طراحی سایت املاک

طراحی سایت املاک

استفاده از اینترنت، امری روتین و رایج در میان مردم است. افراد برای خرید هر نوع کالا یا خدماتی، به سراغ اینترنت می روند و اگر هم قصد خرید نداشته باشند، اطلاعات را از اینترنت به دست می آورند. این موضوع برای خرید، رهن یا اجاره املاک هم صدق می کند و بیشتر کسانی که قصد خرید یا اجاره کردن خانه، مغازه یا زمینی را دارند، ترجیح می دهند با مراجعه به سایت ها و به روش اینترنتی، این کار را انجام دهند. طراحی سایت املاک دارای مزایایی هم برای مشتریان و هم برای صاحب بنگاه است و اگر شما هم تصمیم گرفته اید برای بنگاه خود سایتی را راه اندازی کنید، دعوت می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید تا به طور کامل راهنمایی شوید.

مزایای طراحی سایت املاک

افراد برای آنکه گزینه مناسب خود را برای خرید، رهن یا اجاره پیدا کنند، به سراغ بنگاه های املاک می روند و در آخر هم خسته و ناراحت، نمی توانند مورد ایده آلی را پیدا کنند. استفاده از سایت، کار این دسته از افراد را راحت می کند چرا که به راحتی می توانند در منزل و با استفاده از گوشی خود، گزینه های مختلف را در سایت ببینند و یکی را انتخاب کنند.

مراجعه به سایت املاک، زمان کمتری از مشتری و املاکی می گیرد و دیگر لازم نیست که به تک به تک خانه ها یا مغازه ها و زمین ها، حضوری مراجعه کرد. مشخصات تمام املاک، به طور کامل داخل سایت قرار می گیرد و مشتری می تواند با بررسی مشخصات و قیمت، آنچه را که مناسب تر است را انتخاب نماید. مزیت دیگری که سایت املاک برای مشتریان دارد، قابلیت مقایسه کردن منازل، مغازه ها یا زمین ها با هم است و در این صورت، مشاور املاک هم برای توضیح دادن به مشتری، وقت کمتری می گذارد.

از سایر مزایای طراحی سایت املاک، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  • سایت املاک به صورت 24 ساعته در دسترس مشتریان قرار دارد و ارائه خدمات در آن محدود به ساعات روز و اداری نیست.
  • مشاوران املاک با راه اندازی کردن سایت املاک می توانند مشتری های بیشتری را جذب کنند و کسب و کار خود را گسترش دهند.

ویژگی های سایت املاک

ویژگی های یک سایت املاک

صرفا طراحی کردن یک سایت املاک کافی نیست و باید سایت را هم برای گوگل و هم برای کاربران بهینه سازی کرد. سایت باید خلاقانه و کابرپسند باشد و با توجه به تغییرات زیادی که در حوزه املاک وجود دارد، این نوع سایت نیازمند بروزرسانی و آپدیت مستمر است.

خریداران یا مستاجران وقتی وارد یک سایت می شوند، انتظار دارند بدانند که در حال حاضر در بازار املاک چه خبر است، قیمت ها چگونه است، کدام ملک متناسب با بودجه آنهاست و… شما هم در سایت خود باید شرایطی را فراهم کنید تا مخاطبان، اطلاعات درست و دقیق دریافت نمایند.

از مهم ترین ویژگی های یک سایت در حوزه املاک، به شرح زیر می باشند:

قرار دادن چندین عکس از ملک

حتما باید عکس های کافی و با جزئیات دقیق از هر ملک را داخل صفحات وبسایت قرار دهید زیرا برای خریداران مهم است که بدانند ملک چه نقشه و ظاهری دارد.

لیست ‌های قابل جستجو

در طراحی سایت املاک باید فیلترهای جستجو را فعال کرد تا کاربران بتوانند با استفاده از این فیلترها، گزینه ای که مدنظرشان است را راحت تر پیدا کنند. برای مثال ممکن است یک کاربر به دنبال ملک با محدوده قیمتی 6 میلیارد باشد و کاربری دیگر قصد خرید خانه با ارزش بیشتر از 10 میلیارد داشته باشد. همچنین، منطقه مدنظر کاربران برای خرید یا اجاره ملک، متفاوت است و باید فیلتر جستجوی مربوط به مناطق هم در سایت قرار بگیرد.

بروزرسانی سایت املاک

یک سایت املاک، باید کاملا بروز باشد و اطلاعات درست و دقیقی را به کاربران ارائه دهد. اگر ملکی اجاره شده یا خریداری شده است، باید این موضوع به مشتری اطلاع داده شود.

محتوای متنی دقیق و صحیح

هر یک از صفحات مربوط به املاک، نیاز به تولید محتوای متنی دارند. داخل محتوای متنی، به جزئیات ملک مثل متراژ، منطقه قرار گیری، تعداد اتاق خواب ها و… پرداخته می شود.

طراحی ریسپانسیو

اکثر کاربران سایت املاک با استفاده از گوشی وارد سایت شده اند بنابراین سایت باید ریسپانسیو باشد و در تمامی دستگاه ها از جمله تبلت، لپ تاپ و گوشی، به خوبی نمایش داده شود. سایتی که ریسپانسیو نشده باشد، داخل دستگاه های مختلف، بی نظم دیده می شود و جای المان ها درست نخواهد بود.

هزینه طراحی سایت املاک

هزینه طراحی سایت املاک

عواملی همچون امکانات داخل سایت، تک زبانه یا چند زبانه بودن سایت، برنامه نویسی کردن سایت یا استفاده از سیستم مدیریت محتوای آماده، طراحی قالب سفارشی یا استفاده از قالب های آماده و… در تعیین هزینه طراحی سایت املاک موثر هستند.

سایت هایی که از صفر تا صد آنها کدنویسی می شود، هزینه طراحی بالاتری دارند اما طراحی سایت با استفاده از سیستم های آماده ای مانند وردپرس، هزینه پایین تری را دارد. همچنین با بیشتر شدن امکانات داخل سایت، طراح سایت زمان بیشتری را بر روی آن می گذارد پس طبیعتا قیمت طراحی نیز افزایش پیدا می کند.


 

اینجا بخوانید: وردپرس یا اختصاصی

علاوه بر اینها، داینامیک یا استاتیک بودن سایت، بر روی هزینه طراحی آن موثر است. سایت های داینامیک، هزینه بیشتری دارند اما دارای مزایایی هم هستند. شما بعد از اینکه سایت خود را به شکل داینامیک طراحی کنید، می توانید بدون کمک گرفتن از برنامه نویس، خودتان داخل آن تغییرات اعمال نمایید مثلا محصول اضافه کنید یا محتوا انتشار دهید.

در حالی که سایت استاتیک اینطور نیست و برای اضافه کردن صفحات جدید و ایجاد تغییرات در آن، نیاز به حضور مدام برنامه نویس می باشد.

بطورکلی می توان گفت هزینه طراحی سایت به عوامل مختلفی بستگی دارد به همین دلیل نمی توان قیمت دقیقی برای آن اعلام کرد. توصیه می کنیم برای اطلاع از قیمت دقیق، با کارشناسان آژانس تبلیغاتی فامین ادز تماس حاصل نمایید.

2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *