این روزها که استفاده از اینترنت در میان مردم بسیار رایج شده است، افراد برای پیدا کردن یک وکیل جهت انجام امور حقوقی خود فقط به پرس و جو از اطرافیان و آشنایان اکتفا نمی کنند و در اینترنت هم به دنبال اطلاعات هستند. احتمالا عباراتی که این قبیل از افراد سرچ می کنند، عباراتی مثل بهترین وکیل در شهر تهران، بهترین وکیل در شیراز و … هستند و سایت هایی که تامین کننده نیاز کاربران خود باشند، در نتایج اول موتور جستجو به جهت سئو و بهینه سازی سایت و یا با بهره گیری از تبلیغات گوگل ظاهر می شوند. بر همین اساس، طراحی سایت وکلا برای وکلا و موسسات حقوقی، امری ضروریست و به کمک سایت می توانند مراجعه کنندگان بیشتری جذب کنند. در ادامه این مطلب، توضیحاتی راجع به طراحی سایت وکلا ارائه خواهیم کرد. لطفا همراه ما باشید.
اهمیت طراحی سایت وکالت
همه کسب و کارها نیاز به سایتی دارند که از طریق آن، محصولات و خدمات خود را به مشتریان بیشتری ارائه کنند. موسسات حقوقی هم از این قاعده مستثنی نیستند و برای آنکه در حوزه فعالیت خود پیشرفت کنند و برندسازی هم انجام دهند، نیاز به یک سایت مخصوص حرفه خود دارند.
طراحی سایت وکلا باعث افزایش تعداد مراجعه کنندگان به موسسه می شود و با افزایش درآمد موسسه، می توان کارشناسان حقوقی و وکلای بیشتری را جذب کرد. جذب مخاطب در روش طراحی سایت، از طریق موتور جستجوی گوگل انجام می شود زیرا مردم زیادی در مواجه شدن با مشکلات حقوقی و قانونی، اولین اقدامی که برای پیدا کردن یک وکیل خوب می کنند، سرچ کردن در گوگل است.
با طراحی کردن سایت حقوقی و وکلا و سئو کردن آن، می توان در نتایج ابتدایی موتور جستجو قرار گرفت و مشتریان بسیاری را بدین ترتیب جذب کرد.
صفحات مهم سایت وکالت
برای طراحی سایت وکلا باید برخی از صفحات مهم را ایجاد کرد. این صفحات شامل موارد زیر هستند:
صفحه درباره ما
صفحه درباره ما، از صفحات مهم سایت وکلاست زیرا مردم به این راحتی ها و به هر سایتی اعتماد نمی کنند و با مطالعه بخش درباره ما، درباره سابقه فعالیت وکیل یا موسسه تحقیقات لازم را انجام می دهند تا مطمئن شوند که آن سایت و آن موسسه یا وکیل، معتبر می باشند. در بخش درباره ما، باید به طور مختصر تیم وکلا معرفی شوند.
اینجا بخوانید: نکات مهم در طراحی صفحه درباره ما
صفحه خدمات ما
یک صفحه دیگر در سایت وکلا اختصاص به بخش خدمات ما دارد. خدمات موسسه حقوقی می تواند در زمینه های مشاوره حقوقی کیفری، مشاوره ثبت شرکت و … باشد که در این صفحه، راجع به خدمات توضیح داده می شود.
صفحات بلاگ
سایت وکالت، به صفحات بلاگ هم نیاز دارد و با ارائه محتواهای تخصصی در این صفحات، به کاربران خود کمک می کند که پاسخ بسیاری از سوالات حقوقی و کیفری خود را بیابند.
صفحه تماس با ما
در صفحه تماس با ما، باید مشخصاتی مثل آدرس موسسه، شماره تماس، آدرس ایمیل و… درج گردد.
اینجا بخوانید: نکات مهم در طراحی صفحه تماس با ما
فرم درخواست مشاوره
برای طراحی سایت وکلا باید یک صفحه اختصاصی هم به فرم درخواست مشاوره اختصاص داده شود تا کاربران با تکمیل این فرم بتوانند با موسسه یا وکیل ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را رفع نمایند.
صفحه سوالات متداول
بهتر است یک صفحه دیگر از سایت وکالت به صفحه سوالات متداول اختصاص داده شود. در این صفحه، به پر تکرارترین سوالات کاربران پاسخ داده می شود.
نکات مهم در طراحی سایت وکالت
برای طراحی سایت وکلا، توجه به برخی نکات ضروری است که در این بخش از مطلب توضیح می دهیم:
انتخاب قالب مناسب سایت وکلا
بعد از طراحی اولیه سایت وکالت، باید یک قالب برای آن انتخاب شود. قالب انتخاب شده، می بایست مناسب و درخور یک وبسایت حقوقی و وکالت باشد و ظاهر خوبی هم داشته باشد. مطالعه مقاله راهنمای انتخاب قالب وردپرس می تواند کمک کننده باشد.
طراحی صفحات ضروری
در طراحی سایت وکلا، باید صفحات ضروری آن ایجاد شوند و همانطور که در بخش قبلی توضیح دادیم، این صفحات شامل صفحه تماس با ما، درباره ما، صفحه مشاوره حقوقی و… هستند.
فعال کردن گزینه چت زنده
گزینه چت زنده را برای طراحی سایت وکالت خود در نظر بگیرید تا تعامل بیشتری با مخاطبان خود داشته باشید. اضافه کردن چت زنده به وبسایت وردپرسی با استفاده از افزونه امکان پذیر است. چت زنده، تاثیر زیادی در تبدیل کاربران سایت به مشتریان واقعی دارد پس آن را دست کم نگیرید.
افزودن ویدئو
با اضافه کردن ویدئو به سایت وکالت، تجربه کاربری بهتر برای مخاطبان رقم می خورد و بسیاری از کاربران هم تمایل دارند به جای خواندن متن های طولانی، ویدئو نگاه کنند.
راه اندازی سیستم پرداخت آنلاین
می توانید برای کاربران خود بخشی به عنوان سیستم پرداخت آنلاین در سایت در نظر بگیرید. پرداخت آنلاین، مورد استقبال بسیاری از کاربران است و اگر بخواهند برای رزرو آنلاین مشاوره اقدام کنند، می توانند هزینه آن را به صورت اینترنتی بپردازند.
مزایای طراحی سایت وکلا
راه اندازی سایت اختصاصی برای یک وکیل یا یک موسسه حقوقی، برخی مزایا را به دنبال دارد از جمله آنکه:
- از مزایای اصلی طراحی سایت وکلا، دیده شدن توسط مخاطبان بیشتر است که به افزایش تعداد مراجعه کنندگان کمک می کند.
- با طراحی سایت وکالت می توان برندسازی هم انجام داد و به کمک آن، از رقبا متمایز شد.
- در سایت وکالت می توان بخشی با عنوان پنل ارتباط با موکلان راه اندازی کرد و با آنها راحت تر ارتباط گرفت.
هزینه طراحی سایت وکلا
هزینه طراحی سایت وکلا بر اساس امکانات و ویژگی های سایت تعیین می شود و امکان تعیین دقیق قیمت وجود ندارد. اگر سایت با استفاده از سیستم های آماده مثل وردپرس راه اندازی شود، هزینه طراحی مناسب تری خواهد داشت اما برنامه نویسی کردن صفر تا صد سایت، هزینه طراحی را بالاتر می برد.
اینجا بخوانید: وردپرس یا اختصاصی
ویژگی های دیگری مثل اضافه کردن پنل ارتباط با مشتری، طراحی قالب اختصاصی، ایجاد درگاه پرداخت روی وبسایت، راه اندازی انجمن های پرسش و پاسخ های حقوقی نیز قیمت طراحی سایت وکلا را بیشتر می کنند.
شما عزیزان می توانید جهت راهنمایی شدن در این زمینه و ثبت سفارش طراحی سایت با کارشناسان فامین ادز ارتباط برقرار نمایید.
No comment