طراحی پورتال سازمانی

طراحی پورتال سازمانی

پورتال سازمانی از رایج ترین روش های تبادل اطلاعات با مشتریان، شرکای تجاری، کارمندان و… است و در آن معمولا فهرستی از خدمات رایگان همچون ایمیل و چت در اختیار کاربران قرار داده می شود. پورتال سازمانی، در واقع تشکیل شده از یک دسته وبسایت است که هدف از راه اندازی آن فقط انتشار اخبار و اطلاع رسانی نیست بلکه با آن می توان سرویس های خدماتی آنلاین و سامانه های ارتباطی و اطلاع رسانی را برقرار کرد. در این مطلب از فامین ادز، با شما هستیم تا درباره طراحی پورتال سازمانی اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم. لطفا همراه ما باشید.

پورتال سازمانی و کاربردهای آن

یک پورتال سازمانی، سایتی است که امکان ورود به سایت های دیگر را فراهم می کند. خدماتی که به صورت رایگان در پورتال سازمانی ارائه می شوند شامل ایمیل رایگان، چت، موتور جستجو و… هستند. پورتال می تواند دربرگیرنده اخبار، اطلاعات و سرویس جستجو باشد و کار آن فقط خبررسانی نیست.

طراحی پورتال سازمانی می تواند به اهداف زیر باشد:

  • امکان برقراری ارتباط مشتریان با سازمان
  • امکان برقراری ارتباط سازمان ها با یکدیگر
  • گسترش محدوده فعالیت های داخلی سازمان به بیرون با هدف کارآمدی بیشتر سیستم و به دست آوردن رضایت مخاطبان
  • پیگیری برخی از امور مشتریان توسط خودشان از طریق فرم های الکترونیکی

و…

طراحی پرتال

مزایای طراحی پورتال سازمانی

راه اندازی پورتال سازمانی می تواند مزایای زیادی را شامل حال سازمان کند از جمله آنکه مراجعات حضوری، تلفنی و کاغذی به واحدهای اداری و مالی سازمان تا میزان قابل توجهی کمتر می شود که باعث صرفه جویی در زمان و کاغذ هم خواهد شد.

روابط بهتر با طراحی پورتال دولتی ممکن می شود و مدیران شرکت ها می توانند ملاقات ها و هشدارها را داخل پورتال اشتراک گذاری کنند. همچنین با پورتال سازمانی می توان اطلاعات پروژه های بزرگ را به بخش های مختلف سازمان اطلاع رسانی کرد.

طراحی پورتال سازمانی، انجام فعالیت های داخل شرکت را راحت تر می کند و تماس های تلفنی میان اعضای شرکت به حداقل می رسد. همچنین داخل پورتال می توان اطلاعات، اسناد تجاری، رویه ها و پروتکل های شرکت را به بهترین شکل مدیریت کرده و بروزرسانی های لازم را اعمال نمود تا کارمندان و اعضای شرکت، در جریان آخرین تغییرات اعمال شده قرار بگیرند.

انواع پورتال های سازمانی

پورتال سازمانی انواع مختلفی دارد که در این بخش معرفی می کنیم:

پورتال سازمانی بانک

می دانیم که بانک ها در ارائه خدمات الکترونیکی به نسبت سایر سازمان ها پیشرو هستند و طراحی پورتال سازمانی برای این مراکز ضروری به نظر می آید. با طراحی پورتال سازمانی بانک می توان خدمات بهتری را به مشتریان ارائه کرد و بانک های مختلفی هم مثل بانک شهر، بانک سینا، بانک تجارت، بانک اقتصاد نوین و… دارای پورتال هستند.

پورتال سازمانی بیمه

شرکت های بیمه هم برای ارائه خدماتی مثل استعلام بیمه، مشاهده و استعلام سوابق بیمه، پرداخت اینترنتی بیمه و… باید به فکر راه اندازی پورتال سازمانی باشند. سازمان های بیمه همچون بیمه تعاون، بیمه سرمد، بیمه سینا، بیمه ایران و بیمه سامان، پورتال سازمانی دارند.

پورتال سازمان های دولتی

بسیاری از سازمان های دولتی مثل سازمان هواشناسی کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ورزش و جوانان و… خدمات آنلاین را با طراحی پورتال سازمانی به مشتریان ارائه می کنند تا بهترین خدمات آنلاین را در دسترس قرار دهند.

پورتال خبری

پورتال خبری، سامانه تحت وبی است که اخبار را از منابع مختلف جمع آوری کرده و پس از دسته بندی کردن در موضوعات مختلف، به کاربران خود ارائه می دهد.

پورتال خرید

یکی دیگر از انواع پورتال ها، پورتال خرید است که دسترسی مشتری را به طیف وسیعی از خدمات، اطلاعات و محصولات، فراهم می کند. داخل پورتال خرید امکاناتی مانند معرفی فروشندگان، مقایسه محصولات و قیمت فروشگاه های مختلف، راهنمای استفاده از محصولات و … قرار داده شده است.

مقایسه پورتال سازمانی و وب سایت

طراحی پورتال سازمانی و تفاوت آن با وب سایت

طراحی پورتال سازمانی همچون طراحی یک وبسایت نیست و اگر بخواهیم یک مقایسه کلی داشته باشیم، پورتال سازمانی فنی تر و بزرگ تر است و یک سازمان فقط با راه اندازی سایت شرکتی نمی تواند تمام خدماتی که مدنظر دارد را ارائه دهد.

پورتال سازمانی را می توانیم دسته ای از وبسایت ها دانست که بخش ها و خدمات بیشتری دارد. همچنین پورتال های سازمان هایی مثل بانک ها، شرکت های بیمه، شهرداری و… با هم متفاوت هستند چرا که هر کدام به دسترسی های متفاوتی نیاز دارند و باید امکانات خاص خود را داخل پورتال داشته باشند.

وب سایت ‌ها مجموعه‌ ای تشکیل شده از صفحات وب می باشند اما پورتال سازمانی، دریچه ای برای ورود به شبکه جهانی اطلاعات می باشد. در پورتال، کاربران به وبسایت ها و دیگر پورتال ها هدایت می شوند اما اطلاعات سایت ها داخل خود آنها در دسترس می باشد.

همچنین، وب سایت یک پایگاه موضوع محور است بدین معنا که در یک حوزه مشخص فعالیت می کند اما پورتال، سیستمی کاربر محور می باشد و پاسخگوی تمامی نیازهای کاربران است.

بخش های مختلف پورتال سازمانی

پورتال سازمانی تشکیل شده از عناصری شامل دسترسی جستجو، طبقه بندی، مشارکت، شخصی سازی، نمایه سازی، یکپارچه سازی نرم افزار ها و… است. سازمان ها با توجه به امکانات و عناصری که می خواهند در پورتال خود داشته باشند، هزینه متفاوتی برای طراحی آن پرداخت می کنند.

  • دسترسی/جستجو : بخش دسترسی و جستجوی پورتال سازمانی، دسترسی جستجو را برای کاربران ایجاد می کند و می توانند اطلاعات مورد نیاز خود را در زمینه ای که مدنظرشان هست، کسب کنند.
  • دسته بندی : اطلاعات پورتال ها دسته بندی می شوند تا کاربران با توجه به زمینه مورد نیاز، وارد دسته مد نظر شوند.
  • مشارکت : در بخش مشارکت پورتال سازمانی، مشارکت افراد با یکدیگر امکان پذیر می شود.
  • شخصی سازی : در یک بخش از پورتال سازمانی می توان اطلاعات تمام کاربران را با توجه به نقش آنها، شخصی سازی کرد.
  • پروفایل سازی : در پورتال سازمانی، کاربران بر اساس نقشی که دارند یک پروفایل دارند.

هزینه طراحی پورتال سازمانی

هزینه طراحی پورتال سازمانی طبق امکانات و خدماتی که برای آن در نظر گرفته شده است، تعیین می شود و به همین خاطر نمی توانیم قیمت ثابتی را برای آن اعلام کنیم. شما می توانید برای کسب اطلاعات در خصوص هزینه طراحی پورتال سازمانی و همچنین هزینه طراحی وب سایت با کارشناسان فامین ادز ارتباط برقرار نمایید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *