وردپرس یا سایت اختصاصی

وردپرس یا سایت اختصاصی

 امروزه هر فرد یا شرکتی که در دنیای کسب و کار، صاحب فعالیت است از اهمیت یک وب سایت خوب و حرفه ای آگاه است و به خوبی می داند که به واسطه یک سایت می تواند فعالیت، محصولات و خدمات خود را به سایر افراد معرفی کند.

اما سوالی که همواره ذهن صاحبان مشاغل را به خود مشغول کرده است این است که چگونه یک سایت حرفه ای داشته باشیم و آن را مدیریت کنیم؟ برای داشتن یک سایت از سیستم مدیریت محتوا استفاده کنیم یا آن را به شرکت طراحی سایت واگذار کنیم؟ وردپرس یا سایت اختصاصی، کدام یک بهتر است؟ هزینه پرداختی هر کدام چقدر است؟ و…

با تیم فامین همراه باشید تا با هم به مقایسه جامع وردپرس و سایت اختصاصی بپردازیم.

مقایسه وردپرس و سایت اختصاصی

در طراحی سایت همواره این دو گزینه در اختیار صاحبان مشاغل قرار می گیرد. پس بهتر است در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید به راحتی یک گزینه مناسب را انتخاب کنید.

برای دانستن تفاوت میان وردپرس و سایت اختصاصی و مزیت های هر یک نسبت به دیگری، بهتر است به تعریف آن ها بپردازیم تا با آن ها به طور جداگانه آشنا شویم.

وردپرس چیست؟

   کلمهCMS  کوتاه شده عبارت انگلیسیContent Management System)) یا همان سیستم مدیریت محتوا است.

 CMS سرعت پروژه را افزایش می دهد و نیاز ما را به برنامه نوبیسی کم می کند. از معروف ترین و محبوب ترین CMS ها می توان به وردپرس اشاره کرد.

وردپرس یک نرم افزار متن باز (open source) آنلاین است که کاربران می توانند با استفاده از آن وبلاگ، اپلیکیشن و وب سایت بدون نیاز به کد نویسی برای خود بسازند. در وردپرس، امکانات به صورت پیش فرض قرار گرفته است که همین امر سبب افزایش سرعت در ساخت آن می شود.

همچنین در وردپرس قالب ها و پلاگین هایی طراحی شده و در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد که برخی از آن ها رایگان بوده و برای استفاده برخی دیگر باید هزینه ای پرداخت شود.

برای استفاده از نرم افزار وردپرس، در ابتدا باید آن را دانلود و بر روی سرور خود نصب کنید و یا همزمان با خرید هاست، نسخه نصب شده وردپرس را دریافت کنید. پس از اتصال آن به پایگاه داده، می توانید تولید محتوا را آغاز کنید.

مزایای استفاده از وردپرس

استفاده از سیستم وردپرس دارای مزایای بی شماری است که از جمله مهم ترین این مزایا عبارتند از:

  • این سیستم خلاق و پایدار است

وردپرس همزمان با نیازهای روز، به روز رسانی می شود. آپدیت مداوم وردپرس نشان از برطرف نمودن مشکلات در آن می باشد و از طرفی ویژگی های جذاب و جدیدی به آن اضافه می شود.

  • کار با آن ساده و آسان است

اگر شما فردی مبتدی می باشید، به راحتی می توانید از این برنامه استفاده کنید زیرا هیچ گونه نیازی به تخصص خاص در زمینه های PHP ، CSS و HTML وجود ندارد. از این رو همین ویژگی راحتی در استفاده از آن سبب شده تا نسبت به سایر برنامه های مدیریت محتوا، نظر کاربران بسیاری را به خود جلب کند.

در وردپرس هزاران افزونه و قالب های آماده وجود دارد که کار را برای شما آسان نموده و این امر سبب می شود تا شما دیگر وقت خود را صرف یادگیری طراحی وب سایت نکنید.

  • بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

وردپرس به سادگی می تواند بهینه سازی موتورهای جستجو را انجام دهد. به طوری که تگ های H1 ,H2 ,H3، استفاده از کلمات کلیدی و… همگی در بخش سئو در وردپرس مورد ارزیابی قرار می گیرد.

  • سرعت بالایی دارد

از طریق وردپرس شما می توانید با استفاده از امکانات موجود در آن، وب سایت خود را با سلیقه و نیاز خود در سریع ترین زمان ممکن طراحی کنید.

حال که با تعریف وردپرس و مزایای آن آشنا شدیم، وقت آن است که به تعریف سایت اختصاصی و مزایای آن بپردازیم.

سایت اختصاصی چیست؟

منظور از سایت اختصاصی، سایتی است که توسط یک شرکت طراح و یا یک شخص برنامه نویس طراحی می شود. شرکت ها از زبان های برنامه نویسی مختلفی همچون net، asp، php، جاوا اسکریپت و مواردی از این دست برای طراحی سایت های خود استفاده می کنند.

از اصلی ترین اهداف هر شرکت می توان به جذب مخاطب هدف و افزایش رونق کسب و کار در حرفه خود اشاره کرد. از این رو شرکت طراحی سایت می تواند با ایجاد یک سایت اختصاصی این امکان را به شما بدهد تا برند و فعالیت خود را در اختیار همگان قرار دهید و این مهم با همکاری یک تیم حرفه ای و خلاق در شرکت طراحی سایت امکان پذیر است.

مزایای استفاده از سایت اختصاصی

از برترین مزایای استفاده از یک سایت اختصاصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاملاً از اصول سئو پیروی می کند.
  • برنامه نویسی به صورت اختصاصی و مطابق با هدف و نوع فعالیت افراد می باشد
  • هیچ گونه محدودیتی در استفاده از امکانات وجود ندارد
  • سایت اختصاصی امنیت بالایی دارد
  • امکان برند سازی حرفه ای و با کیفیت
  • امکان استفاده از گرافیک هایی را ممکن می سازد که منحصر به فرد هستند

وردپرس بهتر است یا سایت اختصاصی؟

برای انتخاب بین این دو سیستم لازم است سیستم مدیریت محتوا و کدنویسی را از چند منظر مختلف مورد بررسی قرار داد:

  • قالب وب سایت

در ساخت وب سایت، اگر به دنبال شخصی سازی و استفاده از نظرات مشتری در طراحی وب سایت هستید بهتر است که از سایت اختصاصی استفاده کنید. اما اگر به دنبال قالب های آماده و از پیش ساخته شده هستید تا سرعت کارتان بالاتر برود، می توانید از وردپرس استفاده کنید.

  • سرعت بارگذاری در وب سایت

 یکی از عواملی که در انتخاب وردپرس یا سایت اختصاصی تأثیرگذار است این است که استفاده از کدام یک سرعت بارگذاری سایت را افزایش می دهد. استفاده از قالب های آماده در وردپرس، سبب می شود تا حجم قالب افزایش یابد و سرعت لود شدن سایت نیز کاهش یابد.

این در حالی است که در سایت اختصاصی، با کد نویسی بهینه می توان سرعت لود شدن سایت را به زیر 3 ثانیه رساند.

  • گرافیک سایت

طراحی و گرافیک سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. لوگوی سایت، ترکیب رنگ به کار رفته در سایت، بهینه سازی تصاویر و محتوا و… همگی بر روی جذب مخاطب تأثیر به سزایی دارد. عموماً افرادی که با مسائل گرافیکی آشنا نیستند، این کار را به شرکت طراحی سایت واگذار می کنند تا آن ها علاوه بر طراحی سایت، طراحی گرافیک وب سایت شما را نیز انجام می دهند.

  • زمان آماده سازی وب سایت

 اگر شما زمان کمی برای ساخت سایت را دارید بهترین گزینه، استفاده از وردپرس است. آن هم به دلیل وجود قالب و افزونه های آماده و زمان پیاده سازی وب سایت با وردپرس که حدوداً 3 الی 7 روز زمان می برد. اما اگر زمان کافی برای طراحی سایت دارید و به دنبال شخصی سازی وب سایت هستید، پیشنهاد ما به شما استفاده از سایت اختصاصی است زیرا در این مسیر، کد نویسی را از صفر شروع می کنید و این امر زمانبر می باشد و تا حدود یک ماه زمان لازم است.

  • امنیت وب سایت

مسئله امنیت وب سایت، در صورت استفاده از سایت اختصاصی و یا وردپرس امری مهم است. در وردپرس به دلیل به open source بودن آن، امکان اینکه هکرها کدهای مخرب را وارد سورس های قالب یا افزونه های وردپرس کرده، زیاد است. از این رو بر روی امنیت وب سایت شما و سرعت بارگذاری به شدت تأثیر منفی خواهد گذاشت.

  • پشتیبانی از وب سایت

پشتیبانی برای وب سایت با قالب اختصاصی یا وردپرس، موضوعی با اهمیت است. در وردپرس به دلیل ساختار ساده ای که دارد، مالک آن می تواند از وب سایت خود پشتیبانی کند. از طرفی به دلیل ساختار پیچیده ای که در پنل مدیریتی سایت اختصاصی وجود دارد، برخی از بخش های مختلف پشتیبانی به مالک وب سایت آموزش داده می شود.

  • هزینه طراحی وب سایت

هزینه طراحی وب سایت و اجرای آن امری مهم می باشد. هزینه پرداختی در سایت اختصاصی به دلیل طراحی از صفر تا صد، طراحی رابط کاربری و تجربه کاری و… بسیار بالاتر از طراحی وب سایت با وردپرس می باشد.

نتیجه گیری

با بیان تفاوت ها میان وردپرس و سایت اختصاصی، نمی توان گفت الزاماً کدام یک از آن ها مناسب تر است. به عنوان جمع بندی می توان گفت ساخت وب سایت و انتخاب سایت اختصاصی و یا وردپرس بر عهده شما و بسته به نیاز تجاری شما در کسب و کارتان می باشد.

فامین ادز در این امر می تواند راهنمای خوبی برای شما عزیزان باشد. در صورت نیاز به سفارش طراحی سایت و مشاهده پکیج های هزینه طراحی سایت تنها کافیست با مشاوران و کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *