باز طراحی سایت اصول و مراحل آن

باز طراحی سایت

اگر سال های پیش سایت خود را راه اندازی و طراحی کرده اید و اکنون احساس می کنید طراحی سایت شما قدیمی به نظر می رسد و یا علی رغم تلاش هایتان برای سئو سایت همچنان با مشکلاتی مانند ترافیک کم و بانس ریت بالا و یا نرخ پایین تبدیل مشتری روبرو هستید، یکی از پیشنهادات و راهکارهای متخصصین باز طراحی سایت است.

باز طراحی سایت دارای اصول و قواعدی است که اگر به درستی انجام شود در بهبود وضعیت سایت و بالا بردن رضایت کاربر و تبدیل آن به مشتری بسیار مؤثر است. به همان میزان اگر به درستی انجام نشود می تواند وضعیت آن را وخیم تر کند. در این مقاله به موضوعات زیر خواهیم پرداخت:

  • باز طراحی سایت چیست و چگونه انجام می شود؟
  • چه زمانی یک سایت نیاز به بازطراحی دارد؟
  • بررسی نکات و مراحل بازطراحی سایت اصولی

بازطراحی سایت چیست؟

بازطراحی یک وب سایت (Website Redesign) یا همان طراحی مجدد وب سایت شامل اعمال برخی تغییرات در کدهای سایت، محتوای آن و تصاویر، منو، طرح بندی ها، رنگبندی و خلاصه هر آنچه که باعث طراحی زیبا و دسترسی بهتر تمام صفحات برای کاربر و در نتیجه ارائه خدمات بهتر به بازدید کنندگان آن می شود.

طراحی مجدد وب سایت یک راهکار بسیار خوب در جهت افزایش درآمد، کاهش نرخ پرش و بهبود تجربه کاربری UX می شود.

چه زمانی سایت نیاز به باز طراحی دارد؟

اغلب به دلایلی که در ادامه عنوان می کنیم شرکت ها تصمیم به بازطراحی سایت خود می گیرند. دلایل زیر را با نیاز خود مطابقت دهید ببینید در کدام یک از موقعیت های زیر قرار دارید.

  • بازطراحی سایت قدیمی

طراحی وب سایت متناسب با تغییر تکنولوژی و ایجاد قابلیت های جدید در فضای وب و همچنین بر اساس رفتار کاربر و انتظارات جدید همواره نیاز به بروزرسانی ها و تغییرات دارد. واقعیت این است که یک سایت قدیمی و منسوخ شده که موبایل فرندلی نیست و فاقد طراحی ریسپانسیو است و به خوبی به درخواست مشتریان پاسخ نمی دهد و کاربر در استفاده از آن گیج شده و محصول و صفحات مد نظر خود را به خوبی پیدا نمی کند و به طور کلی تجربه کاربری بدی را ارائه می دهد به هیچ عنوان در فضای وب به موفقیت نخواهد رسید.

  • تغییر برند و موقعیت تجاری

ایجاد تغییر در برند تجاری شما در تغییر نام و لوگو خلاصه نمی شود. زمانی می رسد در حرفه و سایت خود نیاز به تغییر مسیر دارید و به طور کلی در روند کاری خود تغییراتی را قرار است پیاده سازی کنید که بالطبع آن را در وب سایت خود نیز باید اعمال کنید. موقعیت تجاری شما در بازار و یا میزان عقب افتادن شما از رقبا یکی از دلایلی است که نیاز دارید در مورد طراحی سایت خود بازنگری داشته باشید.

  • محصولات و خدمات جدید

معرفی خدمات و محصولات جدید به گونه ای که نیازمند ایجاد تغییراتی اساسی در سایت باشد یکی از دلایلی است که نیاز به طراحی مجدد سایت در آن حس می شود.

  • افزودن قابلیت بیشتر به وب سایت

زمانی که تصمیم می گیرید که قابلیت های بیشتر و جدیدی را به وب سایت خود اضافه کنید، ناگزیر هستید که برخی از کدها و طرح بندی صفحات و یا تصاویر را نیز تغییر دهید. به عنوان مثال افزودن یک ربات چت که به مشتری به یافتن محصول مورد نظر خود کمک می کند.

  • بهبود عملکرد و سئو سایت

کد نویسی ها اشتباه، صفحات مسدود شده، تصاویر بدون تگ alt، url های اشتباه، سرعت پایین، لینک های اشتباه، رابط کاربری و تجربه کاربری پایین و بسیاری از موارد دیگر در تخریب جایگاه سایت در موتورهای جستجو مؤثر هستند. سئو سایت خوب، تضمین می کند که مشتری به راحتی در سایت گردش می کند و صفحات سایت را پیدا می کند. هر  چقدر که یک وب سایت دارای طراحی ضعیف باشد از معیارهای یک سئو موفق نیز دور است.

به عنوان یک سنجش کلی خودتان را بجای مشتری بگذارید و ببینید وقتی  وارد سایت خود می شوید چه ضعف هایی را در آن می بینید.

نکات باز طراحی اصولی سایت

پیش از آنکه اقدام به باز طراحی یک سایت کنید نیاز است که نکات زیر را در نظر داشته باشید.

  • تحلیل کیفی و کمی صفحات

با بررسی میزان ترافیک و نسبت آن به نرخ تبدیل مشتری از طریق ابزارهای موجود می توانید تعیین کنید کدام صفحات به خوبی کار خود را انجام می دهند و کدام صفحات دارای شکاف و ضعف هستند. اگر صفحاتی دارای ترافیک بالا و نرخ تبدیل ضعیفی هستند بازطراحی می تواند سبب بهبود وضعیت شود اما اگر صفحه ای نرخ تبدیل و ترافیک خوبی دارد آن را تغییر ندهید. صفحات با ارزش سایت خود را حفظ کنید.

  • شناخت کاربر و رفتار آن

بررسی رفتار کاربر در رابطه با یک صفحه درک درستی از میزان و نحوه تغییرات طراحی سایت به شما می بخشد. کاربران دو دسته قرار می گیرند. یا به دنبال اطلاعات هستند و میخواهند چیزی را بیاموزند و بدانند و یا اینکه نیازمند خرید محصول و یا برخورداری از خدمات شما هستند که نیاز دارند با شما در تماس باشند. بدانید که کاربر برای چه منظوری به صفحه شما آمده است و در جهت رفع نیاز او تلاش کنید.

مراحل باز طراحی وب سایت

مراحلی که در زیر عنوان شده است کمک می کند که بهتر بتوانید ریدیزاین وب سایت خود را انجام دهید.

  • سئو سایت و محتوا

با استفاده از استراتژی های سئو و ابزارهای سئو می توانید وب سایت خود را تحلیل کنید. استراتژی سئو به شما در مدیریت محتوا کمک بسیاری می کند. عمده محتوای یک وب سایت مربوط به وبلاگ است، بنابراین بررسی سایر صفحات مهم سایت شما مانند لندینگ و صفحه اصلی مشکل نیست. با ابزارهای تحلیل سئو از نقاط ضعف سایت مطلع شده و بررسی کنید کدام بخش ها نیاز به تغییر دارند.

  • طراحی سایت

پس از انجام تحقیقات خود و تعیین هدف و تغییراتی که قرار است اعمال شود برای اجرای آن می توانید اقدام کنید. با طراح سایت خود در مورد تغییرات صحبت کنید. یکی از خدمات مفید در این زمینه که از شرکت های ارائه دهنده آن می توانید دریافت کنید طراحی UX و UI سایت است. در طراحی UX سایت پیش از آنکه طراحی سایت صورت بگیرد ابتدا یک طرح کلی در قالب عکس از صفحات توسط طراح به شما داده می شود که طرح نهایی است. پس از آنکه قالب و تمام طرح بندی ها مطابق با نظر و سلیقه شما باشد سپس باز طراحی صورت می گیرد.

  • مرحله اجرا

زمانی که تمام ایده ها و UX ابتدایی تأیید شد صفحات خالی و پوسته سایت طرح بندی و طراحی می شوند و تمامی عناصر مدیریت محتوا و سبد خرید و سایر المان ها قرار داده می شود. یک نکته حائز اهمیت این است که در مرحله طراحی ابتدایی تمام تغییرات مد نظر خود را اعمال کنید و بخش اجرای طراحی باید جزو آخرین مرحله باشد.

  • مرحله نهایی تحویل

و اما مرحله آخر اختصاص به اطمینان از عملکرد بخش های مختلف و نصب پلاگین های مورد نیاز است. در مرحله آخر اطمینان از آخرین استانداردهای طراحی وب و بهینه سازی برا انواع مرورگر و موبایل فرندلی بودن و نسخه ریسپانسیو صورت می گیرد.

باز طراحی سایت به بهبود ترافیک و تبدیل کاربر به مشتری و افزایش فروش کمک می کند برای بسیاری از وب سایت ها لازم است.

بررسی رایگان وب سایت خود را رو به متخصصین طراحی سایت شرکت فامین ادز بسپارید و مشاوره های لازم در راستای بهبود وضعیت سایت را دریافت نموده و سفارش طراحی سایت را ثبت کنید. شماره تماس خود را در بخش نظرات برایمان بنویسید تا کارشناسان طراحی سایت فامین ادز با شما تماس بگیرند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *