خواهیم داشت به مواردی که تبلیغات آن ها در گوگل ممنوع می باشد و می تواند باعث ساسپند شدن اکانت تبلیغات گوگل شود.

Circumventing systems یا سو استفاده تبلیغاتی در سیستم گوگل ادز:

هدف گوگل ایجاد یک تبلیغات مفید، متنوع، مرتبط و ایمن برای کاربران است، و تبلیغاتی با محتوا و مقاصدی که قصد سو استفاده و فریب کاربران را داشته باشند اجازه فعالیت در سیستم گوگل ادز را نخواهند داشت. در ادامه به بررسی چند مثال که می تواند تخطی از این قانون گوگل باشد خواهیم پرداخت.

Malicious or unwanted software، یا استفاده از نرم افزار های مخرب:

استفاده از هرگونه نرم افزار مخرب یا بد افزار، که ممکن است به رایانه، دستگاه و یا شبکه کاربر آسیب برساند. به عنوان مثال، ویروس های رایانه ای، نرم افزار های جاسوسی و سایر برنامه های مخرب.

Unfair Advantage یا سواستفاده در جذب ناعادلانه ترافیک گوگل ادز نسبت به سایر شرکت کنندگان در مزایده گوگل:

تبلیغ محتوای یکسان یا مشابه از چندین حساب، تلاش برای نمایش بیش از یک آگهی در یک زمان برای یک کسب و کار.

Evasive ad content یا دستکاری محتوای تبلیغات به منظور دور زدن گوگل:

استفاده از غلط املایی برای گرفتن تایید آگهی تبلیغاتی که محتوای ممنوع دارد. پنهان کردن محتوای ممنوعه تبلیغات با دستکاری در محتوای آگهی تبلیغاتی، دامنه سایت، تصویر و …

نکته: نقض این قانون منجر به تعلیق فوری حساب گوگل ادز شما نخواهد شد و معمولا از 7 روز قبل برای شما اکانت شما اخطار ارسال می شود.

Circumventing system یا دور زدن سیستم گوگل ادز:

هرگونه اقدامی که در راستای دور زدن این سیستم تبلیغاتی باشد می تواند برای شما گران تمام شود و منجر به ساسپند شدن اکانت گوگل ادز شما شود.

  • تلاش برای پنهان کردن محتوای ممنوعه از دید گوگل
  • استفاده از تبلیغات داینامیک گوگل ادز با هدف دور زدن گوگل و تبلیغ محتوای ممنوع
  • نقض مکرر خط مشی های گوگل از جمله ایجاد حساب های جدید برای تبلیغاتی که توسط گوگل تایید نشده اند
  • استفاده از تکنیک ها و روش هایی برای مبهم کردن محتواهای ممنوعه از جمله تبلیغات غیر اخلاقی، جنسی و …
  • تلاش برای ایجاد اکانت جدید برای تبلیغات پس از ساسپند شدن اکانت قبلی

نکته: نقض این قانون از طرف گوگل بسیار جدی تلقی می شود و گوگل اکانت هایی با این تخلفات را بلافاصله پس از شناسایی تخلف و بدون اخطار قبلی ساسپند می کند.

Coordinated deceptive practices یا اقدامات فریبکارانه هماهنگ شده:

یکی دیگر از دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز هماهنگی با سایت ها و حساب های دیگر جهت ارائه نادرست اطلاعات هویتی و تبلیغات مختلف از جمله ارائه تبلیغات با محتوای سیاسی، اجتماعی و … می باشد، همانند:

Misrepresentation یا ارائه اطلاعات نادرست به کاربران:

هدف گوگل این است که کاربران بتوانند به تبلیغات این پلتفرم اعتماد کنند، بنابراین محتوای تبلیغات باید کاملا شفاف و صادقانه در راستای پاسخگویی به نیاز کاربران باشد. بنابراین تبلیغات گمراه کننده و نادرست در مورد محصولات، خدمات و یا مشاغل در گوگل ممنوع می باشد.

Unacceptable business practice یا شیوه های تجاری غیر قابل قبول:

  • کلاه برداری از کاربران با پنهان کردن یا تحریف اطلاعات مربوط به یک تجارت، محصول و یا خدمات، مانند جعل هویت برند ها و کسب و کارهای مختلف یا تبلیغات نادرست خدماتی که می تواند جان کاربران را به خطر بی اندازد.
  • تبلیغات با مقاصد پول شویی و یا “فیشینگ”، مانند سایت هایی که با فریب کاربران و به عنوان یک نهاد بزرگ و قابل اعتماد اقدام به دریافت اطلاعات حساب های بانکی افراد می کنند.

نکته: انجام این نوع تبلیغات نقض فاحش خط مشی گوگل محسوب می شود. گوگل در این مورد بسیار جدی بوده و در صورت شناسایی تخلف، اکانت شما را بلافاصله و بدون اخطار قبلی ساسپند می کند.

Clickbait Ads یا تبلیغات کلیکی گمراه کننده:

تبلیغاتی که از تکنیک دریافت کلیک به صورت فریبنده جهت افزایش ترافیک استفاده می کنند، همانند:

  •  تبلیغاتی که ادعای افشای اسرار، رسوایی ها و مطالب هیجان انگیز را به منظور جذب ترافیک انجام می دهند. تبلیغاتی که با استفاده از عناوینی مانند “اینجا را کلیک کنید” و یا سایر عناوین این چنینی به منظور فریب کاربر و دریافت کلیک، کاربر را ترغیب به وارد شدن به صفحه ای خاص می کند از این دسته هستند.
  • تبلیغاتی که از رویدادهای منفی زندگی مانند مرگ، تصادف، بیماری، دستگیری یا ورشکستگی برای القای ترس، گناه یا سایر احساسات منفی قوی استفاده می کنند تا بیننده را تحت فشار قرار دهند تا اقدام فوری انجام دهد. مانند تبلیغاتی که کاربر را برای خرید، اشتراک یا توقف مصرف یک محصول یا خدمات تحت فشار قرار می دهد تا از آسیب جلوگیری کند. تبلیغاتی که از تصاویری از پریشانی شدید، درد، ترس یا شوک برای تبلیغ یک محصول یا خدمات استفاده می کنند

Unreliable claims یا ادعاهای غیر قابل اعتماد:

ارائه ادعاهای نادرست یا ادعاهایی که کاربر را با یک نتیجه غیرمحتمل (حتی اگر این نتیجه ممکن باشد) به عنوان نتیجه محتملی که کاربر می‌تواند انتظار داشته باشد جلب می‌کند.

  • ادعاهای مربوط به سلامتی و کاهش وزن
  • ادعاهای مربوط به محصولات مالی یا طرح های پول ساز
  • ادعاهای مربوط به سیاست، مسائل اجتماعی یا موضوعات مورد علاقه عمومی

Unclear relevance یا ارتباط نامشخص:

تبلیغاتی که با مقصد تبلیغ مرتبط نیستند، همانند:

تبلیغاتی که از ویژگی درج کلمه کلیدی بدون استفاده از آن در متن آگهی تبلیغاتی استفاده می کنند. تبلیغاتی که محتوای صفحات فرود با متن تبلیغات مرتبط نیست.

unreliable claims پیشنهادات غیر قابل وصول:

تبلیغات امیدوار کننده در مورد محصولات و خدماتی که در دسترس نیستند و یا به راحتی در دسترس نخواهند بود. مانند تبلیغ محصولاتی که دیگر موجود نیستند یا معامله ای که دیگر فعال نیست.

برای مثال در متن آگهی تبلیغاتی نوشته “خرید تبلت با 40 دلار” وجود دارد اما در صفحه فرود هیچ محصولی با این مشخصات وجود ندارد.

نکته: از ایجاد تبلیغات برای پیشنهادات خاص خودداری کنید، مگر اینکه بتوانید تبلیغات خود را با تغییر موجودی یا پیشنهادات به روز کنید. به عنوان مثال، اگر تبلیغی برای یک تخفیف تبلیغاتی یک روزه ایجاد می کنید، به یاد داشته باشید که روز بعد زمانی که پیشنهاد دیگر در دسترس نیست، تبلیغ را به روز کنید یا حذف کنید. اگر موجودی یا قیمت ها در سایت شما اغلب تغییر می کند، راه اندازی تبلیغات جستجوی پویا را در نظر بگیرید، که به طور خودکار آگهی شما را بر اساس محتوای وب سایت شما نشان می دهد.

این موراد می توانند برخی از دلایل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز باشند. اما گوگل هم همانند هر سیستم دیگری می تواند گاها و به اشتباه اکانت تبلیغات گوگل شما را ساسپند کند. در این صورت می توانید با ایمیل و یا چت گوگل این موضوع را به گوگل گفته و کارشناسان گوگل این موضوع را بررسی کرده ودر نهایت در صورتی که واقعا اکانت شما از قوانین گوگل تخطی نکرده باشد اکانت شما رفع ساسپند خواهد شد.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *