تبلیغات گوگل با هدف جمع آوری سرنخ (لید)، راهکار های عملی

جذب سرنخ با تبلیغات گوگل

جذب سرنخ یک جنبه ضروری در بازاریابی برای همه مشاغل است. این فرآیند در واقع جذب مشتریان بالقوه ای است که به محصولات یا خدمات شما ابراز علاقه می کنند. تبلیغات گوگل ادز یک پلتفرم ضروری برای کسب و کارها در ایجاد سرنخ و بهبود استراتژی بازاریابی با این هدف می باشد.

همه‌ گیری کرونا چالش‌های بی ‌سابقه ‌ای را برای بسیاری از کسب‌ و کارها به همراه داشت، مدرسه موسیقی را در نظر بگیرید که در نهایت مجبور شد درهایش را به روی آموزش حضوری ببندد. از آنجایی که دانش‌آموزان دیگر به مرکز آموزشی خود نمی آمدند، تلفن‌های مدرسه مورد نظر دیگر زنگ نمی‌خورد و آن‌ها به شدت نیازمند یافتن راه‌ حلی مناسب بودند. مسئولین مدرسه تصمیم گرفتند درس های خود را به شکل مجازی ارائه دهند و برای اطلاع رسانی به گوگل ادز روی آوردند. در نهایت این تصمیم باعث شد مجدد تماس های آن ها شروع شود و تجارت آن ها مانند سابق رونق بگیرد. اما چگونه؟

آنچه در این مقاله می خوانیم:

  • استراتژی‌های برتر برای ایجاد تبلیغات مؤثر در تولید سرنخ در Google Ads، با استفاده از مثال مدرسه موسیقی.
  • نحوه کارکرد این استراتژی ها برای مشاغلی که در هر صنعتی به سرنخ نیاز دارند.
  • دستور العمل ‌های گام به گام برای نحوه پیاده‌ سازی و ردیابی تبدیل و همچنین بازاریابی مجدد با گوگل ادوردز برای استفاده حداکثری از این استراتژی‌ها.

در پایان، ابزارهای مورد نیاز برای به حداکثر رساندن تلاش‌های بازاریابی و دستیابی به اهداف خود با گوگل ادز را خواهید داشت.

نحوه استفاده از تبلیغات گوگل برای تولید سرنخ

این استراتژی‌های عملی به شما کمک می‌کنند تا از تبلیغات گوگل ادز برای ایجاد سرنخ بیشتر برای کسب و کار خود استفاده کنید.

  1. مخاطبان هدف خود را بشناسید

برای موفقیت در هر تبلیغی که با هدف ایجاد سرنخ انجام می شود، در ابتدا باید مخاطبان هدف خود را بشناسید و آن ها را هدف قرار دهید. قبل از ایجاد تبلیغات، مدرسه موسیقی مورد نظر، تحقیقاتی را با استفاده از سرچ کنسول گوگل انجام داد تا داده‌های مربوط به جمعیت، علایق و رفتارهای کاربران خود را جمع‌آوری کند و یک شخصیت واحد از دانش‌آموزان بالقوه ایجاد کند.

با تجزیه و تحلیل پرس و جوهای جستجو شده در گوگل، جمعیت شناسی مخاطب و عملکرد وب سایت، آنها بینش ارزشمندی در مورد ترجیحات و رفتارهای مخاطبان خود به دست آوردند. با داشتن این اطلاعات، مدرسه توانست تبلیغات و محتوای هدفمند تری ایجاد کند که با سلیقه مخاطبان خود مطابقت داشته و منجر به بهبود نرخ تبدیل شود.

برای آشنایی با مخاطبان هدف خود از گوگل سرچ کنسول، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به کنسول جستجو بروید و وب سایتی را که می خواهید آنالیز کنید انتخاب کنید.
  2. برای مشاهده عملکرد جستجوی وب سایت خود، روی تب “Performance” ​​کلیک کنید.
  3. به داده‌های موجود در زیر برگه «Queries» نگاه کنید. این بخش پرس و جوهایی (کلمات کلیدی) را که مردم برای یافتن وب سایت شما استفاده می کنند به شما نشان می دهد.
  4. داده های مربوط به تعداد نمایش ها و کلیک ها را برای هر پرس و جو تجزیه و تحلیل کنید. Impressions به تعداد دفعاتی اشاره دارد که یک نتیجه جستجو از وب سایت شما در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) برای آن پرس و جو ظاهر شده است، در حالی که کلیک ها به تعداد دفعاتی که کاربر روی آن نتیجه جستجو کلیک کرده است اشاره دارد.
  5. به دنبال یک الگو مشخص در کوئری هایی باشید که ترافیک را به وب سایت شما می آورند. آیا سوالات خاصی وجود دارد که حجم قابل توجهی از ترافیک را به همراه داشته باشد؟ آنها چه نوع پرس و جوهایی هستند؟
  6. به داده های جمعیت شناختی کاربرانی که این پرسش ها را انجام می دهند نگاه کنید. آیا آنها عمدتاً از یک موقعیت جغرافیایی یا محدوده سنی خاصی هستند؟

از این اطلاعات برای تنظیم نسخه تبلیغاتی خود برای هدف قرار دادن بهتر مخاطبان خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که یک جمعیت شناسی خاص به احتمال زیاد کلمات کلیدی خاصی را جستجو می کند، می توانید یک آگهی تبلیغاتی که به طور خاص برای آن جمعیت طراحی شده است را وارد کنید.

با تجزیه و تحلیل منظم داده‌های مربوط به جستجو های انجام شده موجود در سرچ کنسول خود، می‌توانید اطلاعات ارزشمندی در مورد مخاطبان هدف خود به دست آورید و تصمیمات مبتنی بر آن داده‌ها را برای بهبود عملکرد تبلیغات جستجوی خود اتخاذ کنید.

  1. از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید

کلمات کلیدی پایه و اساس کمپین های تبلیغات گوگل شما هستند.در مثال مربوط به مدرسه موسیقی، می توان با استفاده از ابزارهایی مانند Google Keyword Planner برای شناسایی کلمات کلیدی با هدف بالا که مخاطبان هدف احتمالاً از آنها استفاده می کنند، تحقیقات کاملی را برای کلمات کلیدی انجام داد. با استفاده از این ابزار می توان ترکیبی از کلیدواژه‌های طولانی و همچنین کلمات پر جستجو را برای پوشش کوئری و جستجو های مختلف و در نهایت بهبود نمایش آگهی تبلیغاتی پیدا کرد.

هنگام انتخاب کلمات کلیدی خود برای ایجاد سرنخ با Google Ads، حتماً هدف کلمه کلیدی را در نظر بگیرید. بسته به نحوه جمع‌آوری سرنخ‌ها، باید هدف کلمه کلیدی را با هدف تبلیغاتی شما مطابقت داشته باشد.

عکس

  1. یک نسخه تبلیغاتی جذاب ایجاد کنید

نسخه تبلیغاتی شما اولین نقطه تماس بین کسب و کار شما و مشتریان بالقوه شما است. نسخه تبلیغاتی شما باید واضح، مختصر و متقاعد کننده باشد به شکلی که نقاط فروش منحصر به فرد شما را برجسته کند. آگهی تبلیغاتی باید شامل یک فراخوان متقاعد کننده (CTA) برای تشویق کاربران به انجام اقدام مورد نظر، مانند تماس، ثبت نام، یا خرید باشد.

همه اینها جنبه های مهم تبلیغات گوگل هستند که منجر به جذب مشتری می شوند.

  1. صفحات فرود سایت خود را بهینه کنید

صفحه فرود جایی است که فروش شما اتفاق می افتد. این صفحه ای است که پس از کلیک بر روی تبلیغ، سرنخ های بالقوه به آن می رسند.

برخی از این بهترین شیوه ها برای بهبود صفحه فرود عبارتند از:

  • طراحی بصری جذاب
  • صفحات بهینه شده برای تبدیل مطابق با نوع سرنخ (به عنوان مثال، فرم، دکمه بزرگ کلیک برای تماس، یا ابزار زمان بندی)
  • پیام‌هایی سازگار با آگهی تبلیغاتی
  • یک دکمه برجسته CTA برای ایجاد تبدیل

با پیروی از این روش‌ها، می‌توانید احتمال اینکه تبلیغات Google شما منجر به ایجاد سرنخ شود را افزایش دهید. به علاوه، صفحات فرود خوب می توانند باعث بهبود امتیاز کیفی و نرخ تبدیل در تبلیغات شما شوند.

  1. از افزونه های تبلیغاتی استفاده کنید

یکی دیگر از راه‌های استفاده از گوگل ادوردز برای تولید سرنخ، استفاده از افزونه‌های تبلیغاتی است. افزونه های تبلیغات گوگل (دارایی ها) یکی از ویژگی قدرتمند گوگل ادز هستند که به شما امکان می دهند اطلاعات بیشتری درباره کسب و کار خود در تبلیغات خود نمایش دهید.

این افزونه ها مانند افزونه تماس گوگل ادز، افزونه لوکیشن، و افزونه سایت لینک، افزونه تصویر گوگل ادز و … می‌توانند در دیده شدن بیشتر آگهی و افزایش نرخ کلیک (CTR) نقش مهمی ایفا کنند.

  1. تبلیغات خود را تست و بهینه کنید

آزمایش و بهینه سازی تبلیغات گوگل ادز برای بهبود عملکرد شما بسیار مهم است. شما باید عملکرد تبلیغات خود را با استفاده از معیارهایی مانند CTR، هزینه به ازای کلیک (CPC)، نرخ تبدیل و هزینه به ازای سرنخ (CPL) بررسی کنید.

می‌توانید معیارهای خود را با معیارهای صنعت تبلیغات جستجو مقایسه کنید تا ببینید در کجا سقوط کرده‌اید و همچنین معیارهای خود را با عملکرد خود مقایسه کنید تا ببینید چگونه می‌توانید در کمپین‌های خود پیشرفت کنید.

عکس

با تجزیه و تحلیل این داده ها با هدف شناسایی زمینه های بهبود، می توانید تنظیمات و تغییرات لازم را در آگهی تبلیغاتی، کلمات کلیدی و صفحات فرود خود انجام دهید.

  1. ردیابی تبدیل تبلیغات خود را تنظیم کنید

تنظیم ردیابی نرخ تبدیل در Google Ads بسیار مهم است. در واقع این قابلیت برای اندازه‌ گیری موفقیت کمپین‌های تولید سرنخ یک اقدام ضروری می باشد.

ردیابی نرخ تبدیل

در مثال مربوط به مدرسه موسیقی، اقداماتی برای کاربران در نظر گرفته شد که پس از کلیک بر روی تبلیغ انجام دهند، مانند ثبت نام در یک کلاس مجازی یا خرید. ردیابی این اقدامات به آنها کمک کرد تا اثربخشی تبلیغات خود را ارزیابی کنند و کمپین های خود را بر این اساس بهینه کنند.

مطمئن شوید که تبدیل ‌هایی را که برای کسب ‌و کار شما مهم ‌تر هستند را دنبال کنید تا بتوانید تشخیص دهید که تبلیغات شما چقدر در جذب مشتریان مؤثر است.

نحوه پیاده سازی ردیابی تبدیل تبلیغات گوگل

در ادامه یک راهنمای گام به گام برای کمک به شما در راه اندازی این ویژگی قدرتمند آورده شده است.

  1. وارد حساب Google Ads خود شوید.
  2. روی نماد «tools and setting» (آچار) در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  3. در بخش “Measurement” روی “Conversions” کلیک کنید.
  4. برای ایجاد یک اقدام تبدیل جدید، روی دکمه آبی “+” کلیک کنید.
  5. اقدام تبدیلی را که می‌خواهید ردیابی کنید (به عنوان مثال، وب‌سایت، اپ، تماس‌های تلفنی یا اقدامات آفلاین) انتخاب کنید.
  6. جزئیات مورد نیاز را برای اقدام تبدیل انتخابی خود، مانند نام، دسته و مقدار تبدیل را پر کنید.
  7. برای دریافت تگ ردیابی تبدیل خود (برای تبدیل وب سایت) روی “Create and Continue” کلیک کنید.
  8. تگ ردیابی تبدیل را با افزودن مستقیم آن به صفحات مربوطه یا با استفاده از تگ منیجر بر روی وب سایت خود نصب کنید.
  9. پس از نصب، ردیابی تبدیل خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که به درستی کار می کند و داده هایی را که برای بهینه سازی کمپین های خود نیاز دارید جمع آوری می کند.
  10. بر استراتژی های رقبا نظارت کنید

توجه به استراتژی‌های تبلیغاتی رقبای شما می‌تواند اطلاعات ارزشمندی را به شما ارائه دهد و به شما کمک کند بخش هایی را که می‌توانید در آنها برتری کسب کنید، شناسایی کنید.

با درک اینکه صنعت شما چه چیزی برای شما مفید است، می توانید تبلیغات هدفمند و موثرتری ایجاد کنید.

با مشاهده اطلاعات مربوط به بخش Auction insights می توانید اطلاعات مفیدی در خصوص تبلیغات رقبای خود به دست آورید.

  1. از مکان یابی برای ارتباط محلی استفاده کنید

برای کسب ‌و کارهایی مانند مدرسه موسیقی که به مخاطبان محلی پاسخ می‌دهند، هدف‌گیری کاربران بر اساس موقعیت مکانی ضروری است. می‌توانید از موقعیت ‌یابی در Google Ads استفاده کنید تا مطمئن شوید تبلیغات شما فقط به کاربران منطقه هدف شما نشان داده می‌شود. این موضوع می تواند به شما کمک کند از هدر رفتن هزینه تبلیغات گوگل بر روی کلیک های کاربران خارج از منطقه خدمات خود جلوگیری کنید و ارتباط تبلیغات خود را برای مشتریان بالقوه افزایش دهید.

  1. مکان یابی در تبلیغات گوگلبازاریابی مجدد را اضافه کنید

یک راه بسیار قدرتمند برای ایجاد سرنخ و جذب مجدد کاربرانی که قبلاً از وب سایت شما بازدید کرده اند، پیاده سازی بازاریابی مجدد یا همان ریماکتینگ در گوگل ادز است.

بازاریابی مجدد یک استراتژی تاثیرگذار است که به کسب ‌و کارها امکان می‌دهد با کاربرانی که قبلاً با وب‌ سایت آن ها تعامل داشته ‌اند، اما تبدیل نشده‌اند، دوباره ارتباط برقرار کنند.

مدرسه موسیقی از بازاریابی مجدد برای هدف قرار دادن کاربران با تبلیغات استفاده کرد تا دروس مجازی و مزایای یادگیری آنلاین موسیقی را به آنها یادآوری کند. این رویکرد نه تنها برند مدرسه موسیقی را در ذهن دانش‌آموزان بالقوه تقویت کرد، بلکه احتمال تبدیل آن کاربران به سرنخ و در نهایت مشتریان را نیز افزایش داد.

نحوه پیاده سازی بازاریابی مجدد یا همان ریمارکتینگ در گوگل ادز

  1. وارد حساب Google Ads خود شوید و در منوی «tools and setting» به قسمت “Shared library” بروید.
  2. روی “Audience Manager” کلیک کنید و “Your Data Sources” را از منوی سمت چپ انتخاب کنید.
  3. در زیر برچسب تبلیغات گوگل، روی «ِDetails» کلیک کنید.
  4. در قسمت «تنظیم برچسب» (پایین صفحه) گزینه «Google Tag Manager» را انتخاب کنید.
  5. شناسه تبدیل و کد برچسب بازاریابی مجدد ارائه شده را کپی کنید.
  6. به حساب Google Tag Manager خود بروید.
  7. هنگام پیکربندی برچسب، شناسه تبدیل و کد برچسب بازاریابی مجدد را که از Google Ads کپی کرده‌اید، در تنظیمات پیکربندی برچسب «بازاریابی مجدد Google Ads» وارد کنید.
  8. یک Trigger برای برچسب ایجاد کنید و برای هدف این نسخه نمایشی، آن را در «همه صفحات» فعال کنید.
  9. تغییرات تگ خود را منتشر کنید

نحوه اضافه کردن لیست ریمارکتینگ به یک کمپین گوگل ادز

  1. به تب “Campaigns” بروید.
  2. روی کمپینی که می خواهید لیست بازاریابی مجدد را به آن اضافه کنید کلیک کنید.
  3. در منوی سمت چپ روی تب “Audiences” کلیک کنید.
  4. بخش ویرایش مخاطب را انتخاب کنید.
  5. اکر بخش «Website visitors» از قبل برای شما وجود دارد آن را به ‌عنوان منبع فهرست انتخاب کنید، اگر نه، می‌توانید در بخش «مدیریت مخاطب» آن را ایجاد کنید.
  6. لیست بازاریابی مجدد را که قبلا ایجاد کرده اید انتخاب کنید.
  7. در صورت وجود، تعدیل قیمت را برای مخاطبان تنظیم کنید.
  8. برای افزودن لیست بازاریابی مجدد به کمپین خود، روی «ذخیره» کلیک کنید.

کمپین شما اکنون بازدید کنندگانی را هدف قرار می دهد که به بازدید از وب سایت شما و به طور کلی به کسب و کار شما علاقه نشان داده اند.

نتیجه گیری

مثال مربوط به مدرسه موسیقی قدرت Google Ads را در ایجاد سرنخ و کمک به کسب‌ وکارها در زمان‌های چالش‌ برانگیز برجسته می‌کند. با اجرای این 10 استراتژی، مدرسه مذکور با موفقیت به سراغ کلاس های مجازی رفتند و تلفن خود را با سرنخ های جدید به صدا درآوردند. کسب‌ و کار شما همچنین می‌تواند از این استراتژی‌ها برای ایجاد تبلیغات مؤثر در تبلیغات گوگل نیز سود ببرد.

با تغییرات جدید سازگار شوید، عملکرد خود را تجزیه و تحلیل کنید و کمپین های خود را بهینه سازی کنید تا نرخ بازگشت سرمایه خود را به حداکثر برسانید. با رویکرد و عزم درست، می توانید به نتایج قابل توجهی دست پیدا کنید و به رشد کسب و کار خود، حتی در مواجهه با مشکلات کمک کنید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *