کنترل بودجه روزانه تبلیغات گوگل

مدیریت بودجه گوگل ادز

در زمان راه اندازی کمپین تبلیغات گوگل و بعد از انتخاب استراتژی قیمت گذاری در گوگل ادز، می بایست یک بودجه روزانه برای تبلیغات خود تعیین کنیم. عددی که به عنوان بودجه روزانه انتخاب می کنیم در واقع مقدار هزینه ای است که بابت مصرف تبلیغات در یک روز تعیین می کنیم و می تواند هر مبلغی باشد.

با این کار به گوگل اعلام می کنید که ماکزیمم چه مقدار هزینه ای را برای تبلیغات خود در نظر گرفته اید. کنترل بودجه روزانه تبلیغات گوگل آنقدر هم آسان نیست چرا که در برخی روزها ممکن است تا دو برابر عددی که شما به عنوان بودجه تعیین کردید مصرف شود. در این مقاله قصد داریم روشی را به شما آموزش دهیم که با استفاده از آن می توانید کنترل بهتری نسبت به مدیریت بودجه گوگل ادز داشته باشید.

مدیریت بودجه روزانه کمپین گوگل ادز با استفاده از اسکریپت

همانطور که پیش از این در مقاله “اسکریپت  در گوگل  ادز” گفته شد، اسکریپت ها کدهایی هستند که می توانند به صورت اتومات مواردی که شما تعیین کرده اید را بررسی کنند و طبق دستوری که به آن ها داده اید عمل کنند. کنترل بودجه روزانه تبلیغات از آن دست مواردیست که ممکن است بارها از دست شما در برود. هر شخصی که مدیریت یک یا چند کمپین گوگل ادز را برعهده داشته باشد می داند که ممکن است مواقعی پیش بیاید که نتوانید همه چیز را به بررسی کنید. اما عدم بررسی برخی موارد در گوگل ادز می تواند ضرر و زیان زیادی را به تبلیغات شما وارد کند.

بودجه تبلیغات گوگل یکی از مواردیست که عدم بررسی روزانه آن می تواند برنامه تبلیغاتی شما را به طور کلی مختل کند. به خصوص در زمان هایی که از آن غافل شده اید و هزینه بسیار بیشتری از آنچه که شما تعیین کرده اید برای تبلیغات شما مصرف شده است. اینجاست که اهمیت استفاده از اسکریپت برای کنترل بودجه کمپین های تبلیغات گوگل مشخص می شود.

اسکریپت کنترل بودجه روزانه گوگل ادز

function main() {var costReport = AdWordsApp.report(“Select Cost from ACCOUNT_PERFORMANCE_REPORT”);  var reportRow = costReport.rows().next(); var totalCost = reportRow[“Cost”].replace(‘,’, ”);

if (totalCost >100){  var campaignIterator = AdWordsApp.campaigns().withCondition(“Status = ENABLED”).get(); while (campaignIterator.hasNext()){ var campaign = campaignIterator.next();campaign.pause();}}}

نحوه عملکرد این اسکریپت به این شکل است که عدد کل بودجه مصرفی (Cost) مورد نظر را در اسکریپت تعیین می کنید و زمانی که اسکریپت مورد نظر عمل کند، اگر کل مصرف کمپین به عدد تعیین شده رسیده بود، اسکریپت عمل می کند و کمپین شما را متوقف می کند.

برای مثال در اسکریپت فوق، هزینه ای که جهت بررسی تعیین شده است عدد 100 می باشد. بهتر است بازه زمانی اجرای این دستور توسط اسکریپت را به صورت Hourly انتخاب کنید تا هر ساعت اسکریپت مورد نظر اجرا شود. همچنین می توانید در صورت پیش بینی زمان خاصی برای تمام شدن بودجه روزانه، زمان اجرای اسکریپت را در بازه زمانی مورد نظر انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید که ممکن است به هنگام اجرای اسکریپت کمپین شما نزدیک به سقف بودجه مورد نظر باشد ولی به عدد تعیین شده نرسیده باشد. در این صورت اسکریپت عمل نمی کند و برای ساعت بعدی که مجدد اسکریپت اجرا می شود ممکن است کمپین شما مقداری بیشتر از بودجه تعیین شده مصرف کرده باشد. به همین دلیل می توانید عددی که در اسکریپت به عنوان سقف مصرف تعیین می کنید را مقداری کمتر از بودجه مورد نظر در نظر بگیرید.

برای مثال تصور کنید که بودجه یک کمپینی را عدد 100 (درهم) قرار داده اید. اسکریپت مورد نظر در زمانی که کمپین شما 98 درهم مصرف کرده است اجرا می شود و چون به عدد مورد نظر نرسیده در نتیجه کمپین همچنان فعال می ماند. در ساعت بعدی هم که اسکریپت اجرا می شود کمپین مورد نظر 110 درهم مصرف کرده است. درست است که باز هم 10 درهم بیشتر از بودجه مورد نظر شما مصرف شده است اما این شرایط باز هم از زمانی که کمپین شما 200 درهم مصرف کند بهتر است. همچنین همانطور که گفته شد بهتر است عدد اسکریپت را مقدار کمتری در نظر بگیریم. در این مثال بهتر است عدد اسکریپت را روی 90 قرار دهیم تا حتی اگر برای یک ساعت کمپین مقدار بیشتری مصرف کرد، اختلاف زیادی با بودجه مورد نظر شما نداشته باشد.

نکته دیگری که باید در مورد این اسکریپت بدانید این است که این Script گوگل ادز Cost کلی اکانت را بررسی می کند و نه فقط مصرف روزانه.

مثال قبلی را در نظر بگیرید، تصور کنید کمپین خود را به تازگی راه اندازی کرده اید و برای روز اول تبلیغات خود بودجه روزانه را 100 درهم در نظر گرفته اید. اسکریپت مورد نظر هم روی این عدد قرار داده اید و اسکریپت هم در زمان درست به موقع اجرا شده است.

برای روز بعدی می خواهید کمپین شما ماکزیمم 50 درهم مصرف کند. همانطور که گفته شد عملکرد این اسکریپت به این شکل است که مصرف کلی کمپین را در نظر می گیرد، بنابراین عدد ست شده در اسکریپت باید 150 باشد. به همین ترتیب برای روزهای بعدی هم بودجه مورد نظر همان روز+مصرف قبلی کمپین، باید به عنوان عدد اسکریپت در نظر گرفته شود.

به گوگل اعتماد کنید.

استفاده از اسکریپت های این چنینی برای کمپین هایی مناسب است که مصرف بیشتر بودجه تبلیغاتی در آن کمپین ها به صرفه نیست. در این شرایط کمک گرفتن از اسکریپت کنترل بودجه روزانه گوگل ادز یک گزینه نیست، بلکه یکی از مهم ترین اقدامات ممکن برای موفقیت کمپین تبلیغاتی است. اما اگر محدودیتی بابت بودجه مصرفی خود در طول روز ندارید و دریافت ورودی بیشتر هدف شماست باید بگوییم که نیازی به نگرانی در خصوص بودجه روزانه نیست. هزینه مصرفی تبلیغات شما در ماه از عدد تعیین شده بیشتر نخواهد شد. حتی اگر در یک روز بودجه روزانه شما تا دو برابر هم بیشتر مصرف شود، گوگل در روزهای بعدی این موضوع را جبران خواهد کرد تا هزینه مصرفی کمپین شما در ماه از عدد تعیین شده بیشتر نشود.

اگر شما نیز از روش هایی برای مدیریت بودجه گوگل ادز در کمپین های تبلیغاتی خود استفاده کرده اید در قسمت نظرات برای ما و دیگر خوانندگان ما بنویسید. همچنین اگر برای استفاده از اسکریپت های گوگل ادز نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید تنها کافیست از طریق راه های ارتباطی فامین ادز با ما در تماس باشید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *