رایج ترین خطاهای سرچ کنسول

خطاهای سرچ کنسول

سرچ کنسول ابزاری رایگان در اختیار وبمستران سئو است که با استفاده از آن می توانند آمار بازدید صفحات سایت را بررسی کنند. سرچ کنسول، هر مشکلی که در صفحات سایت شما وجود داشته باشد را نمایش می دهد تا بتوانید برای رفع این خطاها اقدام کنید. بعضی از خطاهای سرچ کنسول  بسیار مهم هستند و باید هر چه سریع تر رفع شوند اما بعضی دیگر از خطاها همانند صفحاتی که خودتان تصمیم گرفته اید نوایندکس شوند، فقط جنبه اطلاع رسانی دارند. در ادامه این مطلب قصد داریم انواع خطاهای سرچ کنسول و نحوه رفع آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

انواع خطاهای سرچ کنسول

پیش از بررسی نحوه رفع خطاهای سرچ کنسول، باید توضیح دهیم که بیشترین ارورها و هشدارها در بخش Coverage نمایش داده می شوند که این قسمت در سرچ کنسول دارای 4 بخش به شرح زیر است:

  • بخش Errors

ارورها مهم ترین بخش در تب Coverage هستند و شما از این قسمت می توانید تمام ارورهای موجود در سایت خود را که گوگل شناسایی کرده است را ببینید و هر چه سریع تر آن ها را رفع کنید.

  • بخش Valid with warning

 دومین بخش Coverage قسمت Valid with warning است. در این قسمت صفحاتی را مشاهده می کنید که نیازمند اصلاح هستند اما جزو خطاهای سرچ کنسول محسوب نمی شوند.

  • بخش Valid

 بخش Valid در تب Coverage صفحاتی که بدون مشکل هستند را لیست کرده است.

  • بخش Exclude

 در بخش Excluded صفحاتی همچون صفحات ایندکس نشده نشان داده می شوند و شما باید بررسی کنید که دلیل ایندکس نشدن یا دیگر خطاهای این صفحات چیست.

علاوه بر بخش Coverage، خطاهای سرچ کنسول را می توانید از طریق سایت مپ نیز بررسی کنید که در بخش های بعدی مطلب نحوه رفع تمام این خطاها را به شما آموزش خواهیم داد.

رفع ارور Submitted URL has crawl issue

خطای Submitted URL has crawl issue زمانی اتفاق می افتد که خزنده های گوگل برای خزیدن یک آدرس در سایت با مشکل مواجه شوند. دلیل این مشکل می تواند موارد مختلفی باشد و برای رفع آن ابتدا باید URL صفحه مورد نظر را بررسی کنید.

بعد از بررسی خطا، مشکلات کراول شدن آن صفحه با کد مخصوص نمایش داده می شوند.

 خطای Submitted URL blocked by robots.txt

 با استفاده از فایل robots.txt می توانید صفحاتی که باید توسط گوگل ایندکس شوند را تعیین کنید به بیانی ساده تر می توانید توسط این فایل و کدهای موجود در آن، از ربات ها بخواهید که کدام صفحات ایندکس شوند و برخی از صفحات مشخص شده بررسی نشوند.


 

اینجا بخوانید: فایل robots.txt و تاثیر آن در سئو

 

خطای Submitted URL blocked by robots.txt صرفاً جنبه اطلاع رسانی دارد و خطا محسوب نمی شود. ممکن است صفحه مورد نظر توسط فایل robots.txt به درستی مسدود شده باشد و شما ابتدا باید بر روی URL مربوط به صفحه کلیک کنید و بررسی نمایید که می خواهید توسط ربات گوگل مورد بررسی قرار بگیرد یا خیر.

اگر صفحه به اشتباه در فایل robots.txt مسدود شده باشد، می بایست محدودیت آن صفحه را از بین ببرید و سپس دکمه Validate Fix را بزنید. همچنین باید مطمئن شوید که آدرس صفحه مودر نظر در سایت مپ قرار ندارد.

خطاهای مربوط به سرور در سرچ کنسول

خطاهای مربوط به سرور که سرچ کنسول نمایش می دهد، در قالب خطاهای 500، 502، 503 و 504 هستند و عدد 5 در این خطاها به این معناست که ارور از سمت سرور سایت است و باید تخصص لازم برای رفع آن ها را داشته باشید. در واقع برطرف کردن این خطاها توسط پشتیبانی هاست انجام می گیرد مگر آنکه خودتان در این زمینه متخصص باشید.

خطای submitted url not found  یا خطای 404

خطای 404 در سایت به این معناست که کاربر در حال تلاش برای رسیدن به یک صفحه ای است اما آن صفحه برای کاربر نمایش داده نمی شود. خطای 404 معمولاً زمانی رخ می دهد که صفحه مورد نظر کاملاً از روی سرور پاک شده باشد و هیچ ریدایرکتی هم برای صفحه در نظر گرفته نشده باشد.

شما برای رفع این ارور ابتدا باید علت به وجود آمدن آن را بررسی کنید و اگر صفحه حذف شده بود و دارای رتبه در گوگل است، باید آن را به یک صفحه مرتبط ریدایرکت 301 کنید اما اگر رتبه صفحه خیلی مناسب نیست، می توانید ریدایرکت 410 کنید.

خطای Submitted URL marked noindex

یکی از خطاهای مهم سرچ کنسول، ارور Submitted URL marked noindex است که به این معناست صفحه در سایپ مپ نوایندکس شده می باشد یعنی صفحه کراول شده است اما به دلیل داشتن ویژگی های نوایندکس، ایندکس نشده است.

جهت برطرف کردن خطای Submitted URL marked noindex باید ویژگی نوایندکس صفحه را حذف کنید و اگر ویژگی نوایندکس برای سایت به اشتباه قرار نگرفته و خودتان می خواهید آن صفحه ایندکس نشود، باید آدرس صفحه را از سایت مپ حذف کنید.

در سایت های ورپردسی نیز می توان از افزونه هایی همچون یواست و رنک مث استفاده کرد که به طور خودکار، صفحات نوایندکس نقشه سایت را حذف می کنند.

خطاهای مربوط به ریدایرکت

خطاهای مربوط به ریدایرکت زمانی توسط سرچ کنسول نمایش داده می شوند که هنگام تغییر مسیر یا ریدایرکت، اختلالی وجود داشته باشد. این خطاها ابتدا باید علت یابی شوند و سپس با بررسی های زیاد، برطرف گردند.


 

اینجا بخوانید: ریدایرکت چیست و انواع آن

خطای Duplicate without user-selected canonical warnings

خطای Duplicate without user-selected canonical warnings زمانی نمایش داده می شود که گوگل دو محتوای تکراری در وبسایت شما پیدا کرده است و به دلیل عدم استفاده از تگ کنونیکال در آن صفحات، ایندکس را انجام نمی دهد.

شما برای صفحات تکراری وبسایت خود باید از تگ کنونیکال استفاده کنید و یک صفحه را به عنوان صفحه اصلی به گوگل اعلام کنید تا آن را ایندکس کند.

ارور Page With Redirect در سرچ کنسول

ارور Page With Redirect را می توان صرفاً یک اطلاع رسانی دانست و صفحاتی که ریدایرکت شده اند را نشان می دهد. برای این هشدار باید بررسی کنید که ریدایرکت های انجام شده، درست هستند.

خطای Crawled–currently not indexed

خطای Crawled–currently not indexed در سرچ کنسول بدین معناست که گوگل صفحه مورد نظر را بررسی کرده است اما در نتایج جستجو قرار نمی دهد. برای رفع این خطا، لازم است در محتوای صفحه تغییراتی ایجاد کنید و حتماً مطمئن شوید که ساختار بهینه ای دارد همچنین بررسی کنید که محتوا کپی نبوده و از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.

هشدار discovered–currently not indexed

برای صفحاتی که توسط گوگل بررسی شده اند اما هنوز به مرحله ایندکس نرسیده اند، ممکن است خطای discovered–currently not indexed نشان داده شود. این ارور برای وب سایت های با محتوای کیفیت بالا خود به خود برطرف می شود.

هشدار excluded by noindex tag

خطای excluded by noindex tag را نمی توانیم یک ارور در سرچ کنسول بدانیم و فقط صفحاتی که تگ نو ایندکس دارند را نمایش می دهد. برای این هشدار بهتر است صفحات دارای تگ نو ایندکس را بررسی کنید تا مطمئن شوید صفحه ای به اشتباه در لیست نوایندکس ها قرار نگرفته است.

اگر هم مشاهده کردید یک صفحه به اشتباه این تگ را دارد، کافیست تگ را حذف کنید.

خطای Duplicate, Google Chose different canonical than user

خطای Duplicate, Google Chose different canonical than user در سرچ کنسول زمانی نمایش داده می شود که گوگل تشخیص دهد صفحه می توانست به صفحه مناسب تری کنونیکال شود. گوگل به این صفحات از طریق لینک های خارجی دسترسی پیدا می کند و به طور مستقیم به آن ها نرسیده است.

سفارش سئو سایت در فامین ادز

پس از طراحی سایت، سئو کردن آن اهمیت بسیاری دارد و اگر وبسایت شما با اصول سئو پیش نرود، نمی تواند به صدر نتایج جستجوی گوگل برسد. بنابراین ضروری است که برای هزینه سئو سایت، سرمایه گذاری کنید تا زودتر به نتیجه برسید.

جهت سفارش بهینه سازی سایت خود تنها کافیست روی تجربه و تخصص شرکت فامین ادز حساب کنید، این شرکت تشکیل شده از متخصصین و کارشناسان سئو می باشد و آماده دریافت پروژه های سئو سایت شماست. تنها کافیست با کارشناسان ما با شماره 02144254700 تماس حاصل نمایید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *