طبق گزارش نشریه معتبر فوربس، (MrBeast) طی یک سال، درآمدی معادل ۵۴ میلیون دلار از یوتیوب کسب کرده است.
بله درست است، چهره ای که در عکس بالا مشاهده می کنید توانسته است این مبلغ را فقط از طریق فعالیت در اپلیکیشن یوتیوب به دست آورد. شاید شما هم به این قضیه فکر میکنید که چگونه میتوان از طریق یوتیوب به چنین درآمد رویایی رسید! در ادامه بطور کامل برایتان توضیح خواهیم داد که کسب درآمد از یوتیوب به شکل است؟
یوتیوب چیست و چه کاری انجام میدهد؟
یوتیوب بزرگترین سایت اشتراک گذاری رایگان ویدیو است که در سال ۲۰۰۵ میلادی به وجود آمد. بزرگترین موتور جست و جو بعد از گوگل بوده و تحت مالکیت شرکت گوگل نیز می باشد.
دارای یک میلیارد کاربر فعال بوده و در هر دقیقه چیزی حدود ۵۰۰ ساعت ویدیو در آن توسط کاربرانش آپلود می شود. مانند گوگل که برای تمام سوالات شما پاسخی دارد یوتیوب نیز برای هر موضوعی ویدیویی در اختیار شما قرار میدهد، در واقع یوتیوب نسخه ویدیویی گوگل سرچ محسوب میشود.
چگونه از طریق یوتیوب کسب درآمد کنیم؟
اولین گام برای کسب درآمد از یوتیوب، کسب Partnership است. شرایط کسب پارتنری یا شراکت یوتیوب، داشتن حداقل ۱۰۰۰ سابسکرایبر و ۴۰۰۰ بازدید عمومی طی ۱۲ماه است. پس از اینکه شما به عنوان پارنتر رسمی در یوتیوب تایید شدید چندین راه برای کسب درآمد پیش روی شما قرار دارد:
-
کسب درآمد از طریق تبلیغات
برای کسب درآمد از طریق تبلیغات در یوتیوب ابتدا باید وارد قسمت YouTube Studio اکانت خود شده و سپس از بخش monetization درخواست خود را ثبت کنید.
پس از این کار یوتیوب محتوای کانال شما را بررسی خواهد کرد تا مطمئن شود محتوای شما خلاف قوانین تعیین شده توسط خودش نباشد. پروسه تأیید معمولاً یک ماه به طول میانجامد و پس تأیید شما میتوانید روی ویدیوهای خود تبلیغ بگذارید.
یوتیوب این امکان را به شما خواهد داد که هر یک دقیقه روی ویدیوهای خود تبلیغ بگذارید، البته به خاطر داشته باشید که یوتیوب به انتخاب خودش و بر مبنای تجربه کاربری مخاطبانش این تبلیغات را نمایش خواهد داد و ممکن است همیشه تبلیغات نمایش داده نشوند.
نکته بعدی این است که برای ویدیوهای کمتر از ۱۰دقیقه تنها میتوانید یک بار تبلیغ داشته باشید.
در قسمت monetization شما میتوانید فرمت نمایش تبلیغات (Non-skippable، Skippable، Bumper و…) و همچنین زمان نمایش تبلیغ را تعیین کنید.
این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که تنها زمانی که تبلیغ شما توسط مخاطب دیده شود یوتیوب به شما پول خواهد داد و مخاطبانی که نسخه پریمیوم یوتیوب را خریداری کرده باشند درآمدی برای شما نخواهند داشت. چرا که با خرید نسخه پریمیوم می توانند از قابلیت عدم نمایش تبلیغات در ویدئو های یوتیوب استفاده کنند.
تبلیغات Skippable تبلیغاتی هستند که کاربر بعد از چند ثانیه می تواند آن را رد کند، در این نوع تبلیغات کاربر باید حداقل ۳۰ ثانیه از تبلیغ را تماشا کند تا مبلغ آن بازدید، از طرف یوتیوب به شما تعلق گیرد.
حالا میرسیم به نحوه محاسبه درآمد شما از طریق یوتیوب:
بطور کلی ۴۵٪ از درآمد تبلیغات به جیب یوتیوب می رود و ۵۵٪ باقی مانده سهم شماست.
به ازای هر ۱۰۰۰بازدید یوتیوب مبلغی حدود ۲ دلار کسب میکند که در اصطلاح به آن CPM (cost per mille) گفته میشود.
-
کسب درآمد از طریق فروش محصول
یوتیوب یک قفسه برای عرضه و فروش محصولاتتان در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید از این طریق نیز به کسب درآمد بپردازید. برای این کار کافیست یک لندینگ پیج داشته باشید و از قسمت monetization قفسه کالای یوتیوب خود را فعال کنید و در ویدیوهای خود به تبلیغ محصولات خود بپردازید تا مخاطبان از طریق یوتیوب به لندینگ محصولات شما هدایت شوند.
-
کسب درآمد از طریق سابسکرایب
شما میتوانید از سابسکرایبرهای خود حق عضویت دریافت کنید. بطور مثال فرض کنید که شما در کانال یوتیوب خود محتوای آموزشی ارائه می دهید و کاربران برای دیدن یک سری محتوای خاص میبایستی عضویت کانال شما را داشته باشند که برای این کار باید هزینه ای را به عنوان حق عضویت به شما پرداخت کنند.
همچنین این حق عضویت میتواند در ازای حمایت از شما پرداخت شود.
حق عضویت کانال یوتیوب چقدر است؟
حق عضویت یا سابسکرایبری کانال یوتیوب ماهانه حداقل ۴.۹۹ دلار است که می توان با تعیین چند سطح برای سابسکرایبرها مبالغ بیشتری نیز تعیین کرد.
۳۰٪ از مبلغ حق عضویت به یوتیوب رسیده و ۷۰٪ آن متعلق به شما خواهد بود.
-
کسب درآمد از طریق سوپرچت و سوپراستیکرها
این مورد مربوط به لایو استریم یا ارتباط زنده شما با مخاطبانتان می شود. در لایو استریم یوتیوب همانند لایو در اینستاگرام یک چت آنلاین برای مخاطبان لایو فعال است که می توانند از این طریق نظرات و احساساتشان را بیان کنند. یوتیوب این امکان را برای کاربرانی که قصد دارند متمایز باشند یا پیامشان بهتر دیده شود فراهم کرده تا چت یا استیکرشان با رنگی خاص و متمایز تا مدت زمان مشخصی بالای صفحه چت پین شود. برای این کار مخاطب شما میبایست مبلغی بین ۱ تا ۵۰۰ دلار را بسته به زمانی که تمایل دارد بالا بماند پرداخت کند.
فعالسازی سوپرچت نیز از همان قسمت monetization در یوتیوب استودیو امکان پذیر است. سهم یوتیوب در سوپرچت نیز مانند حق عضویت ۳۰٪ درصد بوده و ۷۰٪ به جیب شما خواهد رفت.
-
درآمد از طریق یوتیوب پریمیوم
همانطور که پیش از این نیز اشاره شد یوتیوب پریمیوم نسخه پولی یوتیوب است که با پرداخت ماهانه ۱۲دلار برخی امکانات ویژه از جمله عدم نمایش تبلیغات را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
ولی چگونه وقتی تبلیغات ما در نسخه پریمیوم به کاربر نمایش داده نمی شود از آن کسب درآمد کنیم؟
از آنجایی که ویدیوهای شما در نسخه پریمیوم نیز نمایش داده می شود، یوتیوب به ازای تعداد بازدید ها و دانلود های ویدیو شما ۵۵٪ از حق عضویت نسخه پریمیوم را به شما خواهد داد. به نظر منصفانه می رسد.
قوانین یوتیوب
یوتیوب نیز مانند سایر سایت ها یک سری قوانین و خط قرمزها دارد که برای فعالیت در آن و همچنین کسب درآمد از آن لازم است رعایت شوند.
در جدول زیر شرایط و قوانین کسب درآمد از طریق یوتیوب را مشاهده میکنید:
همچنین یوتیوب یکسری قوانین کلی نیز برای نمایش تبلیغ دارد. بطور مثال ویدیویی که یوتیوب روی آن تبلیغ میگذارد نباید دارای محتوای نامناسب، ترسناک، خشونت آمیز، مرتبط با مواد مخدر و… باشد.
در ضمن حواستان به کپی رایت هم باشد چون گوگل به شدت روی کپی رایت حساسیت دارد و عدم رعایت آن میتواند مشکلات جدی برای شما ایجاد کند. بطور مثال استفاده از آهنگهایی که شامل کپی رایت می شوند در ویدیو موجب می شود که یوتیوب با حذف ویدیو و پس از ۳ بار اخطار، کانال شما را مسدود کند.
تعرفه پرداختی یوتیوب چقدر است؟
همانطور که در بالا نیز اشاره شد یوتیوب به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید بطور متوسط ۲ دلار پرداخت میکند ولی این ۲ دلار عدد دقیقی نیست زیرا هیچ عدد ثابتی به ازای هر بازدید وجود ندارد. در واقع درآمد شما از یوتیوب به عواملی مختلفی نظیر تعداد تبلیغاتی که یوتیوب ممکن است در هر ویدیو نمایش دهد، تعداد تبلیغاتی که ممکن است کاربر ببیند یا نبیند، میزان محبوبیت و شناخته شدن شما و… بستگی دارد ولی علاوه بر این ها سه عامل اصلی بر میزان درآمد شما تاثیرگذار خواهد بود:
-
عامل اول: مخاطب ویدیو شما از چه کشوری است؟
اینکه مخاطب هدف شما در کدام کشور باشد رابطه مستقیم با میزان ثروتمند بودن آن کشور دارد، به این معنی که میزان درآمد شما از فروش محصول و یا اشتراک در کشورهایی که مردم آن درآمد بیشتری دارند بیشتر خواهد بود. بطور مثال در کشوری مانند آمریکا و همچنین کشورهای اروپایی میزان درآمد شما بیشتر از کشورهای کم درآمدتر خواهد بود.
تبلیغات در یوتیوب مانند تبلیغات گوگل ادز بصورت مزایده ای است، یعنی هرکسی که پول بیشتری بدهد تبلیغاتش بیشتر و بالاتر از دیگران نمایش داده خواهد شد.
همچنین آمریکا و کشورهای اروپایی بزرگترین و ثروتمندترین کمپانی های جهان را در خود جای داده اند که حاضر به پرداخت مبالغ هنگفتی بابت تبلیغات هستند و این یعنی درآمد بیشتر برای تبلیغ کنندگان در این کشورها!
پس نتیجه می گیریم که اگر مخاطب ویدیوهای شما از این کشورها باشند، سهم ۵۵ درصدی شما مبلغ بیشتری نسبت به کشورهای ضعیفتر خواهد بود.
-
عامل دوم: تاریخ نمایش تبلیغات
قیمت تبلیغات در مناسبت هایی مانند کریسمس یا جمعه سیاه چندین برابر روزهای عادی سال است و در این تاریخ ها شرکت ها رقابت سختی در دیده شدن توسط تبلیغات دارند و هزینه بسیار بیشتری بابت تبلیغات خود خواهند پرداخت.
-
عامل سوم: تخصصی بودن محتوای ویدیو شما
محصولات و کالاهایی هستند که خاص هستند و افراد زیادی در جست و جوی آن ها نیستند، بطور مثال فروش چرخ خیاطی.
تبلیغ این گونه محصولات توسط یوتیوب در تمام ویدیوها نمایش داده نمیشود، به این دلیل که تبلیغ دهنده با استفاده از تنظیمات گوگل ادز برای هدف قرار دادن مخاطبان خاص، تبلیغش فقط برای علاقهمندان خیاطی نمایش داده میشود.
حال اگر محتوای ویدیوهای شما آموزش خیاطی باشد این تبلیغات در ویدیوهای شما نمایش داده می شود و طبیعتاً یوتیوب هزینه بیشتری را بابت نمایش آن از تبلیغ دهنده دریافت خواهد کرد.
کانال یوتیوب
برای داشتن کانال یوتیوب ابتدا میبایست یک جیمیل بسازید. پس از آن در یوتیوب با جیمیل خود یک اکانت یوتیوب می سازید و سپس یک کانال که مانند صفحه شخصی شما در اینستاگرام هست در اختیارتان قرار می گیرد تا بتوانید تمام ویدیوهای خود را آنجا آپلود نمایید.
در انتخاب اسم برای کانال خود دقت کنید چون امکان تغییر مداوم آن وجود ندارد و محدود است.
آنالیتیکس یوتیوب
آنالیتیکس یوتیوب محلی است که آمار مختلف و مهمی از جمله میزان بازدید هر ویدیو، تعداد سابسکرابها، تعداد لایک و کامنت ویدیوهای شما و… را در اختیار شما قرار میدهد که کمک بسیار زیادی در تجزیه و تحلیل بازخورد ویدیوها به شما می کند.
اگر شما پارتنر یوتیوب باشید گزینه revenue یا درآمد نیز برایتان فعال میشود. زمانی که روی revenue کلیک کنید وارد صفحهای میشوید که CPM و RPM به شما نمایش داده خواهد شد.
عدد CPM مبلغ درآمد کلی یوتوب و شما بابت هر ۱۰۰۰ بازدید است و RPM سهم شما از درآمد کل می باشد که سهم ۴۵درصدی یوتیوب از آن کسر شده؛ در واقع RPM درآمد خالص شما از هر ۱۰۰۰ بازدید را نشان میدهد.
چهار نکته مهم که باید بدانید:
- اگر بخواهید از طریق جذب اسپانسر در یوتیوب درآمدزایی کنید نیاز به تاییدیه کانال خود توسط یوتیوب دارید که با تیک آبی مشخص می شود. برای گرفتن تیک آبی داشتن حداقل صد هزار سابسکرایبر الزامی است.
- یوتیوب هیچ پولی در ازای افزایش تعداد سابسکرایبرها و لایک ها به شما پرداخت نمیکند ولی از آنجایی که افزایش سابسکرایبر موجب افزایش بازدید ویدیوهای شما خواهد شد تأثیر مستقیم بر درآمد شما از یوتیوب خواهد داشت.
- به دلیل تحریم بودن ایران امکان دریافت مسقیم پول از یوتیوب در کشور ما وجود ندارد، به همین دلیل شما باید لوکیشن کانال خود را در قسمت تنظیمات یوتیوب استودیو تغییر دهید.
همچنین برای برداشت پول خود نیز نیاز به یک حساب Google AdSense خواهید داشت که امکان ساخت آن به علت تحریم ها در ایران وجود ندارد، اما نگران نباشید چون شرکت های واسطه ای در داخل کشور وجود دارند که با دریافت کارمزد این کار را برای شما انجام می دهند.
- آخرین نکته اینکه محتوای فارسی و انگلیسی را در یک کانال منتشر نکنید، به این دلیل که نوتیفیکیشن های پست جدید شما در یوتیوب بر اساس زبان ارسال نمی شوند و این باعث از دست دادن سابسکرایبرهای شما خواهد شد. چرا که وقتی شما محتوای فارسی آپلود میکنید کسی که شما را به خاطر محتوای انگلیسی دنبال کرده نوتیفیکیشن فارسی دریافت میکند و احتمال اینکه از دنبال کردن کانال شما منصرف شود بسیار زیاد است.
اما در مورد انتشار محتوای انگلیسی لازم است بدانید که درست است که با انتشار محتوای انگلیسی امکان درآمد بیشتری از تبلیغات خواهید داشت ولی به دلیل رقابت بسیار بالا در موضوعات عمومی و همچنین کیفیت بالای محتوای یوتیوبرهای حرفه ای، شما کار بسیار سختی برای رقابت با آن ها خواهید داشت و عملاً شانسی برای دیده شدن ویدیو خود توسط دیگران نخواهید داشت. پیشنهاد ما این است که سراغ تولید محتوای تخصصیتر بروید تا دیده شوید.
اما برای تولید محتوای فارسی کارتان بسیار راحت تر خواهد بود چرا که رقابت در یوتیوب فارسی بسیار کمتر بوده و هنوز مانند اینستاگرام اشباع نشده است.
۱۰ ایده ناب برای تولید محتوا در یوتیوب!
-
ویدیوهای طنز
ویدیوهای فان و طنز بالاترین سرعت وایرال شدن در یوتیوب را دارند، چرا که اولاً از کودک تا بزرگسال و زن و مرد مخاطب آن بوده و طیف وسیعی از مخاطبان را شامل می شود و دوم اینکه تمام افراد به دنبال شاد بودن و پر کردن اوقات فراغت خود از طریق دیدن این نوع ویدیو ها هستند.
-
ویدیوهای ولاگ (vlog)
ولاگ از ترکیب ویدیو و وبلاگ ساخته شده و به ویدیوهایی گفته میشود که در مورد سبک زندگی، سفرها، رستوان گردی و زندگی روزمره است.
ولاگ ها بسته به سازنده آن ها موضوعات متنوعی دارند که جز موضوعات پر طرفدار در یوتیوب به حساب میآیند.
-
گیمینگ استریم
اگر اهل بازی های کامپیوتری باشید قطعاً گذرتان به استریمرها و دیدن لایو بازی آن ها افتاده و یا اینکه برای یادگیری ترفندهای بازی در یوتیوب ویدیوهای آموزشی گیمینگ را دیده اید. ویدیوها و استریم آنلاین بازی ها نیز یکی از موضوعات پرطرفدار در میان عاشقان بازی است.
-
ویدیوهای آنباکسینگ
این نوع ویدیوها به باز کردن جعبه یک محصول جدید و داغ می پردازند. بطور مثال هر سال پس از معرفی و عرضه مدل جدید آیفون شرکت اپل ویدیوهای بسیاری از آنباکسینگ آیفون منتشر میشود که طرفداران خودش را دارد.
-
ویدیوهای مد،فشن و لایف استایل
این نوع ویدیوهای به معرفی مدل های جدید لباس، ست کردن لباس، بررسی برند های مختلف، محصولات آرایشی و… می پردازند و بیشتر مخاطب آن را خانم ها تشکیل می دهند. همچنین فروشگاه ها و برند های بزرگ نیز این حوزه را برای تبلیغ محصولات خود انتخاب می کنند.
-
ویدیوهای آموزشی
حتماً به گوش شما هم خورده که در یوتیوب هر چیزی برای آموزش به صورت رایگان پیدا میشود و یک آموزشگاه کامل و رایگان است. بسیاری از افراد یوتیوب را برای آموختن مطالب جدید انتخاب میکنند چرا که به راحتی و بدون هزینه همیشه در دسترس است. ویدیوهای آموزشی میتواند بازدهی بالایی در درآمدزایی یوتیوبر ها داشته باشد چون از فراوانی مخاطب زیادی برخوردار است.
-
ویدیوهای آشپزی
قطعاً غذا خوردن از جذابترین موضوعات جهان است زیرا همه آدم ها حاضرند برای شکم خود حسابی خرج کنند! اگر دست پخت خوبی دارید و فکر میکنید یک استعداد ناب کشف نشده در آشپزی هستید، یوتیوب جایی است که استعداد شما را شکوفا خواهد کرد.
-
ویدیوهای موسیقی و خوانندگی
نیازی نیست که شما معروف باشید، اگر صدای خوبی دارید یا مهارت در نواختن ساز خاصی را دارید میتوانید با به اشتراک گذاشتن هنر خود شانس خود را برای کسب شهرت و همچین درآمدزایی از طریق یوتیوب اقدام کنید. با یک سرچ ساده در یوتیوب متوجه می شوید که افرادی مثل شما هزاران سابسکرایبر جمع کرده اند و روزانه هزاران بار ویدیوهای آنها ویو می خورد.
-
ویدیوهای نقد و بررسی
ویدیوهای نقد و بررسی نیز طرفداران بسیاری دارد، بطور مثال فردی که برای خرید کنسول بازی تردید دارد که پلی استیشن بهتر است یا ایکس باکس، به دنبال بررسی و مقایسه این دو کنسول است تا بتواند بهترین تصمیم را برای خرید اتخاذ کند.
همچنین نقد فیلم و سریال نیز طرفداران خاص خودش را دارد. بطور کلی نقد جذاب است و شما میتوانید با استفاده از دانش خود در هر زمینهای نسبت به تولید ویدیوهای انتقادی اقدام کنید.
-
ویدیوهای how to
این نوع ویدیوها به آموزش گام به گام کارهای روزانه که هر فردی ممکن است با آن درگیر شود می پردازد، به طور مثال آموزش بستن کراوات، تعویض تیغه برف پاک کن خودرو، ساختن ویدیو جذاب برای اینستاگرام توسط اپلیکیشنها و… ویدیوهای how to چون درباره کارهایی است که ممکن است روزانه برای افراد زیادی پیش بیاید به همین دلیل روزانه بازدید بالایی را خواهند داشت.
بعد از انتخاب موضوع محتوای ویدیویی حالا لازم است که بدانید چه تجهیزاتی برای شروع لازم دارید.
تجهیزات لازم برای یوتیوبر شدن
برای شروع نیازی به هزینه زیاد برای تجهیزات حرفه ای نیست و شما می توانید با همان گوشی هوشمند خود که دارای دوربین است استارت بزنید.
اما طبیعتاً پس اینکه کانال شما کمی دیده شد برای ساختن ویدیو های حرفه ای و با کیفیت نیاز دارید که یک سری تجهیزات مانند یک دوربین خوب، تجهیزات نور پردازی، میکروفون، سه پایه دوربین و… را خریداری کنید.
همچنین باید نحوه کار با برنامه های ادیت ویدیو را هم آموزش ببینید که از جمله آن ها میتوان به پریمیر و افترافکت اشاره کرد. البته از برنامه های ساده تر مانند Camtasia هم می توانید برای ادیت ویدیوهای خود استفاده کنید.
حال که با انواع و اقسام موضوعات محتوای یوتیوب و همچنین تجهیزات مورد نیاز برای تولید محتوای ویدیویی آشنا شدید، نوبت دریافت درآمد و پولتان از یوتیوب است.
نحوه دریافت پول از یوتیوب در ایران
برای دریافت پولتان از یوتیوب شما نیاز دارید که یک اکانت گوگل ادسنس داشته باشید ولی این سرویس به دلیل تحریمها در ایران غیرفعال است.
برای ساخت اکانت گوگل ادسنس ۲ روش وجود دارد:
-
کمک گرفتن از یک دوست یا آشنای مورد اعتماد
برای این منظور لازم است یک دوست مطمئن در خارج از کشور داشته باشید تا بتوانید با استفاده از مشخصات و اطلاعات آن شخص مانند آدرس، کد پستی، تلفن، حساب بانکی و… اکانت گوگل ادسنس بسازید و پس از ارسال کد فعالسازی به آدرس آن شخص، اکانت خود را فعال کنید.
-
استفاده از شرکت های واسطه
شرکت هایی در ایران هستند که کار ساخت اکانت گوگل اد سنس را برای شما انجام میدهند و درآمد دلاری شما را تبدیل به ریال کرده و پس از کسر کارمزد به حسابتان واریز میکنند.
پس از ساخت و فعالسازی اکانت گوگل ادسنس خود، باید وارد یوتیوب استودیو شده و از قسمت monetization آن را به کانال یوتیوب خود کانکت کنید. درآمد ماهیانه شما در تاریخ ۱۰ تا ۱۴ هر ماه میلادی در گوگل ادسنس قابل مشاهده است.
پرداخت های یوتیوب نیز در تاریخ ۲۱ تا ۲۴ هر ماه انجام می شود.
نکته مهم این است که فقط در صورتی میتوانید پول خود را برداشت کنید که مبلغ آن به حداقل ۱۰۰دلار رسیده باشد.
افزایش بازدید ویدیوها در یوتیوب
بطور کلی در ۷۰٪ مواقع بوتیوب تصمیم میگیرد که کاربرانش چه ویدیوهایی را تماشا کنند. پس برای بالابردن بازدید ویدیوهای خود حتماً باید با الگوریتم های یوتیوب آشنایی کافی داشته باشید. الگوریتم یوتیوب روی دو مورد کلی تمرکز دارد، کاربران یوتیوب و محتوای ویدیویی شما.
ویدیوهای یوتیوب بر اساس موارد زیر رتبه بندی میشوند:
- آیا کاربران روی این ویدیو کلیک کرده اند؟
- کاربران چند دقیقه از این ویدیو را تماشا کرده اند؟
- میزان لایک، کامنت و اشترکگذاری این ویدیو چقدر بوده است؟
- سرعت افزایش نرخ بازدید این ویدیو چقدر بوده است؟
- این ویدیو جدید هست یا نه؟
- این کانال چند وقت یک بار آپدیت میشود و چقدر فعال است؟
- کاربران بعد از مشاهده این ویدیو چقدر در یوتیوب وقت گذراندهاند؟
همچنین یوتیوب برای تشخیص تطبیق نیاز کاربران و محتوای ویدیوها از موارد زیر استفاده میکند:
- این کاربر ویدیو با چه موضوعی را قبلاً تماشا کرده است؟
- چه محتواهای برای این کاربر جذاب بوده است؟
- چقدر زمان برای تماشای ویدیوها صرف کرده است؟
- چند بار این محتوا برای این کاربر نمایش داده شده؟
- این کاربر به دیدن چه ویدیوهایی علاقه ندارد؟
نکات مهم در افزایش بازدید ویدیو های یوتیوب
پس از آشنایی با الگوریتمهای یوتیوب، باید موارد زیر را برای افزایش بازدید ویدیوهای خود حتماً رعایت کنید:
- انتخاب عنوان (title) و توضیحات (description) ساده و جذاب باعث می شود الگوریتم یوتیوب ویدیو شما را در هنگام سرچ به کاربر نشان دهد.
- با استفاده از آنالیتیکس متوجه شوید که کاربران از کدام محتوای شما استقبال بیشتری کردهاند و روی تولید محتوا به همان سبک تمرکز کنید.
- ۳.در شروع کار حداقل ۳ویدیو در هفته آپلود کنید تا بتوانید دیده شوید و مخاطب بیشتری جذب کنید.
- با استفاده از آنالیتیکس متوجه می شوید که مخاطبان شما در چه ساعت هایی بیشتر در یوتیوب حضور دارند، ویدیوهای خود را در همان زمان ها آپلود کنید تا بازخورد بهتری بگیرید.
- فاکتور بعدی مدت زمان تماشا است، با خلاقیت و ایجاد جذابیت در ویدیوهای خود میتوانید مدت زمان تماشای ویدیوهای خود را افزایش دهید.
- تعامل و ارتباط مستمر با سابسکرایبرها نیز بسیار تاثیرگذار است، پس کامنت های آن ها را جواب بدهید و ارتباط خود را همیشه حفظ کنید.
- استفاده از تگ ها برای توضیح محتوای ویدیو به الگوریتم یوتیوب کمک میکند که راحتتر متوجه موضوع محتوای شما شود و کاربران نیز راحت تر می توانند شما را پیدا کنند.
- عکس کاور ویدیو شما در جذب مخاطب بسیار تاثیرگذار است و هرچقدر از جذابیت بالاتری برخوردار باشد مخاطب بیشتری را به خود جذب میکند.
- شما میتوانید ویدیوهای خود را در سایر شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام به اشتراک بگذارید تا از کانال های دیگر نیز مخاطب جذب کنید.
- استفاده از Add cards هنگام آپلود ویدیو و معرفی سایر ویدیوهای موجود در کانال شما هم بسیار مهم و تاثیرگذار خواهد بود. با این کار مخاطبانتان را به تماشای ویدیوهای دیگر کانال خود ترغیب میکنید.
دانلود ویدیو از یوتیوب
برای دانلود از یوتیوب ۳ روش کاربردی و ساده وجود دارد که از سایر روش ها کاربردیتر است:
-
استفاده از اپلیکیشن videoder
رابط کاربری ساده ای دارد و فقط کافیست آدرس ویدیو مورد نظر خود را در این برنامه وارد کنید و آن را دانلود کنید.
-
دانلود ویدیو با استفاده از سایت to
این سایت و سایت های مشابه نیز راه ساده ای برای دانلود ویدیو از یوتیوب میباشد. فقط کافیست آدرس صفحه یوتیوب مورد نظرتان را در آن قرار دهید و شروع به دانلود کنید.
-
استفاده از IDM
این برنامه به شما این امکان را می دهد که به راحتی از سایت هایی مانند یوتیوب دانلود انجام دهید ولی به دلیل فیلتر بودن یوتیوب در ایران نیاز است که تنظیمات زیر را انجام دهید:
وارد بخش تنظیمات شوید و روی گزینه پروکسی کلیک کنید.
سپس کپی از IE را بزنید و در نهایت روی OK کلیک کنید.
حالا براحتی میتوانید از یوتیوب ویدیو مورد نظر خود را دانلود کنید.
سخن آخر
افراد زیادی در کشور خودمان هستند که از طریق یوتیوب درآمد زیادی کسب میکنند که با یک گشت و گذار ساده در یوتیوب می توانید ایده های جالبی از سبک تولید محتوای آن ها بگیرید تا بتوانید با استفاده از استعداد خود در این سایت پرطرفدار که هنوز هم در ایران بکر است به درآمد بالایی برسید.
امیدواریم از این مطلب لذت و استفاده کافی را برده باشید، نظر و سوالات خود را در بخش نظرات همین مقاله با ما در میان بگذارید.
No comment