18 دلیل عدم تایید تبلیغات گوگل ادز و راه حل آن

دلایل عدم تایید تبلیغات گوگل

یکی از چالش هایی که می تواند در جریان تبلیغات گوگل ادز اتفاق بیفتد Disapprove یا رد شدن آگهی تبلیغاتی است. این اتفاق ممکن است برای کمپین جدیدی که به تازگی راه اندازی کرده اید یا حتی کمپینی که از قبل نمایش داشته است بیفتد. اما این موضوع نباید شما را از ادامه تبلیغات منصرف کند، چرا که بسیاری از این ارور های عدم تایید تبلیغات، به سادگی قابل حل هستند. اما چگونه؟

در این مقاله به بررسی مواردی می پردازیم که می تواند مشکلات عدم تایید تبلیغات شما را کاهش دهد، عناوینی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت شامل موارد زیر می شود:

  • رایج ترین دلایل عدم تایید تبلیغات گوگل، معنی آنها و نحوه رفع آنها
  • در صورت نیاز به درخواست تجدیدنظر در مورد عدم تایید Google Ads چه باید کرد
  • چگونه از عدم تایید تبلیغات گوگل در آینده جلوگیری کنیم

در پایان این مقاله شما قادر خواهید بود که ارور هایی که باعث تایید نشدن تبلیغات شما می شود را به راحتی برطرف کنید.

مهم ترین نکات در عدم تایید تبلیغات گوگل ادز

عدم تایید تبلیغات گوگل موضوعی است که همیشه اتفاق می افتد. این فرآیند بخشی از بررسی خودکار گوگل است که توسط ربات ها انجام می شود بنابراین طبیعی است که در برخی از موارد اشتباه انجام شود.

عدم تایید تبلیغات در زمانی که هیچ مشکلی وجود ندارد و شما می خواهید به سرعت تبلیغات خود را اجرا کنید می تواند بسیار نا امید کننده باشد. بعداً در مورد این موضوع که در مواقعی که فکر می کنید همه چیز در تبلیغات به درستی انجام شده اما باز هم تبلیغات تایید نمی شود صحبت خواهیم کرد. اما ابتدا، بهتر است به نحوه رفع این ارورها بپردازیم.

رایج ترین دلایل عدم تایید تبلیغات گوگل، معنای این ارور ها و چگونگی برطرف کردن آن ها

دلایلی که باعث رد شدن آگهی های تبلیغات گوگل می شود بر اساس خط مشی های تبلیغات Google هستند. که تعداد این سیاست ها و خط مشی ها برای گنجاندن در یک پست وبلاگ بسیار زیاد است. چرا که برخی از آنها مختص صنایع خاصی هستند! بنابراین تصمیم گرفتیم در این مقاله به بررسی 18 مورد از رایج ترین مواردی که باعث عدم تایید تبلیغات می شود بپردازیم.

Destination not working (لینک مقصد کار نمی کند)

معنی ارور: اینارور به این معنا است که خزنده‌ های Google نمی‌توانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند.

لینک مقصد کار نمی کند

چگونه آن را برطرف کنیم: این ارور یکی از رایج ترین دلایل رد شدن ادز های تبلیغات گوگل است و ممکن است چند دلیل وجود داشته باشد که چرا صفحه فرود شما توسط گوگل “not working” شناخته می شود. گاهی اوقات این موضوع نیاز به تنظیم کد سایت شما دارد تا خزنده ها را با افزونه “robots.txt” در خود جای دهد. در نقطه مقابل، ممکن است یک اشتباه ساده در URL نهایی تبلیغ شما باشد که فقط باید آن را تغییر دهید.

Destination mismatch (عدم تطابق مقصد)

معنی ارور: URL نهایی شما در تبلیغات ادز های موجود در یک ادگروپ دقیقاً یکسان نیست.

عدم تطابق مقصد

چگونه آن را برطرف کنیم: حل ارور Destination mismatch بسیار آسان است! کافیست مشخص کنید که همه تبلیغات باید به کدام URL نهایی اشاره کنند و مطمئن شوید که همه تبلیغات (حتی تبلیغات متوقف شده) در آن گروه تبلیغاتی به همان مسیر URL نهایی هدایت شوند.

 Capitalization (استفاده از حروف بزرگ)

معنی ارور: در تبلیغات یا افزونه های تبلیغات گوگل شما از حروف بزرگ به شکل اشتباه و با هدف “تقلب” استفاده شده است.

دلایل عدم تایید تبلیغات گوگل استفاده از حروف بزرگ

چگونه آن را برطرف کنیم: در حالی که می توانید حرف اول در هر کلمه در آگهی تبلیغاتی خود را با حروف بزرگ بنویسید، بهتر است از استفاده از تمام حروف بزرگ در متن آگهی تبلیغاتی، حتی برای تاکید، اجتناب کنید. اگر کد یا عبارت خاصی دارید که برای نام تجاری شما ضروری است و باید با حروف بزرگ نوشته شود، می توانید در صورت تمایل، درخواست بررسی با حروف بزرگ را اعلام کنید.

Punctuation and symbols (استفاده از علائم نگارشی)

معنی آن: این ارور مربوط به بخش دستوری Google Ads است که در آن تبلیغ‌کنندگان را ملزم می‌کند که متن تبلیغاتی داشته باشند که از نظر گرامری صحیح باشد و از هر گونه استفاده بیش از حد از  نماد اجتناب کند.

استفاده از علائم نگارشی

چگونه آن را برطرف کنیم: درست مانند هر پلتفرم محتوای عمومی، دستورالعمل‌های نگارشی Google Ads نیز سبک خاص خود را دارد و همه متن‌های موجود در تبلیغات باید از آن پیروی کنند. بنابراین نمی توانید از علامت تعجب یا علائم نگارشی دیگر برای جلب توجه در تبلیغات خود استفاده کنید. همچنین نمی توانید برای ایجاد فاصله بین کلمات مختلف از نقطه ها یا سایر علائم نگارشی دیگر به شکل پیاپی استفاده کنید.

باید به محتوای تبلیغ خود تکیه کنید و برای جلوگیری از این مشکل، علائم نگارشی را در نسخه تبلیغاتی خود تصحیح کنید.

 Malicious software (نرم افزارهای مخرب)

معنی آن: خزنده های گوگل فعالیت مشکوکی را در وب سایت شما شناسایی کردند.

از دلایل عدم تایید تبلیغات گوگل ادز استفاده از نرم افزارهای مخرب

چگونه آن را برطرف کنیم:  این ارور یکی از سخت ترین ارور های این قسمت است. که معمولاً به کدنویسی یا لینک های وب سایت شما مربوط می شود و شبیه پیدا کردن یک سوزن در انبار کاه است. در اکثر مواقع بعد از پیدا شدن این ارور در ادز ها باید با گوگل تماس گرفت تا حداقل در مورد یک مکان خاص در سایتی که مشکل در آن رخ داده است، توضیح داده شود.

در عین حال، پیشنهاد می کنیم از مدیر وب سایت خود بخواهید کد سایت شما را برای هر گونه فعالیت مشکوک بررسی کند.

Sensitive events (رویدادهای حساس)

معنی آن: آگهی تبلیغات یا محتوای صفحه فرود شما به دنبال سود یا سوء استفاده از یک رویداد اجتماعی، فرهنگی یا سیاسی تاثیرگذار است. برای مثال محتواهایی در مورد بحران بهداشت عمومی، اورژانس های مدنی، بلایای طبیعی، درگیری های مختلف و مواردی از این دست می تواند با این ارور مواجه شود.

رویدادهای حساس

نحوه رفع آن: ابتدا باید بدانید که برخی از مواردی که ممکن است به نظر شما حساس نباشد هم از نظر گوگل در این دسته بندی قرار بگیرد. در هر صورت و در شرایطی که تبلیغات شما با این ارور مواجه شد باید عناوین و توضیحات تبلیغات را به شکلی تغییر دهید که مورد تایید گوگل قرار بگیرد.

Trademarks in ad text (استفاده از علائم تجاری در متن آگهی)

معنی آن: شما نام تجاری کسب و کار دیگری را به صورت غیرمجاز در آگهی تبلیغاتی خود قرار داده اید.

استفاده از علائم تجاری در متن آگهی

چگونه آن را برطرف کنیم: این ارور ممکن است به راحتی اتفاقی بیفتد زیرا برخی از نام های تجاری شرکت ها مختلف می تواند مانند کلمات کلیدی عمومی باشد. مانند “خرید تلویزیون دیجی کالا”. در بیشتر مواقع هنگامی که آگهی تبلیغاتی شما این ارور را دریافت می کند باز هم می تواند نمایش داشته باشد اما نمایش آن محدود تر می شود.


 

اینجا بخوانید: تبلیغ در گوگل با برند رقبا

یک فرم پشتیبانی وجود دارد که در آن می توانید استفاده خود را از عبارت ” Trademarks” مورد اعتراض قرار دهید. در نقطه مقابل، اگر احساس می‌کنید این اتفاق برای نام تجاری خودتان رخ می‌دهد، می‌توانید از طریق این فرم این مورد را به گوگل اطلاع دهید.

Copyrighted content (محتوای دارای حق کپی رایت)

معنی آن: این ارور به این معنی است که متن آگهی شما حاوی محتوایی است که دارای حق کپی رایت است.

محتوای دارای حق کپی رایت

نحوه رفع آن: اگر مجاز به استفاده از چنین محتوایی هستید، باید اسناد دارای حق نسخه برداری را از مالک اصلی ارسال کنید که واجد شرایط بودن شما را ثابت کند. در نقطه مقابل، اگر مشاهده کرده اید که از محتوای دارای حق چاپ خود به اشتباه استفاده شده است، می توانید شکایت کنید.

در غیر این صورت، فقط کافیست آگهی یا افزونه های آگهی خود را مجدداً ارزیابی کنید تا هرگونه محتوای احتمالی دارای حق کپی را حذف کنید.

Image quality (کیفیت تصویر)

معنی آن چیست: این ارور که مختص تبلیغات دیسپلی است به این معنی است که مشخصات تصویر شما تأیید نشده است. به عنوان مثال، ممکن است تصویر مورد نظر تار یا وارونه باشد.

کیفیت بد تصویر از دلایل عدم تایید تبلیغات گوگل ادز

چگونه آن را برطرف کنیم: به سادگی تصاویر تایید نشده را عوض کنید! به صورت کلی بهتر است همواره از تصاویر متعددی در نسخه تبلیغاتی خود استفاده کنید. تا اگر Google تصویری را تایید نکرد بتوانید از سایر تصاویر استفاده کنید.

با این حال، اگر تمایل به استفاده از یک تصویر خاص دارید، آن را با دستورالعمل‌های کیفیت تصویر Google بررسی کنید تا در نهایت تصویر مورد نظر مطابق با استانداردهای گوگل باشد.

Misrepresentation (بیان نادرست)

معنی آن: به عبارت ساده، به این معنی است که گوگل باور دارد که تبلیغات یا صفحه فرود شما شبیه بیشتر شبیه طعمه رفتار می کند.

بیان نادرست از دلایل عدم تایید گوگل ادز

چگونه آن را برطرف کنیم: عدم تایید تبلیغات با ارور Misrepresentation در گوگل ادز می تواند دلایل زیادی داشته باشد. سرفصل های تبلیغات شما ممکن است حاوی کلمات مشکوک به طعمه باشد یا ممکن است به طور تصادفی قیمتی را تبلیغ کنید که دیگر دقیق نیست. اگر هر چیزی در تبلیغات شما وجد داشته باشد که مشکوک به کلاهبرداری از کاربران باشد، این ارور را دریافت خواهید کرد.

راه حل این ارور این است که محتوای خود را دوباره ارزیابی کنید. هرگونه اطلاعات اشتباه یا قدیمی که ممکن است برای این خط‌مشی در نظر گرفته شده باشد را بررسی و بازنویسی کنید.

Inappropriate content (محتوای نامناسب)

معنی آن: ارور Inappropriate content به این معنی است که Google آگهی یا صفحه فرود شما را حاوی عبارات یا تصاویری می داند که محتوای آن به شکل صریح، خشونت آمیز یا به طور کلی نامناسب است.

چگونه آن را برطرف کنیم: این ارور ممکن است برای برخی تبلیغات خاص، نظیر تبلیغات برخی از پزشکان مانند جراحان پلاستیک، نیز اتفاق بیفتد. چرا که همانطور که گفته شد بررسی ادز ها یک فرآیند خودکار است و امکان بروز اشتباه در آن زیاد است.

اما در بیشتر اوقات در شرایطی مانند شرایط فوق که نیاز است چنین محتوایی در تبلیغ گنجانده شود، آگهی ها به شکل محدود (Limited) تایید می شوند. به این معنی که برخی محدودیت ها برای هدفگیری کاربران وجود خواهد داشت.

در صورتی هم که هیچ محتوای نامناسب و خشنی در تبلیغات و صفحات فرود خود ندارید اما باز هم ارور Inappropriate content دریافت می کنید، بهتر است نگاهی مجدد به تمام اجزای تبلیغات گوگل خود بیندازید و هرگونه محتوای مشکوک را حذف کنید.

Unsupported language (زبان پشتیبانی نشده)

معنی آن: آگهی یا صفحه فرود شما به زبانی است که توسط Google Ads پشتیبانی نمی شود.

نحوه رفع آن: عدم تایید تبلیغات با ارور Unsupported language به نوعی زیر مجموعه policy  «نیازمندی‌های فنی یا همان technical requirements » قرار می‌گیرد که سعی بر این دارد که محتواهای تبلیغاتی تا حد ممکن کاربر پسند باشد. این موضوع به این معنی نیست که آگهی یا صفحه فرود شما لزوما باید به زبان انگلیسی باشد، اما باید به زبانی باشد که گوگل آن را پشتیبانی می کند. بنابراین، مطمئن شوید که هدف ‌گیری زبان کمپین شما به زبانی که می‌خواهید تنظیم شده است و محتوای خود را نیز بر اساس آن تنظیم کنید.

Dishonest behavior (رفتار غیر صادقانه)

معنی آن چیست: Google Ads با هدف ایجاد یک بستر عادلانه و برابر برای کاربران خود، ارزش هایی نظیر رفتار صادقانه در نظر گرفته است. بنابراین اگر آگهی یا صفحه فرود شما به شکلی باشد که مشتریان را به گمراه کردن دیگران یا جمع‌آوری داده‌های غیرمجاز تشویق می‌کند، ممکن است شاهد ارور Dishonest behavior را دریافت کنید.

رفتار غیر صادقانه از دلایل عدم تایید گوگل ادز

نحوه رفع آن: این ارور در گوگل ادز جز مواردی است که باید مراقب آن باشید. زیرا پس از دریافت اخطار در حساب خود، اکانت شما زیر نظر گرفته می شود و در صورت عدم برطرف سازی، این ارور می تواند منجر به ساسپند شدن اکانت گوگل ادز شما شود. هر نوع محتوای جاسوسی، خدمات هک و خدمات مستندسازی غیرقانونی می تواند شامل این ارور شود.

نمونه‌های دیگری که می تواند ارور Dishonest behavior دریافت کند شامل تبلیغات سوالات امتحانی، تجهیزات تست دارو، فروش اطلاعات حساس مانند شماره‌های بانکی افراد، فروش فالورر و ویو و… است. تنها راه حل برای برطرف کردن این ارور سخت، تغییر کامل آگهی و صفحه فرود یا تماس فوری با پشتیبانی Google است.

Dangerous products or services (محصولات یا خدمات خطرناک)

معنی آن چیست: تبلیغ هرگونه مواد منفجره، مواد مخدر ، تنباکو، چاقو و سایر سلاح‌ها که در SERP مجاز نیستند.

محصولات یا خدمات خطرناک از دلایل عدم تایید گوگل ادز

نحوه رفع آن: عدم تایید تبلیغات با ارور Dangerous products or services می تواند برای حساب های مرتبط با تبلیغات اسلحه های گرم و سرد ایجاد شود. این در حالیست که تبلیغ برای وسایلی که ایمنی را ارتقا می‌دهند، مانند قطعات اسلحه، جعبه چاقو یا قفل، هیچ اشکالی ندارد.

بنابراین اگر برای فروش اسلحه دارای گواهی و مجوز قانونی هستید، همچنان می توانید تبلیغات مربوط به قطعات ایمنی محصولات خود را داشته باشید. و پس از حضور مشتریان خود در فروشگاه، در مورد سایر محصولات خود نیز توضیحات دهید. این ارور نیز جز ارور های سختگیرانه تبلیغات گوگل است و عدم برطرف کردن آن یا تماس با Google پس از اولین هشدار شما منجر به تعلیق کامل حساب گوگل ادز شما می‌شود.

Phone number in ad text (وجود شماره تلفن در متن آگهی)

معنی آن چیست: آگهی تبلیغات ریسپانسیو یا گسترده متنی شما دارای یک شماره تلفن در عنوان یا توضیحات است.

راه حل برطرف کردن آن: برای قرار دادن شماره تلفن در متن آگهی تبلیغاتی نیاز به قرار دادن آن در هدلاین تبلیغات نیست و می توانید این کار راه به راحتی و با استفاده از افزونه تماس گوگل ادز انجام دهید. در صورت بروز این ارور می توانید به راحتی و با حذف شماره تلفن مورد نظر، تبلیغات خود را مجددا به تایید گوگل برسانید.

Repetition (تکرار)

به چه معناست: تبلیغ، افزونه آگهی یا صفحه فرود شما به دلیل کلمات تکراری از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است.

تکرار بیش از حد کلمات کلیدی

چگونه آن را برطرف کنیم: اگر بارها و بارها از یک کلمه کلیدی در تبلیغات خود استفاده کنید و به اصطلاح keyword stuffing را انجام دهید، تبلیغات شما با این ارور رد خواهد شد. چرا که گوگل برای حقوق کاربران خود احترام زیادی قائل است. درست مانند این است که شما هم نمی خواهید یک کلمه را چندین بار در این مقاله بخوانید، بینندگان تبلیغات شما نیز همین احساس را در مورد نسخه تبلیغاتی شما خواهند داشت.

ابزارهای زیادی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند تا یک نسخه تبلیغاتی بسیار خلاقانه ایجاد کنید و مجبور نباشید از یک کلمه بیش از چند بار استفاده کنید.


 

اینجا بخوانید: ترفند های نوشتن آگهی جذاب برای تبلیغات گوگل

 Made for kids content (ساخته شده برای محتوای کودکان)

معنی آن چیست: شما در حال اجرای تبلیغات شخصی یا محتوای نامناسبی هستید در حالیکه قرار است با یک مخاطب زیر 13 سال صحبت کنید.

نحوه رفع آن: وقتی می خواهید تبلیغات شما تأییدیه ویژه «محتوای ساخته شده برای کودکان» را دریافت کند، نمی‌توانید تاکتیک‌های تبلیغاتی سفارشی ‌شده مانند استثنائات خاص جمعیتی را اعمال کنید و تمام محتوای شما باید برای یک مخاطب جوان مناسب باشد.

اگر تبلیغات کانال یوتیوب، نمایشی و متنی شما برای افراد زیر 13 سال مناسب نباشد، تبلیغ شما تأیید نمی شود. در این صورت می‌توانید استراتژی‌های جدیدی را برای محصولات خود (اعم از اسباب‌بازی، کتاب و غیره) ایجاد کنید و این تبلیغات را با والدین تنظیم کنید، یا نسخه تبلیغاتی خود را طوری تنظیم کنید که بیشتر خانواده پسند باشد.

Approved (limited) (تایید شده (محدود))

معنی آن چیست: Google آگهی، افزونه تبلیغاتی و صفحه فرود شما را تحت policy های خود طبقه بندی کرده است، اما شما از دستورالعمل ها پیروی می کنید. بنابراین، تبلیغ شما به طور معمول اجرا می شود، اما ممکن است محدودیت هایی برای هدف گذاری داشته باشد.

چگونه آن را برطرف کنیم: ممکن است نسبت به برطرف کردن این وضعیت در تبلیغات خود اقدامی نکنید. زیرا هیچ مشکلی در تبلیغ شما وجود ندارد. اما، این راهی است که گوگل به شما یادآوری می‌کند که در دسته‌بندی خاصی قرار می‌گیرید که ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشد.

چگونه برای عدم تایید تبلیغات گوگل خود فرم تجدید نظر پر کنیم؟

همانطور که در این مقاله به آن اشاره کردیم، در بیشتر موارد عدم تایید شما فقط یک اشتباه توسط فرآیند بررسی خودکار گوگل است. بنابراین، صرف نظر از اینکه آیا ترفندهای ذکر شده در بالا را امتحان می‌کنید یا خیر، بهتر است به ادامه و بررسی سه روشی بپردازید که می توانید در هنگام تایید نشدن تبلیغات استفاده کنید. به‌ویژه اگر فکر می‌کنید نباید آن ارور را دریافت می کردید.

1.ابتدا همه چیز را دوباره بررسی کنید

اولین قدم این است که متن آگهی، افزودن های تبلیغاتی و صفحه فرود خود را با دقت تمام بررسی کنید و هر قسمتی را که ممکن است به نوعی باعث تایید نشدن تبلیغات شما شود را شناسایی کنید.

2.پر کردن فرم تجدید نظر

اگر چیزی را که ظاهراً مورد تأیید نیست، پیدا نکردید، می توانید به گوگل درخواست تجدید نظر دهید. اگر در ستون status ماوس را روی تبلیغات disapprove شده نگه دارید، معمولاً گزینه درخواست تجدید نظر خواهید داشت (اگرچه در  برخی ارور ها «مانند ارور مربوط به محصولات یا خدمات خطرناک» اجازه درخواست تجدیدنظر وجود ندارد). روی درخواست تجدید نظر کلیک کنید و تبلیغاتی را که می‌خواهید درخواست تجدید نظر کنید انتخاب کنید.

پر کردن فرم درخواست تجدید نظر گوگل

درخواست‌های تجدیدنظر معمولاً ظرف چند روز کاری انجام می‌شوند و می‌توانید وضعیت را در «Policy Manager» از نوار ابزار بالا بررسی کنید.

نکته: سیستم را با درخواست تجدیدنظرهای پیاپی گیج نکنید. اگر چندین بار برای یک آگهی به‌طور متوالی درخواست تجدیدنظر دهید، این کار می‌تواند بررسی خودکار تجدید نظر را «گیج‌کننده» کند و تأیید تبلیغات را به تأخیر بیندازد. ضمن اینکه پر کردن تعداد زیادی فرم درخواست تجدید نظر تاثیری بر سرعت بخشیدن به این فرآیند نخواهد داشت.

3.تماس با پشتیبانی گوگل

در نهایت، به احتمال زیاد باید به تماس با پشتیبانی Google اقدام کنید. یک فرم پشتیبانی وجود دارد که توصیه می کنم در آن درخواست ذکر کنید که به دنبال بررسی دستی هستید.

به‌علاوه، تا حد امکان درباره موارد عدم تأیید، مواردی که به آن مشکوک هستید و کارهایی که تاکنون برای رفع آن انجام داده‌اید، توضیح دهید.

تماس با پشتیبانی گوگل ادز

در فرم پشتیبانی شما با یک شخص واقعی ارتباط می گیرید و می‌توانید وضعیت خاص خود را با جزئیات توضیح دهید و مراحل بازگشت به مسیر درست را بیاموزید.

نکته: اگر پس از دو هفته هیچ پاسخی دریافت نکردید می توانید برای پر کردن فرم دوم اقدام کنید.

چگونه از عدم تایید تبلیغات گوگل جلوگیری کنیم؟

بهترین راه در این موارد جلوگیری از عدم تایید تبلیغات است. اگر در خصوص درج محتوایی در تبلیغات خود شک دارید و فکر میکنید ممکن است باعث تایید نشدن تبلیغات شود، آن را انجام ندهید.

صفحات فرود خود را به طور منظم بررسی کنید، یکی از نکاتی که در همین مقاله هم به آن اشاره شد این است که تعداد زیادی دلایل عدم تایید تبلیغات، خارج از حساب تبلیغاتی شما اتفاق می افتد. بنابراین، به همان اندازه که تبلیغات خود را بررسی می کنید، باید وب سایت خود را نیز بررسی کنید. مراقب هرگونه تغییر در محتوا یا URL نهایی تبلیغات باشید.

اجازه ندهید ارور های مربوط به عدم تایید تبلیغات در Google Ads عملکرد شما را تحت تأثیر قرار دهد

تلاش ما در گردآوری این مقاله این بود که نشان دهیم اکثر تبلیغ‌کنندگان در Google در مقطعی از حرفه خود با حداقل یک مورد از ارور های مربوط به عدم تایید آگهی مواجه می‌شوند. و این اشکالی ندارد!

 نکته کلیدی در خصوص این موضوع این است که آرام بمانید، نقاط ضعف تبلیغات را شناسایی کنید و سپس مراحل عیب یابی را از آنجا آغاز کنید. در واقع Disapprove شدن آگهی های تبلیغاتی نیز بخشی از تبلیغات است که می تواند در هر کمپین تبلیغاتی اتفاق بیفتد و درصد بالایی از آن ها به راحتی برطرف می شود. اما زمانی می توان نسبت به برطرف کردن این ارور ها اقدام کرد که شناخت درست و دقیقی از ارور های مورد نظر داشته باشیم.

اگر در این خصوص نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید می توانید از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان فامین ادز در ارتباط باشید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *