4 ویژگی گوگل ادز که کمتر کسی از آن استفاده می کند

ویژگی های گوگل ادز

راه اندازی کمپین گوگل ادز و به خصوص بهینه سازی آن فرآیند ثابت و مشخصی نیست و هر کمیپین تبلیغاتی در گوگل می تواند شرایط خاص خودش را داشته باشد. اما معمولا به این شکل است که یک سری فعالیت های خاص تحت عنوان بهینه سازی گوگل ادز انجام می شود. در صورتی که ویژگی های مختلفی در داشبورد گوگل ادز وجود دارد که می تواند به شما در نتیجه گیری هرچه بهتر از تبلیغات کمک کند. در این مقاله به بررسی چهار ویژگی گوگل ادز خواهیم پرداخت که معمولا تبلیغ کنندگان از آن ها استفاده نمی کنند، در صورتی که این ویژگی ها می توانند به پیشبرد اهداف شما در کمپین های گوگل ادز، کمک شایانی کنند.

ویژگی های گوگل ادز

از جمله ویژگی های گوگل ادز که می تواند سبب تمایز تبلیغات شما از سایرین به جهت افزایش بازخورد شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ویژگی Drafts & Experiments گوگل ادز

اولین بخشی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت بخش Drafts & Experiments گوگل ادز می باشد که جز ویژگی هایی است که افراد کمی از آن استفاده می کنند. قابلیت Drafts & Experiments (پیش‌نویس‌ها و آزمایش‌ها) به شما امکان آزمایش تغییرات در کمپین‌های جستجو و نمایش را می‌دهند. می‌توانید از بخش Drafts برای ایجاد تغییرات متعدد در یک کمپین استفاده کنید. همچنین می توانید تغییرات پیش نویس خود را به کمپین اصلی بازگردانید یا از پیش نویس خود برای ایجاد آزمایش استفاده کنید. Experiments (آزمایش‌ها) به شما کمک می‌کنند نتایج خود را اندازه‌ گیری کنید تا تأثیر تغییرات خود را قبل از اعمال آن‌ها در یک کمپین درک کنید.

آزمایش‌های Google Ads می‌تواند به شما در بهبود عملکرد کمپین‌هایتان کمک کند. وقتی تنظیمات مختلف کمپینی را آزمایش می‌کنید، به مشتریان بیشتری دسترسی پیدا می‌کنید و می توانید به سرعت نتایج بهتری را برای کسب ‌وکار خود به دست می‌آورید و نرخ بازگشت سرمایه خود را بهبود ببخشید.

  1. اسکریپت های گوگل ادوردز

یکی دیگر از ویژگی های گوگل ادز که افراد کمی از آن استفاده می کنند، اسکریپت های گوگل ادز هستند. اسکریپت ها در واقع یک سری کد های جاوا اسکریپت هستند که می توانند به شما در خودکار کردن برخی از موارد در حساب های گوگل ادز کمک کنند. در واقع موارد زیادی در کمپین های تبلیغات گوگل وجود دارد که شما می توانید با استفاده از اسکریپت ها، آن ها را اتومات کنید و خیال خود را از بابت آن ها راحت کنید. بنابراین این قابلیت گوگل ادوردز می تواند نقش قابل توجهی در مدیریت کردن کمپین های شما داشته باشد. برای استفاده از این قابلیت تبلیغات گوگل کافیست با این ویژگی و همچنین برخی از کدهای جاوا اسکریپت آشنا شوید. در مقاله “اسکریپت های گوگل ادز” به طور مفصل در خصوص این ویژگی مهم و کاربردی تبلیغات گوگل صحبت کرده ایم.

اقداماتی از قبیل فعال و یا غیر فعال کردن کمپین ها، بررسی بودجه روزانه تبلیغات و کاهش و افزایش آن، بررسی ادز ها، ایجاد افزونه call در گوگل ادز و… از طریق اسکریپت های گوگل ادز به راحتی قابل انجام است.

  1. ویژگی Auction Insights در تبلیغات گوگل

یکی دیگر از قابلیت های کاربردی و جذاب در تبلیغات گوگل ادز که ممکن است افرادی زیادی از آن استفاده نکنند، قابلیت Auction Insights است. با استفاده از این ویژگی گوگل ادز می توانید اطلاعات جالبی از رقبای خود و میزان نمایش تبلیغات خود به نسبت سایر رقبا داشته باشید.

در واقع این ویژگی تبلیغات گوگل همانند یک ابزار جاسوسی می تواند به شما اطلاعاتی از میزان نمایش و هزینه های رقبا بدهد. البته این ویژگی گوگل ادز به طور مستقیم میزان هزینه رقبای شما را در اختیارتان نمی گذارد، اما با توجه به اطلاعاتی که در خصوص میزان نمایش سایت های مختلف به شما می دهد می توانید از هزینه های حدودی رقبای خود مطلع شوید. برای آگاهی بیشتر از نحوه کارکرد این ویژگی گوگل ادوردز اینجا کلیک کنید.

  1. بخش Rules در گوگل ادز

قوانین خودکار یا بخش rules در گوگل ادز نیز جز آن قابلیت هاییست که کمتر کسی از آن استفاده می کند. این قابلیت همانند اسکریپت های گوگل ادز به شما این امکان را می دهد تا در شرایط خاصی که تعیین می کنید، تغییراتی را به صورت خودکار در تبلیغات خود ایجاد کنید. تغییرات در وضعیت آگهی، هزینه کلمات کلیدی، بودجه روزانه تبلیغات و… .

به عنوان مثال می توانید با استفاده از قوانین گوگل شرایطی را تعیین کنید که اگر تبلیغات شما به علت محدودیت بودجه متوقف شد، بودجه شما به طور خودکار به میزانی که مشخص کرده اید، افزایش پیدا کند.

به کمک این قابلیت گوگل ادز می توانید در وقت خود صرفه جویی کنید و مدیریت کمپین های تبلیغاتی خود را راحت تر از قبل انجام دهید.

سخن آخر

تبلیغات در صفحه اول گوگل با استفاده از گوگل ادز می تواند کسب و کار شما را به طور کلی متحول کند، به شرطی که آگاهی کاملی از جزئیات این روش تبلیغاتی داشته باشید. در این مقاله به بررسی برخی از این قابلیت های کاربردی گوگل ادز پرداختیم که می تواند کار شما را برای مدیریت تبلیغات بسیار راحت کند. علاوه بر آن استفاده از این وِیژگی ها می تواند راندمان کلی تبلیغات شما را نیز افزایش دهد.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *