بدون شک بسیاری از ما وقتی وارد یک سایت می شویم، در نگاه اول جذب چیدمان آن سایت و طراحی آن می شویم و به نظرمان می رسد که همه عناوین و آیکون ها سرجای خود قرار دارند. دلیل آن هم این است که طراحان آن سایت از یک قالب مناسب استفاده کرده و یا در انتخاب قالب وردپرس سایت خود درست عمل کرده اند.
امروزه بسیاری از سایت های معتبر و شناخته شده از سیستم محتوای وردپرس استفاده می کنند.
در وردپرس هزاران قالب و پوسته های رایگان و پولی در اختیار طراحان سایت قرار دارد. به دلیل تنوع در قالب وردپرس، برخی از افراد مبتدی در ابتدا توانایی انتخاب قالب مناسب را ندارند. برای اینکه بتوانید محیط کاربری بهتری ایجاد کنید، باید علاوه بر مطالب مفید از قالب وردپرس مناسب که بتواند توجه مخاطب را جلب کند نیز استفاده کنید.
در ادامه این مقاله قصد داریم راهنمای شما در انتخاب قالب وردپرس مناسب با وب سایت شما باشیم. در صورت تمایل همراه ما باشید.
وردپرس سیستمی است که برای هر نوع کسب و کاری مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل طراحان وب سایت، قالب متناسب با کسب و کار و محتوای آن سایت را انتخاب کرده و با استفاده از ابزار های وردپرس، آن قالب را شخصی سازی می کنند.
نکات مهم در انتخاب قالب وردپرس
در انتخاب قالب وردپرس تنها به ظاهر آن اکتفا نکنید، بلکه موارد زیر را هم در نظر داشته باشید:
-
امنیت قالب
اگر قالبی که انتخاب کردید، امنیت کافی نداشته باشد، کسب و کار شما دچار خطر خواهد شد و مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت. در این باره سعی کنید از قالب های معتبر و به روز استفاده کنید. در ان میان می توانید از افزونه هایی که رضایت افراد بسیاری را کسب کرده اند نیز در قالب خود استفاده کنید زیرا امنیت سایت شما را بالا می برد.
-
سراغ قالب هایی با ظاهر پیچیده نروید
قالب هایی که ظاهر پیچیده ای دارند:
- سرعت بارگذاری سایت را کاهش می دهند.
- عملکرد سایت را مختل می کنند.
- ظاهری شلوغ با رنگ های تند، چشم مخاطب را زود خسته می کند.
پس بهتر است برای وب سایت خود، از یک قالب زیبا با ظاهری ساده استفاده کنید تا در عین سادگی مخاطب را در رسیدن به اهداف کسب و کار خود جذب کنید.
-
واکنشگرا بودن
اکثر وب سایت ها واکنشگرا یا Responsive هستند. این یعنی بر اساس اندازه صفحه دستگاه های مختلف قابلیت تنظیم دارند.
امروزه حجم بالایی از ترافیک وب سایت ها مربوط به تبلت و گوشی های همراه است. بنابراین لازم است سایت خود را مطابق با اندازه های این دیوایس ها تطبیق دهید. بیشتر قالب های پیش فرض از این قابلیت تبعیت می کنند اما قالب هایی نیز وجود دارند که غیر واکنشگرا هستند. پس در انتخاب قالب، این موضوع را نیز به یاد داشته باشید.
برای این که بدانید قالب مورد نظر شما واکنشکراست و یا خیر کافیست اندازه صفحه نمایشگر را تغییر دهید، تا واکنشگرا بودن قالب برای شما مشخص شود.
-
سازگاری با کسب و کار شما
قالبی را انتخاب کنید که با کسب و کار شما تناسب داشته باشد. اگر قالب انتخابی شما درست نباشد، کاربر از سایت شما به راحتی استفاده نمی کند، پس بهتر است قالبی را انتخاب کنید که امکانات کافی در مورد کسب و کار شما را داشته باشد و شما را به هدف خود در تجارت نزدیک کند.
-
سازگاری با افزونه های مختلف
از قالبی استفاده کنید که با بسیاری از افزونه های وردپرس سازگاری داشته باشد، زیرا قدرت یک سایت وردپرس در افزونه های نصب شده بر روی آن است.
البته لازم به توضیح است در استفاده از افزونه ها زیاده روی نکنید، چرا که این موضوع سبب کاهش سرعت وب سایت شما می شود.
مطالعه مقاله افزایش سرعت سایت را از دست ندهید.
-
سازگاری با مرورگرهای مختلف
قالب های محبوب و پرطرفدار، عموماً با مرورگرهای مختلف سازگاری دارند. زیرا کاربران از مرورگرهای مختلف استفاده می کنند و وارد سایت شما می شوند پس بهتر است قالبی را انتخاب کنید که همه اجزا سایت در آن بارگذاری شود. زیرا هر سایتی استاندارهای مختص به خود را دارد.
اگر قالب انتخابی شما، این موضوع را به خوبی پوشش ندهد، ممکن است برخی از کاربران خود را از دست بدهید.
-
سرعت قالب مهم است
هنگامی که مخاطب وارد سایت ما می شود در صورتی که سرعت بارگذاری وب سایت کمتر از حد معمول باشد، مخاطب از وب سایت خارج شده و سایت دیگری را برای رسیدن به خواسته خود انتخاب می کند.
لازم است به این نکته نیز توجه داشته باشید که سرعت یک فاکتور مهم در سئو سایت است. اگر سرعت بارگذاری سایتی پایین باشد، موتورهای جستجو، آن را در رده های پایین تری قرار می دهد و باعث کاهش رتبه سایت شما می شود و همین امر سبب می شود کسب و کار شما مورد توجه قرار نگیرد.
-
برخورداری از فونت زیبا و متناسب
استفاده از فونت زیبا سبب ماندن کاربر در سایت می شود. نصب فونت زمان بر است. اگر قالب، فونت های متفاوتی داشته باشد، شما می توانید با یک کلیک از فونت آن استفاده کنید.
-
پشتیبان فعال داشته باشد
توجه داشته باشید قالب هایی که تهیه می کنید، دارای پشتیبانی خوب و قوی باشند تا در صورت مواجه شدن با مشکل، بتوانید با پشتیبانی مورد نظر ارتباط برقرار کرده و مشکل را برطرف کنید.
-
سئو
قالب نقش مهمی در سئو سایت شما دارد. اگر قالب سئو مناسبی نداشته و از کدهای بهینه ای در نوشتن آن بهره گرفته نشده باشد، کار کردن شما در سایت بیهوده است و همچنین بر روی عملکرد سایت شما تأثیر منفی می گذارد.
-
بروزرسانی قالب
در هنگام تهیه قالب وردپرس، باید به تاریخ بروزرسانی آن توجه کنید. در صورتی که از آخرین تاریخ به روز رسانی قالب شما گذشته باشد، ممکن است از افزونه ها به خوبی پشتیبانی نکند و همچنین حفره های امنیتی در داخل آن وجود داشته باشد که موجب می شود سایت در معرض خطر باشد.
-
داشتن ابزارهای متنوع
ابزارها در زیبایی سایت شما تآثیر گذارند. از این ابزارها می توانید در فوتر یا ساید بار استفاده کنید. اگر قالب انتخابی شما ابزارهای زیادی داشته باشد، باعث می شود شما بتوانید نیازهای سایت خود را برآورده کنید.
اگر قالبی که شما انتخاب کرده اید، ابزارک های زیادی نداشته باشد، شما مجبور می شوید از افزونه ها استفاده کنید. استفاده از افزونه ها ایرادی ندارد، ولی همانطور که اشاره شد، استفاده زیاد از افزونه باعث می شود سرعت سایت کاهش یابد.
-
داشتن طرح بندی مختلف
قالب وردپرسی را انتخاب کنید که برای قسمت های مختلف سایت، طرح های متفاوت را دارا باشد. ممکن است قالبی، گزینه های زیادی را برای قسمتی از سایت، در اختیار شما قرار دهد.
قالب هایی وجود دارد که در آن رنگ های زیادی وجود دارد. اگر شما از آن ها استفاده کنید باعث می شود که ظاهر سایت شما از جذابیت بیشتری برخوردار باشد.
-
نمایش آیکون شبکه های اجتماعی
وجو آیکون های شبکه اجتماعی باعث می شود کاربران به آن ها مراجعه کنند و از کسب و کار شما در رسانه و شبکه های مختلف دیدن کنند. همین امر سبب افزایش بازدید کنندگان سایت شما می شود.
در این مقاله تلاش شد مهمترین نکات در انتخاب قالب وردپرس ارائه شوند، علاوه بر این موارد لازم است به اورجینال بودن، کدنویسی صحیح و بهینه، راست چین بودن و… نیز توجه داشته باشید.
دپارتمان طراحی سایت فامین ادز راهنمای شما عزیزان در صفر تا صد ثبت سفارش طراحی سایت از انتخاب قالب تا شخصی سازی و راه اندازی آن هستند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت طراحی سایت با کارشناسان فامین در ارتباط باشید.
No comment